Vitralii Wincost.ro-Descopera o lume plina de culoare

nativity2Secole la rand au incantat priviri, au fascinat si au dat nastere unor pasiuni. Pentru multi adepti ai frumosului, ele reprezinta o arta si un simbol al perfectiunii. Au decorat catedrale impunatoare si au pus in valoare cladiri.

Astazi, vitraliile reprezinta o alternativa inedita, la indemana oricui, de a crea un stil unic si de a personaliza orice locuinta. Acestea au menirea de a sublinia un statut si de a evidentia bunul gust in materie de amenajari. Daca si tu te numeri printre cei care doresc sa impresioneze prin alegerile facute, apeleaza la un expert in domeniu: wincost.ro. Iti punem la dispozitie o gama impresionanta de vitralii, reprezentate de mii de design-uri. Bucura-te de spectacolul luminii si a culorilor vibrante!

Vitralii-Arta sticlei

Cu o istorie de scole, vitraliile ne intorc departe in timp, in perioada gotica si ne aduc misterul si nobletea acelor timpuri. Frumusetea vitraliilor este recunoscuta pretutindeni in lume, insa nu multi sunt cei care stiu cu adevarat ce reprezinta aceasta arta.

Vitraliile sunt compozitii decorative formate din bucatele de sticla colorata, dispuse simetric sau asimetric si legate intre ele prin retele de plulb, prinse prin tije metalice de sasiul usii sau a ferestrelor.

Vitraliile pot ilustra imagini de basm, momente istorice si fapte eroice, sau pot lua forma unor imagini abstracte. Pe scurt, menirea vitraliilor este acea de ¨a spune¨ povesti, de a transmite emotii si nu in ultimul rand, de a infrumuseta.

Eleganta, unicitate si noblete. Pe scurt: vitralii

Din punct de vedere decorativ, vitraliul are un dublu efect: da o nota aparte exteriorului si lumineaza interiorul intr-un mod unic. Astfel, se obtine o atmosfera particulara a spatiului care preia din culorile ce strabat bucatile de sticla colorata.

Vitraliile reprezinta arta sticlei, o arta creata prin viziune, talent, pasiune si nu in ultimul rand, printr-o munca minutioasa, atenta la fiecare detaliu in parte.

Wincost.ro-Din pasiune pentru frumos:  vitralii deosebite

Daca vrei sa te bucuri de elemente decorative unice, menite sa personalizeze orice incapere prin lumina si culoare, apeleaza la specialisti in domeniu, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, stil si design.

Wincost.ro iti pune la dispozitie o gama bogata de vitralii pictate pe orice suprafete plane din sticla, oglinda, panel, plastic sau lemn stratificat. Desenul se realizeaza computerizat, cu contur din rasina de culoare neagra, gri, argintie, aurie, verde sau alba, iar vopsirea acestora se realizeaza cu pigmenti speciali, foarte rezistenti in timp. Mai mult decat atat, specialistii nostri realizaza si vitralii cu design-uri din sticla fatetata si cu fir din plumb.

Wincost.ro- Mii de design-uri de vitralii, modele unicat si reconstituiri vitralii

Dispunem de o baza de date de cateva mii de design-uri, putand realiza si reconstituiri de vitralii. Totodata, creem si vitralii cu un design unicat, bazate pe fotografii sau schite ale clientilor.

Un argument in plus care vine sa confirme unicitatea si rafinamentul lucrarilor noastre, este acela ca, lucram inclusiv pentru piata externa, participand cu produsele noastre la expozitii renumite in Milano, Cavalaire-sur-Mer (Coasta de Azur) si Budapesta.

Elementele decorative pentru sticla sunt folosite in intreaga lume, in aplicatii casnice si comerciale, fie ca este vorba de baruri, hoteluri, restaurante, centre comerciale, ori spatii comerciale. Daca doresti sa te diferentiezi de restul prin alegeri inspirate, contacteaza-ne. Pentru a consulta intrega oferta de vitralii, acceseaza pagina de internet www.wincost.ro si inspira-te!