Vopsea pentru barci – oferta variata in magazinul Nautica Shop

vopsea antivegetativaOricui i-ar placea, cu siguranta, sa navigheze vara, sa-si bea cafeaua de dimineata pe puntea unui vas, admirand rasaritul, ori sa leneveasca in dupa-amiezile calduroase, bucurandu-se de freamatul naturii. Ce-ti lipseste pentru a-ti indeplini visul? Iti spunem noi: barca! Odata cumparata, stii de ce anume mai ai nevoie? De vopsea pentru barci, necesara pentru intretinerea aspectului. Pe acestea din urma le gasesti in magazinul online Nautica Shop!

Vopsea pentru barci – utilizare exterioara

Magazinul Nautica Shop pune la dispozitia tuturor clientilor mai multe tipuri de vopsea pentru barci, si anume: vopsea Hypalon si PVC, vopsea antivegetativa Hempel Silicone, vopsea antivegetativa cizma motor, vopsea pentru barci de viteza si spray vopsea motor.

Vopseaua Hypalon si PVC este de doua feluri: flexibila si antivegetativa. Prima este gandita pentru reconditionarea barcilor din hypalon si alte materiale din cauciuc. In plus, se usuca in numai 30 de minute, nu se exfoliaza si nu crapa. A doua poate fi utilizata si pe suprafetele din sticla si confera protectie totala cu o singura aplicare. Mai mult, impiedica depunerea vegetatiei marine si a altor microorganisme pe suprafata pe care e aplicata.

Pentru ca o barca sa functioneze cum trebuie, este necesara aplicarea unui strat de vopsea chiar si pe cizma piciorului.

Vopsea pentru barci – utilizare interioara

Cele descrise anterior sunt recomandate pentru exteriorul unei ambarcatiuni. Pentru interiorul ei, Nautica Shop are in oferta: vopsea santina Hempel, vopsea topcoat Hempel Brilliant Gloss, vopsea decapanta Hempel, vopsea poliuretanica si lac lemn Hempel Dura Gloss. Prima se foloseste pentru diferite compartimente de depozitare, punte si santina (spatiul unde este colectata apa provenita din infiltratie, prin condensare etc.). Are rezistenta sporita la apa si ulei.

Vopseaua topcoat se recomanda spre a fi utilizata acolo unde sunt apa sarata si scurgeri de ulei mineral.

Ca sa scapi de vopseaua epoxidica, siliconica sau alchidica, foloseste vopsea decapanta. Cu ajutorul acesteia poti inlatura rapid orice urma de pe suprafetele din fibra de sticla.

Vopsea pentru barci – caracteristici principale

In ciuda faptului ca ambarcatiunile sunt facute din materiale rezistente, actiunea factorilor externi poate sa le provoace unele distrugeri. Ca sa eviti acest lucru, magazinul Nautica Shop are in oferta vopsea pentru barci. Iata de ce se recomanda sa o folosesti:

– protejeaza atat interiorul, cat si exteriorul unei barci;

– in functie de sortiment, poate fi aplicata pe metal, lemn, fibra din sticla;

– impiedica depunerea calcarului si a vegetatiei marine pe exteriorul ambarcatiunii, facilitand astfel functionarea ei optima;

– este rezistenta la apa, ulei, zgarieturi, agenti termici;

– are acoperire foarte buna;

– mentine ambarcatiunea ca noua, pastrandu-si luciul si culoarea pentru o perioada destul de mare;

– se foloseste in apa rece, apa temperata si apa calda etc.

Indiferent ce vopsea pentru barci alegi, inainte de aplicare se recomanda sa cureti foarte bine suprafata si sa indepartezi toate impuritatile. Daca omiti aceste doua aspecte, e destul de probabil ca vopseaua sa crape la un moment si atunci barca sa se deterioreze.

Detii deja o barca? Atunci trebuie neaparat sa stii cum sa ai grija de ea. Magazinul online Nautica Shop iti recomanda vopsea pentru barci. Rasfoieste oferta si alege produsul care se potriveste ambarcatiunii tale.

 

Adresa

Date de contact: Galati, DN26 KM5+750, comuna Vanatori

Telefon: 0745.884.878, 0374.926.084