Wybee – Carduri de memorie pentru o gama diversificata de dispozitive multimedia!

CARDURI MEMORIECunoscute publicului si sub denumirea din engleza de “Memory Stick”, cardurile de memorie reprezinta una dintre cele mai importante inventii in domeniul multimedia al ultimelor doua decenii si jumatate. Un card de memorie este un dispozitiv de stocare a datelor bazat pe o memorie electronica, flash, in stare solida, folosit in camerele foto/video digitale, laptop-uri, telefoane, playere MP3, console de jocuri, cat si in multe alte dispozitive. Printre avantajele cardurilor de memorie se numara: capacitate de rescriere foarte ridicata, independenta fata de sursa de electricitate, marime si greutate redusa. Exista si carduri de memorie cu alt tip decat memorie flash in stare solida. In plus, exista numeroase tipuri de carduri de memorie specializate in functie de scopurile pe care le au de indeplinit.

O companie din Romania la care puteti gasi absolut orice model de card de memorie este si Wybee din Bucuresti. Prin intermediul magazinului online pe care il detine, www.originale.ro, firma va ofera o gama diversificata de modele pentru cele mai importante dispozitive multimedia existente pe piata. Cardurile de memorie, dupa cum le zice si numele, sunt utilizate in principal pentru stocarea diferitelor tipuri de fisiere: poze, video-uri, muzica, documente, etc. De asemenea, avand aceste produse veti putea partaja si transfera, fisierele respective in PC sau in alte dispozitive.

Cardurile de memorie au aparut la inceputul anilor 1990, iar printre primele carduri a fost cardul PC (PC Card), sau PCMCIA, in prezent folosirea sa fiind restrictionata de aparitia altor tipuri de carduri, la aplicatiile industriale, sau ca mod de conectare a altor dispozitive (modem). Aproximativ in aceeasi perioada au aparut si alte tipuri de carduri, cum ar fi CF (Compact Flash), SmartMedia si Miniature Card; de asemenea, anumite dispozitive foloseau deja unele carduri de memorie, carduri ce in timp au devenit precursoarele cardurilor moderne. De la aparitia lui PCMCIA si pana in anul 2000 aparusera deja multe alte formate printre care SD/MMC, Memory Stick, xD-Picture Card, si altele. Lupta a fost intotdeauna directionata inspre carduri de dimensiuni cat mai mici, cu capacitate de stocare cat mai mare, multe tipuri de carduri fiind rapid depasite de altele mai mici, dar mai incapatoare.

Cardurile de memorie pe care Wybee vi le ofera se pot utiliza atat pentru telefoanele mobile, cat si pentru alte dispozitive multimedia: PDA, PNA, GPS, SmartPhone, MP3 Player, MP4 Player, camera foto, camera video, s.a. Modele de carduri pe care firma din capitala le pune spre vanzare prin intermediul magazinului online www.originale.ro sunt cele din categoria micro SD. Cel mai mic card comercializat la scara larga, este folosit in principal in telefoane mobile, dispozitive GPRS si console de jocuri, neavand totusi exclusivitate. Dezvoltat SanDisk din standardul TransFlash (numele microSD inainte de aparitia standardului SD) dispune si el de posibilitatea adaptorului pentru compatibilizarea cu standardul SanDisk urmator din punct de vedere al dimensiunilor (miniSD). In functie de memoria cardului (8 GB, 16 GB, 32 GB) puteti stoca o cantitate diferita de date.

In paralel cu cardurile de memorie, compania Wybee va mai ofera cele mai noi modele de accesorii pentru telefoane precum huse, car kit-uri, carcase originale, cabluri de date, incarcatoare, snururi de gat si huse personalizate. Produse speciale pe site mai sunt si foliile de protectie (pentru tablete, smartphone-uri, aparate foto- video si ceasuri) si stickerele pentru telefoane sau asa-numitele cool-skins, care schimba fata telefonului si il protejeaza.

Date de contact: 

SC Wybee SRL (punct de lucru)

cladirea Romanoexport

str. Doamnei 17 – 19, et. 2, cam. 216

030052 Bucuresti

Articol oferit de zoom-biz.ro