Vopsea antivegetativa pentru ambarcatiuni de la Nautica Shop

Ambarcatiunile au nevoie de ingrijire speciala. Cu siguranta, acestea sunt extrem de pretentioase mai ales din prisma faptului ca sunt, in majoritatea timpului, in apa. Si cu totii stim ce actiune poate avea apa asupra unor materiale din care sunt construite asfel de ambarcatiuni. Daca putem ajuta cu ceva la evitarea deteriorarii materialelor si la pastrarea unui aspect lucios si placut la exterior, atunci trebuie sa alegem vopseaua antivegetativa. Asa cum o recomanda si denumirea, vopseaua antivegetativa este special creata pentru ambarcatiuni de genul barcilor, salupelor, si astfel iubitorii sporturilor nautice sunt extrem de multumiti. Magazinul Nautica Shop vie in sprijinul tuturor persoanelor pasionate de ambarcatiuni si le ofera cele mai bune solutii pentru ingrijirea acestora, printre care si vopseaua antivegetativa.

Avantaje folosire vopsea antivegetativa Nautica Shop

Vopseaua antivegetativa de la Nautica Shop, asa cum o recomana si numele, este special creata pentru a evita depunerile de vegetatie acvatica pe ambarcatiunea dvs. In plus, ambarcatiunea isi va pastra stralucirea si culoarea foarte mult timp, indiferent de actiunea apei. Continutul vopselei antivegetative este unul special – de la rasini, aditivi, pana la pigmenti si solventi, combinatia ideala pentru a obtine cel mai bun rezultat chiar pe ambarcatiunea dvs. Cum se foloseste vopseaua antivegetativa? Nimic mai simplu. Spalati ambarcatiunea ori portiunea pe care doriti sa o vopsiti cu un jet de apa puternic pentru a elimina toate resturile si depunerile de vegetatie. Apoi lasati la uscat ambarcatiunea o perioada. Matuiti, cu ajutorul unei hartii abrazive portiunea de ambarcatiune pe care o vreti vopsita si reparati toate fisurile si zgarieturile. Nu uitati sa delimitati cu banda adeziva portiunea pe care veti aplica vopseaua antivegetativa si apoi, cu ajutorul unui trafalet, a unei pensule sau a unui pistol, aplicati-o in doua straturi. Conditiile meteo trebuie sa fie favorabile. Asadar, nu se recomanda vopsirea ambarcatiunilor cu vopseaua antivegetativa pe conditii de umiditate crescuta.

Oferta vopsea antivegetativa Nautica Shop

Nautica Shop va pune la dispozitie o gama variata de vopsea antivegetativa. Asadar, aveti de ales intre vopseaua antivegetativa PVC, Hypalon, matrix dura, Hempel Hard Racing TecCel, vopseaua Hard Racing 2.5, sau vopseaua antivegetativa cu autolustruire Mille White 71150. Cautati pe vopsea antivegetativa cu autolustruire Mille White 71150 si grunduri si diluanti potriviti fiecarui tip de vopsea antivegetativa in parte. Pentru a avea o ambarcatiune bine ingrijita, din punct de vedere estetic, pentru a proteja materialul din care este construita ambarcatiunea, pentru a evita depunerea crustaceelor si a algelor pe acesta, folositi vopsea antivegetativa de la Nautica Shop. Pe site-ul companiei, Nautica-shop.ro, veti gasi produse de cea mai buna calitate pentru ambarcatiunea dvs., si de asemenea si prootii interesante. Acum vopseaua antivegetativa pentru ambarcatiunea dvs. se afla la numai cateva click-uri distanta. Numai compania Nautica Shop ofera clientilor sai cele mai bune produse in domeniu!