Vopsea pentru metal – Protejeaza-ti portile Vopsea fier forjat!

9Orice suprafata, indiferent de materialul din care este fabricata, trebuie sa fie protejata de actiunea factorilor externi. Cel mai adesea, precipitatiile si razele solare afecteaza metalul si lemnul. Daca ai gard, spre exemplu, pentru ca investitia ta sa merite, este necesar sa folosesti vopsea pentru metal. O gasesti in oferta Vopsea fier forjat!

Vopsea pentru metal la oferta

In catalogul firmei Vopsea fier forjat se gaseste vopsea pentru metal de mai multe feluri, si anume: vopsea cu uscare rapida, vopsea grafit, vopsea lovitura ciocan, vopsea dual protect, vopsea pulbere si vopsea alchidica. Pe care sa o alegi? Simplu: tii cont de suprafata pe care vrei sa o protejezi si de sfaturile primite de la reprezentantii Vopsea fier forjat.

Iata cateva informatii utile despre vopseaua cu uscare rapida:

– poate fi utilizata de oricine;

– se aplica foarte usor pe suprafata metalica, avand aderenta ridicata;

– se usuca rapid, astfel ca nu e nevoie sa astepti ore intregi pana cand poti da si cu un strat de lac;

– datorita faptului ca are o durata de utilizare indelungata, aceasta vopsea pentru metal are grija de investitia ta mult mai mult timp decat o fac altele;

– protejeaza foarte bine suprafetele metalice de actiunea precipitatiilor etc.

Vopsea pentru metal tip grafit

Ai auzit vreodata de vopsea grafit? Daca nu, ei bine, trebuie sa stii ca aceasta este obtinuta din rasini sintetice, avand la baza polimeri vinilici, si contine pigmenti, solventi si plastifianti. Cand se foloseste? Atunci cand trebuie sa fie protejate metalele usoare si suprafetele din aluminiu sau otel. In afara de faptul ca asigura protectie cand vine vorba de precipitatii, vopseaua pentru metal face ca suprafata pe care e aplicata sa nu se deterioreze nici din cauza sarurilor, a luminii ori a uleiurilor. Tocmai de aceea, e recomandata pentru a fi aplicata pe suprafata exterioara a cladirilor.

Alte tipuri de vopsea pentru metal

Vopseaua patina confera un aspect antichizat, se aplica rapid si usor si acopera de prima data suprafata metalica, nemaifiind nevoie sa dai al doilea si chiar al treilea strat. Asadar, daca ai porti din fier forjat si ti-ar placea sa arate intr-un anume fel, da-le cu vopsea patina.

Vopseaua alchidica se foloseste si in amenajari exterioare, si in industrie in general. Dupa ce o suprafata metalica este acoperita cu grund, se poate aplica aceasta vopsea pentru metal fara nici o problema. In afara de fier, ea protejeaza si lemnul.

Caracteristici generale vopsea pentru metal

Iata ce avantaje prezinta o vopsea pentru metal din oferta Vopsea fier forjat:

– aspect estetic placut;

– se aplica si se usuca usor;

– previne aparitia coroziunii;

– durata de utilizare indelungata. Cu alte cuvinte, nu e necesar sa cumperi anual vopsea si sa acoperi portile, banii respectivi putand fi investiti in altceva;

– rezistenta la intemperii. Furtunile, precipitatiile abundente si actiunea razelor solare nu vor afecta suprafata vopsita etc.

Iata, asadar, cate beneficii poti avea daca folosesti vopsea pentru metal. Protejeaza-ti gardurile si portile cu produse din oferta Vopsea fier forjat! Da comanda cat mai repede! Pentru consultanta gratuita suna la numarul 0730.018.877.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Aleea Covasnei, nr. 15

Telefon: 0730.018.877