Vrei sa scapi rapid de insectele zburatoare? Foloseste un aparat de tip insect killer!

fly-wall_1203Insectele sunt fiinte care traiesc in comunitati foarte bine organizate. Doar unele lucruri se cunosc despre modul lor de viata si despre felul in care comunica unele cu celelalte. Specialistii de la marile centre de cercetare din lume incearca sa descopere care e secretul insectelor si cum de reusesc sa fie atat de rezistente la factorii de mediu care le pun in pericol.

Unele insecte sunt folositoare omului. Altele sunt daunatoare, pentru ca provoaca intepaturi, afecteaza igiena locurilor pe care le invadeaza si pun in pericol sanatatea oamenilor.  Pentru inlaturarea acestor insecte compania Ekommerce Est comercializeaza dispozitive de tip insect killer.

Vara e un anotimp care ne face sa ne petrecem zilele in case si in birouri, cu fereastra inchisa ca sa nu intre caldura excesiva si cu aerul conditionat pornit. Seara, cand vremea se racoreste, deschidem larg ferestrele si usile ca sa aerisim toata casa. Atrase de lumina artificiala, isi fac aparitia si insectele. Acesti oaspeti nepoftiti ne dau multe batai de cap.

Dispozitivele de tip insect killer te scapa de insectele zburatoare

Insectele care iti intra in casa sunt foarte deranjante, mai ales daca e vorba de tantari care te inteapa fara sa-ti dai seama si muste al caror bazait nu te lasa sa dormi si care se aseaza pe mancare. Cu atat mai neplacuta e prezenta insectelor in bucataria restaurantului in care lucrezi sau pe care il administrezi. Un lucru e clar: trebuie sa faci ceva ca sa scapi de ele cat mai repede. Compania Ekommerce Est are solutia potrivita. E vorba de dispozitivele de tip insect killer.

Firma Ekommerce Est din Bacau aduce pe piata produsele companiei-mama Ekommerce din Italia. E vorba de capcane UV, accesorii pentru capcane UV, aparate UV impotriva insectelor, capcane pentru furnici, capcane pentru gandaci, capcane pentru muste, capcane pentru viespi, produse naturale impotriva tantarilor, echipamente de dezinsectie, pompe manuale pentru dezinsectie, nebulizatoare de ceata, atomizoare pentru dezinsectie, echipamente de protectie care pot fi folosite in timpul dezinsectiei, capcane pentru rozatoare, placi adezive pentru rozatoare si statii de intoxicare.

De la Ekommerce Est se pot cumpara si aparate cu ultrasunete pentru combaterea rozatoarelor, pastille cu feromoni pentru capturarea si uciderea insectelor, capcane cu grile electrice, capcane UV cu placi adezive, capcane UV ecologice, aparate electrice impotriva insectelor, produse de deratizare, dispozitive vocale si electronice care tin la distanta pasarile, plase cu noduri care impiedica patrunderea pasarilor in anumite spatii, electroinsecticide, statii de deratizare, capcane pentru sobolani, capcane repetitive pentru soareci si altele.

Ce fel de aparate de tip insect killer gasesti la Ekommerce Est?

Compania Ekommerce Est comercializeaza trei feluri de aparate de tip insect killer: insect killer cu placa adeziva, insect killer cu grila electrica si insect killer din gama EcoControl.

Dispozitivele cu placa adeziva atrag insectele cu ajutorul tuburilor actinice care emit o lumina UV. Aceste tuburi si placa adeviza impregnata cu feromoni atrag insectele. Sunt aparate care pot fi folosite in spatii inchise si curate. Dispozitivele cu grila electrica atrag insectele tot cu tuburi actinice cu lumina UV, dar le omoara cu ajutorul grilei electrificate.