Wood Joy – copilul tau are nevoie de o dezvoltare timpurie!

Jocuri-educationale-pentru-pregatirea-scrisuluiFara indoiala, copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, cu farmecul, visarea, nazbatiile si toate intamplarile ei specifice. In aceasta perioada, copilul trebuie lasat sa se dezvolte in mod natural, prin intermediul tuturor activitatilor pe care acesta le desfasoara, fie la domiciliu, fie impreuna cu alti copii din parcuri sau de la gradinita. Apropiindu-se de varsta inceperii scolii, copilul tau are nevoie de un imbold care sa-l initieze treptat in ceea ce va face in primii ani de studiu. Iar acest imbold trebuie sa fie sub forma unor jocuri educationale. Fie ca vrei sa-ti initiezi copilul in taina scrisului, a cititului, sau a socotitului, fa-o intr-o asa maniera incat cel micut sa ia totul ca pe o joaca. Pentru a te ajuta in acest proces, compania Wood Joy din Targu Mures iti propune o gama larga de jocuri educationale, produse special pentru ca cel mic sa imbine in mod creativ jocul si educatia.

Intrucat copilul tau este o fiinta competenta, a carui fiecare interactiune este un mod de educatie, compania din Transilvania investeste foarte mult in acest mod de educatie timpurie. Educatia timpurie are la baza ideea ca varstele mici sunt baza dezvoltarii personalitatii, de aceea este necesară antrenarea tuturor elementelor care au  influenta  asupra  copilului.

Ce elemente atrag atentia unui copil mic, daca nu jucariile? Pentru a profita de acest aspect, Wood Joy propune o serie de jucarii educationale care stimuleaza creativitatea, ocupand timpul liber in vederea dezvoltarii capacitatilor celor mici.

Cu totii stim ca primul lucru care se invata la scoala, sau se perfectioneaza, in functie de inteligenta copiului, este scrisul. Aceasta este o activitate complexa, dificila, deoarece include, pe langa activitatea intelectuala, si un efort fizic de reproducere a semnelor grafice. In acest sens, la Wood Joy vei gasi panouri educationale pentru pregatirea scrisului, proiectate special pentru a dezvolta si imbunatati abilitatile copiilor. Prin acest joc se urmareste in viitor pozitia mainii fata de creion, realizata prin exercitii de dezvoltare a muschilor mainii, pozitia corpului la masa de scris. Nu in ultimul rand, se pregateste copilul pentru activitatea de coordonare ochi-mana-simboluri si dezvolta motricitatea fina.

Ajungem si la partea care multora dintre noi nu ne place, dar care este foarte importanta pentru copilul tau: matematica. Nu te alarma, Wood Joy nu iti propune chiar o matematica in adevaratul sens al cuvantului, ci un fel de mini-introducere in domeniu. Prin jocul educational pentru numere digitale se urmareste invatarea numerelor digitale si dezvoltarea perceptiei si capacitatii de concentrare a copilului. Este foarte important pentru cel mic sa se concentreze asupra tuturor numerelor si sa fie capabil sa le deosebeasca. Asta il va ajuta foarte mult in primii ani de scoala.

Pe langa aceste jocuri educationale strans legate de Abecedar si de Matematica, Wood Joy mai propune si alte jocuri menite sa ajute la imbunatatirea coordonarii miscarilor si la concentrare. Dintre acestea se remarca jocurile educationale pentru legarea siretului, masa labirint si jocul panou siret.

Fiecare dintre aceste modele de jocuri educationale Wood Joy ofera mai multe posibilitati, mai multe solutii si acestea vor fi descoperite de copil in functie de fantezia proprie. Toate aceste jocuri sunt realizate din  placaj de fag lacuit.

Pe langa aceste produse educationale, firma din centrul tarii iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de jucarii de lemn si piese de mobilier si accesorii pentru diferite institutii si gradinite.

Date de contact:

Targu-Mures, Aleea Vrancea nr.1

Telefon/fax: 0265-333063

mobil: 0726-703123

email: contact@woodjoy.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.