Ya Ya Color – Expert in tencuiala decorativa structurata

tencuiala decorativa structurataIti doresti finisaje cu un efect deosebit in lucrarile  de interior si exterior? Vrei sa ai accesul la o gama diversificata de tencuiala decorativa structurata? Solutia vine de la Ya Ya Color, companie cu o traditie de peste 10 ani in producerea si comercializarea de vopsele si tencuieli cu proprietati unice: putere mare de acoperire, aderenta la suport, aspect estetic de mare clasa, precum si multe altele.

Ya Ya Color comercializeaza tencuiala decorativa structurata la preturi mai mult decat avantajoase. Aceasta se poate colora utilizand pigmenti de culoare sau poate fi livrata in nuanta solicitata. Si ai  de unde alege, pentru ca iti oferim peste 1.500 de nuante! Profita de calitate dar si de preturile mici si contacteaza-ne!

Tencuiala decorativa structurata – Un rol deosebit in estetica constructiei

Tencuiala decorativa reprezinta ultimul strat de finisaj aplicat pe fatada casei, cu un important rol atat in estetica constructiei, cat si in protectia acesteia fata de factorii de mediu. Acest tip de tencuiala se poate aplica peste tencuieli normale sau peste tencuieli termoizolante finisate cu tinci. De asemenea, exista si tencuiala decorativa destinata finisajelor interioare, menite sa puncteze la capitolul estetic.

Tencuiala decorativa se poate aplica pe orice tip de suprafete minerale, printre care: tencuieli, gleturi, beton, zidarie, gipscarton, etc.

Iata cum obtii un rezultat perfect cu tencuiala decorativa structurata

Inainte de aplicarea produsului, este obligatoriu ca suprafata suport sa fie uscata, desprafuita , plana si portanta. In cazul in care suprafata prezinta proeminente, acestea trebuie indepartate. Suprafetele neomogene care prezinta substante oleaginoase sau de orice alt fel, care ar putea forma o pelicula daunatoare intre material si suport trebuie tratate corespunzator.

In functie de granulatia materialului, tencuiala decorativa structurata permite obtinerea unor suprafete finisate cat mai divers. Un strat prea subtire de tencuiala reduce gradul de protectie oferit de aceasta, in schimb un strat prea gros face imposibila structurarea materialului, motiv pentru care grosimea tencuielii trebuie sa fie identica cu granulatia aleasa.

Si alegerea culorii este un factor decisiv pentru rezultatul final. De stiut este faptul ca prin culori deschise, luminoase, se amplifica dimensiunile cladirii si viceversa.

Ya Ya Color – Peste 1500 de nuante pentru tencuiala decorativa structurata

Compania Ya Ya Color iti ofera accesul la o gama bogata de tencuiala decorativa structurata, cu adaos de aditivi siliconici si granule de marmura, special conceputa pentru aplicatiile profesionale.

Avantaje tencuiala decorativa structurata Ya Ya Color:

– grad mare de elasticitate si flexibilitate;

– rezistenta crescuta la imbatranire;

– rezistenta impotriva factorilor biologici – ciperci, bacterii, mucegaiuri, etc;

– rezistenta la intemperii si ultraviolete;

– putere mare de acoperire;

– aderenta deosebita la suport;

– efect de autocuratare;

– aplicare si intretinere usoara;

– timp de uscare redus.

De ce trebuie sa achizitionezi tencuiala decorativa structurata furnizata de Ya Ya Color? Simplu: cu noi ai garantia calitatii si garantia unor produse ecologice, netoxice si neinfamabile. In plus, iti oferim accesul si la preturi excelente, potrivite oricarui buget. Noi suntem solutia atunci cand iti doresti rezultate spectaculoase fara sa depasesti bugetul alocat lucrarilor.

Cu sediul in judetul Ilfov, Ya Ya Color a reusit sa se impuna pe piata de profil din Romania gratie calitatii produselor, dar si al profesionalismului intregii echipe. Ne adresam arhitectilor, designerilor, antreprenorilor, maestrilor zidari, dar si persoanelor interesate de bricolaj.

Pentru a achizitiona tencuiala decorativa structurata performanta, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.