Weekend iti ofera plite din fonta!

79419f2cfe0acbd7ac230442dc1c8d21Bucataria oricarei gospodine este echipata conform preferintelor acesteia; in cazul in care esti o persoana careia ii place sa gateasca, cu siguranta cauti cele bune produse pentru bucatarie si cele mai eficiente aparate, pentru a obtine preparate culinare delicioase, atunci cand le pregatesti pentru cei dragi. Prepararea mancarii trebuie sa fie un proces relaxant, un proces care sa te ajute sa iti eliberezi mintea dupa o zi grea, iar acest aspect va fi indeplinit doar daca bucataria ta este echipata cu toate dotarile care iti sunt necesare.

In cazul in care ai o soba de gatit si vrei sa o echipezi in mod corespunzator, compania Weekend iti recomanda utilizarea plitelor din fonta, si totodata iti pune la dispozitie o multitudine de modele, pentru ca tu sa poti gasi modelul ideal bucatariei tale.

De ce fonta?

Fonta este un aliaj din fier, carbon si alte elemente, ideal pentru confectionarea unei game vaste de produse, datorita urmatoarelor caracteristici: se toarna bine, poate fi prelucrata prin aschiere, are proprietati mecanice aproapiate de cele ale otelului, este un metal destul de ieftin.

Plitele din fonta fabricate de firma Weekend sunt realizate in functie de necesitatile fiecarui utilizator. Acestea au dimensiuni potrivite modelelor standard de sobe de gatit intalnite pe piata din domeniu, si indeplinesc normele de calitate impuse de Uniunea Europeana. Mai mult decat atat, grosimea fontei este destul de mare pentru a asigura rezistenta mecanica si termica crescuta, si pentru a fi ideala domeniului de utilizare.

Care sunt modelele pe care ti le punem la dispozitie?

Plita din fonta de dimensiuni mici, cu inele – aceasta plita este potrivita sobelor cu dimensiunile de 395 x 550 x 10 cm, si are o greutate de 5.80 kg;

Plita din fonta de dimensiuni mari, cu inele – acest tip de plita este realizat pentru sobele cu dimensiuni de 475 x 630 x 10 cm, avand o greutate de 8.90 kg. In plus, la fel ca si in cazul plitei din fonta de dimensiuni mici, inelele asigura o distribuire a caldurii ideala pentru gatit;

Plita Vesta – modelul Vesta are urmatoarele dimensiuni : 315 x 390 x 10 mm, iar greutatea este de 7 kg;

Plita Meteor – modelul Meteor are o greutate de 8 kg si dimensiunile 315 x 470 x 10 mm;

Plita cu horn – Weekend iti pune la dispozitie mai multe modele ale acestui produs:

–  Plita cu horn de dimensiuni 380 x 380 mm;

–  Plita cu horn cu racord Meteor: dimensiunile sunt 175 x 475 mm, iar greutatea este de 3.80 kg;

–  Plita cu horn cu racord Vesta: dimensiunile sunt 395 x 195 mm , iar greutatea este de 5.50 kg;

Plita fara racord – ai de ales intre modelul Meteor (175 x 475 mm) si modelul Vesta (215 x 395 mm).

Desigur, gama vasta de produse realizate din fonta include si seturi de plite din fonta (care cuprind mai multe plite) sau ansambluri, care sunt formate din plita din fonta si rama potrivita, cu sau fara horn.

Alege plitele din fonta Weekend! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele prezentate in acest articol sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (www.sticlatermorezistenta.ro) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Weekend, date de contact:

Adresa: Str.Lunca Oltului Nr.7
Sfântu Gheorghe, jud.Covasna
Telefon: 004-0726306179
Fax:  004-0267318538
eMail: office(at)weekendsrl.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.