Vrei sa achizitionezi tablou electric apartament? Resonance Distribution!

tablou electric apartamentCauti un tablou electric apartament care sa-l inlocuiasca pe cel vechi? Resonance Distribution, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice, vine in intampinarea ta cu o gama completa de tablouri ingropate sau aparente, pentru 2, 4, 8, 12, 18, 24 sau 36 de sigurante.

Toate modelele prezente in catalogul nostru de produse au un design compact, se monteaza rapid si usor si, nu in ultimul rand, sunt extrem de rezistente, cu o durata lunga de viata.

Asadar, pentru a achizitiona tablou electric apartament, consulta intreaga oferta Resonance Distribution si contacteaza-ne! Dincolo de diversitate si calitate, iti oferim accesul si la preturi mai mult decat avantajoase. Profita!

Tablou electric apartament- Cel mai important element dintr-o instalatie electrica

Cunoscut sub denumirea populara de tablou cu sigurante, tabloul electric are cel mai important rol  dintr-o instalatie electrica. Tabloul electric protejeaza prin intermediul intrerupatoarelor automate, circuitele electrice interioare. Instalatia electrica interioara se considera de la iesirea conductoarelor din controlul electric pana la punctele aparatelor.

Tabloul electric poate contine (pe langa sigurantele destinate circuitelor de iluminat si prize), protectie la socuri de tensiune, protectie la electrocutare,  sonerie si intrerupator pentru  oprirea soneriei, siguranta generala etc. Este recomandat ca tablourile electrice vechi cu sigurante fuzibile sa se inlocuiasca cu tablouri electrice noi cu sigurante automate diferentiale.

Tablourile electrice sunt de doua tipuri, si anume:  din policarbonat si metalice. Alegerea tabloului electric se face in functie de numarul de circuite, dar si in functie de dimensiunea sigurantelor, cel mai utilizat tablou electric fiind cel de 18 module.

Cauti tablou electric aparatament, la un pret accesibil? Apeleaza la un profesionist in domeniu: Resonance Distribution

Pentru ca tu sa ai garantia unui tablou electric apartament performant si deosebit de rezistent, cere sprijinul unei firme specializate in comercializarea echipamentelor si  instalatiilor electrice. In cazul in care vrei sa ai certitudinea unor produse de inalta calitate oferite la preturi excelente, avem solutia: Resonance Distribution.

Oferta Resonance Distribution include si tablou electric apartament, sub diferite modele, fie tablouri ingropate, fie tablouri aparente, pentru 2, 4, 8, 12, 18, 24 sau 36 de sigurante.

Tablourile electrice pentru apartament puse la dispozitie de compania noastra, sunt fabricate din materiale plastice si dotate cu o usita fumurie sau transparenta. Acestea au un grad de protectie  IP40.

Pachetul de livrare include: capac frontal, materiale de montaj, sina DIN, terminale N+PE, capacul frontal cu dispozitiv de decupaj si usa de inchidere.

Inlocuieste, asadar, vechiul tablou electric de apartament, cu unul nou, mult mai fiabil si cu un design modern.

Optand pentru achzitionarea unui tablou electric apartament din oferta Reseonce Distribution, obtii nu numai garantia calitatii, ci si pretul corect!

Resonance Distribution- Contactoare electrice, plafoniere iluminat, sigurante automate, trasee cabluri si tablou electric apartament

Resonance Distribution este furnizorul perfect de echipamente si instalatii electrice. Motivul? Oferta noastra este una completa, iar produsele comercializate poarta marca celor mai importanti producatori in domeniu. Pe langa produse marca Obo Bettermann, punem la dispozitie si produse din gama Schrack, Comtec si Siemens.

De asemenea, datorita profesionalismului nostru si dorintei de a oferi doar echipamente de calitate, am reusit sa dezvoltam relatii de colaborare cu societati de renume mondial ca Legrand, Philips si Noark.

Fie ca ai nevoie de plafoniere iluminat, contactoare electrice, corpuri de iluminat, sigurante automate, intrerupatoare aplicate, prize aplicate ori tablou electric apartament, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaz-ne.