O zi reusita incepe cu cafeaua de origine M&C Italian Caffe!

Cafea-de-origine-WKIJBPentru a avea puterea de a trece peste o zi incarcata, primul lucru de care ai nevoie dimineata este o cana aburinda de cafea. Fie ca preferi cafeaua cu lapte sau cafeaua neagra, iti este imposibil sa iti refuzi acest mic capriciu (pentru unii devenit chiar o necesitate) la inceputul unei noi zile. Daca esti un admirator al cafelei cu adevarat bune, iti recomandam sa incerci tipul de cafea pe care ti-l vom prezenta astazi, si anume cafeaua de origine.

In majoritatea cazurilor, produsele obtinute direct de la sursa producatoare sunt superioare din punct de vedere calitativ. Acesta este si cazul cafelei de origine; odata ce vei incerca aromele provenite din tari ca Mexic, Columbia sau Jamaica, iti va fi greu sa revii la fosta ta marca de cafea.

Care sunt efectele cafelei?

  • Cafeaua iti protejeaza organismul impotriva unor boli ca diabetul de tip 2 si cancerul de colon, contribuind la prevenirea acestora.
  • Este recomandata cafeaua cat mai tare, deoarece are in componenta taxin si antioxidanti, ce au efecte benefice asupra inimii si a arterelor.
  • In cazul in care te trezesti dimineata cu o durere de cap, bea o cafea! Aceasta pare a diminua si chiar a face sa dispara durerile de cap.
  • Cafeaua are efect benefic si asupra ficatului – previne ciroza si aparitia pietrelor la vezica biliara.
  • Mai mult, cafeaua reduce atacurile de astm.
  • Este stimulant al capacitatilor mentale (probabil motivul pentru care este consumata in cantitati atat de mari de catre studenti in perioada sesiunii).
  • In plus, se presupune a avea un rol pozitiv si in privinta bolilor Parkinson si Alzheimer.

Cafeaua de origine are ca detaliu inedit provenienta din tari diferite ale lumii. M & C Italian Caffe te imbie cu arome deosebite ale cafelei de origine columbiana, mexicana si jamaicana, pe care le poti achizitiona sub forma de pastile pe care le gasesti in cutii de 100 sau 150 de bucati. Fiind unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de cafea din tara noastra, M & C Italian Caffe iti pune la dispozitie cafea de calitate superioara, pentru a-ti transforma fiecare dimineata sau pauza intr-o experienta unica. Mai mult decat atat, te vei putea bucura de gustul inedit in schimbul unor preturi promotionale.

M & C Italian Caffe se afla pe piata comerciantilor de cafea de aproape 15 ani, oferindu-ti o gama larga de produse ale marcii Lucaffe din Italia. Inafara de cafeaua de origine sub forma de pastile, in cadrul magazinului nostru online mai poti gasi si cafea boabe, cafea macinata, ceaiuri, aparate de cafea dar si vesela (cesti cu farfurioare, pahare ) si alte accesorii : servetele, dozatoare, tavi, scrumiere, postere, fotografii, ceasuri, reclame luminoase, banere si multe altele.

Savureaza in fiecare dimineata o ceasca de cafea aromata si incepe-ti ziua in forta! Alege cafeaua de origine M & C Italian Caffe! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a vizualiza gama de produse oferite, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Persoana de contact:

Ciurba Marius

Adresa:

Cal. Cazaban, Nr. 46, Bl. An157

Telefon:

0259/443982

Telefon mobil:

0040742346048

Fax:

0259/443982