WeeRide, magazin online de scaune de bicicleta pentru copii

scaun bicicletaMersul cu bicicleta e unul dintre lucrurile pe care le invatam in copilarie si nu le uitam niciodata, sau cel putin asa se spune. In multe tari oamenii merg cu bicicleta la serviciu in fiecare zi si pe strada nu sunt prea multe masini niciodata. Acolo pistele de bicicleta sunt foarte bine puse la punct si pedalatul este sigur pentru oricine. Nici nu e de mirare ca strainilor le place atat de mult sa se deplaseze cu bicicleta: fac miscare in aer curat, nu consuma nici un fel de combustibil si investitiile sunt minime. Si cele mai scumpe biciclete sunt mai ieftine decat masinile.

In tara noastra mersul pe bicicleta a inceput sa fie practicat de tot mai multi oameni. E o placere simpla si necostisitoare. Putem sa pedalam o bicicleta in timpul liber, prin parc sau la padure, sau prin oras. Cu bicicleta putem sa ajungem repede dintr-un punct in altul si e un mijloc de transport mai usor de intretinut decat masina.

Uneori vrem sa ne plimbam cu bicicleta si nu avem cu cine sa lasam copilul acasa, asa ca trebuie sa il luam cu noi. Vrem sa il avem tot timpul sub ochi ca sa il putem supraveghea, sa fie in siguranta si sa se bucure de priveliste ca si noi. Magazinul online de scaune pentru bicicleta WeeRide poate sa transforme plimbarea cu bicicleta intr-o placere si pentru copilul nostru.

WeeRide, un scaun de bicicleta sigur si confortabil

Scaunul de bicicleta pentru copii WeeRide ne permite sa ne luam copilul cu noi oriunde mergem cu bicicleta. Se monteaza in centru, ceea ce il face sigur pentru copil si pentru parintele care pedaleaza. De asemenea, nu afecteaza in nici un fel centrul de greutate al bicicletei.

In trecut exista obiceiul sa fie pus copilul in spatele adultului de pe bicicleta. Astfel, el nu putea sa vada nimic in fata, nu putea fi supravegheat si riscul sa cada era mai mare.

Unii parinti isi pun copilul pe ghidon cand vor sa-l plimbe cu bicicleta. Si aceasta pozitie este gresita si riscanta. Adultului ii e mai greu sa controleze directia, copilul se afla intr-o pozitie foarte instabila si de cele mai multe ori inconfortabila, iar riscul sa se dezechilibreze si sa cada e mai mare cu orice frana. Oricand pot aparea obstacole in calea biciclistului, iar copilul poate sa cada atunci cand oprim brusc. Toate aceste inconveninte pot fi inlaturate prin folosirea unui scaun de bicicleta pentru copii WeeRide. Acesta poate fi atasat de o bara de prindere care se monteaza pe orice bicicleta, indiferent daca e pentru barbati sau pentru femei.

Scaunul e moale si comod si e prevazut cu suport pentru picioare, dar si cu multe curele pentru siguranta. Pentru ca plimbarile ii obosesc pe copii, scaunul are si o tetiera pe care ei pot sa isi lase capul si sa doarma intr-o pozitie confortabila.

Scaunul de bicicleta WeeRide e potrivit pentru copii care au intre un an si patru ani si au o greutate maxima de 15 kilograme. Pentru copiii care au intre patru si noua ani puteti achizitiona o bicicleta copilot pe care sa o atasati de bicicleta dumneavoastra.