Weekend – Achizitioneaza un semineu de la cel mai mare distribuitor de seminee din Romania!

semineeIndiferent ca este clasic sau modern, deschis sau inchis, cu lemne sau pe gaz, semineul este inca pe gustul tuturor. Iarna, datorita caldurii si atmosferei placute pe care o emana, semineul devine inima incaperii in care se afla. Insa, inainte de a-l instala este bine sa reflectati atat asupra utilitatii lui, cat si asupra laturii estetice. Alegerea semineului este foarte importanta. Semineul va innobileaza locuinta sau biroul, contribuie din plin la atmosfera familiara de acasa si va asigura o caldura foarte placuta. Pentru a face alegerea corecta, este esential de stiut o serie de lucruri, printre care cel mai important este locul de unde sa va achizitionati un astfel de produs esential in sezonul rece.  Ei bine, raspunsul la aceasta problema este simplu: Weekend! Firma din Sfantu Gheorghe (judetul Covasna) este cel mai mare distribuitor de seminee din Romania, oferind clientilor sai seminee pe lemne si materiale variate pentru alcatuirea acestora si componente de calitate superioara.

Din gama produselor finite pe care le comercializeaza firma din judetul Covasna se numara semineele, sobele de teracota, de gatit si pentru cazan, cuptoarele, generatoarele de aer cald si plitele. Pentru fabricile de seminee din Romania, sunt distribuite componente pentru seminee precum: focare si burlane pentru focare, reductii burlane, grilaje pentru seminee, gratare si imbracaminte pentru semineu, precum si materiale de constructie: senotherm, keralite, keraglass, vermiculit, samota. In rest, societatea Weekend din Sfantu Gheorghe se ocupa cu distributia de produse termorezistente: sticla termorezistenta, sticla ceramica, snur termorezistent pentru etansare, adeziv termorezistent si banda termorezistenta.

In ceea ce priveste semineele comercializate de Weekend, puteti achizitiona oricand aveti nevoie modelele: Semineu Weekend, Semineu Economic-Mare, Semineu Economic-Mic, Semineu Economic B cu maner aurit, Semineu Economic S cu maner aurit. Caracterizate prin simplitatea si puritatea formei, aceste seminee se adapteaza perfect interioarelor contemporane. Indiferent de stilul pe care doriti sa il abordati, trebuie sa retineti ca nu este recomandat ca semineul sa se impuna intr-o incapere, ci mai degraba sa se integreze cu interiorul.

Pe langa aceste seminee clasice, Weekend va ofera prilejul de a comanda  si termoseminee cu puteri de incalzire de 9.2, 22 sau 22.5 KW, concepute pentru a oferi performante functionale excelente. Semineul centrala termica cu lemne produce agent termic pentru alimentarea caloriferelor si/sau a incalzirii in pardosela din toata casa. Semineele centrala termica cu lemne pot fi conectate la instalatia de incalzire deja existenta si pot functiona in paralel cu panourile solare. Cu ajutorul kiturilor de instalare sobele centrala termica cu peleti pot produce apa calda menajera pentru baie si bucatarie, apa calda ce poate fi acumulata in boiler pentru a avea intotdeauna temperatura dorita.

Un astfel de semineu se incadreaza perfect intr-o incapere decorata in stil traditional sau vintage, iar puterea de incalzire de extinde de la incaperea in care este instalat si la celelalte incaperi din apartament sau casa. In functie de model, semineele centrala termica furnizate de societatea Weekend pot acoperi incalzirea unor spatii de la 185 pana la 280 metri cubi. Aceasta se realizeaza prin legarea lor la instalatia pentru incalzire centrala.

Termosemineul Weekend este construit din materiale de calitate, cu suprafete acoperite cu vopsea termorezistenta pentru a oferi un aspect deosebit pe o perioada lunga de exploatare. Schimbatorul de caldura (boilerul) este montat in interiorul termosemineului. Racordurile sunt realizate cu ajutorul burlanelor. Montate de un profesionist conform instructiunilor, modelele de semineu centrala termica va vor aduce caldura de care aveti nevoie in locuinta, folosind combustibil solid (lemn, carbune).

Date de contact:

Str.Lunca Oltului Nr.7

Sfantu Gheorghe, jud.Covasna, 520032

Telefon: 004-0726306179

Fax: 004-0267318538

Email: office(at)weekendsrl.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.