Vitralii tehnica Tiffany

Vitralii tehnica Tiffany realizate de catre specialistii in domeniu ai companiei Herra Design din Piatra Neamt! Aceste produse sunt recomandate pentru infrumusetarea oricaror tipuri de spatii avand un design unic care confera incaperilor respective o atmosfera inedita.

Despre vitralii tehnica Tiffany si cum se realizeaza acestea

vitralii tehnica TiffanyTehnica Tiffany este o tehnica ce implica atentie sporita la detalii, rabdare, indemanare si pricepere, asemanandu-se in linii mari cu tehnica in plumb, singura diferenta din punct de vedere al compozitiei fiind aceea ca permite crearea de detalii mai mici. In ceea ce priveste taierea sticlei, aceasta se realizeaza dupa sablon, insa nu trebuie sa fie foarte precisa. Dupa ce acest pas a fost indeplinit, are loc slefuirea pieselor si montarea unor benzi de cupru in jurul fiecarei bucati. Dupa infoliere se trece la cositorire ce se realizeaza pe ambele parti ale vitraliului. In final, vitraliul se patineaza cu o substanta speciala, conferindu-i-se aspectul de vechi. Alegeti vitralii tehnica Tiffany pentru decorarea locuintei voastre!

Herra Design realizeaza vitralii tehnica Tiffany pentru cele mai exigente preferinte!

Societatea noastra dispune de materiale de exceptie, de echipamente performante, precum si de experienta si de cunostintele necesare pentru a crea vitralii tehnica Tiffany ce se evidentiaza prin calitate si design inedit. Armonia dintre functionalitate si aspect ofera distinctie si caldura oricarui ambient, vitraliile oferite fiind alegerea ideala a oricarui beneficiar.

Aplicatii ale acestor vitralii tehnica Tiffany

Aceste elemente decorative- vitralii tehnica Tiffany– tot mai des intalnite in majoritatea spatiilor, se preteaza excelent oricarui trend de amenjare, incununand cu rafinament si stil nu doar ferestrele, ci si alte obiecte decorative ce pot avea si un rol practic, precum corpurile de iluminat, oglinzile, peretii despartitori, piesele de mobilier, accesoriile ce pot insoti balustrade sau diverse tamplarii, etc.

Avantaje vitralii tehnica Tiffany

Aceste vitralii tehnica Tiffany prezinta o serie de avantaje importante, precum: sunt usor de intretinut, nu se decoloreaza, au o sfera larga de aplicabilitate, au un aspect placut, confera spatiilor culoare, caldura si prestanta, sunt usor de montat, este imbunatatita rezistenta initiala a geamului, sunt protejate de radiatiile solare etc.

Despre Herra Design

Compania Herra Design din Piatra Neamt are ca principal obiect de activitate prelucrarea sticlei, fiind specializata in operatiunea de sablare a acestui material, punand la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga si diversificata de produse, precum: vitralii tehnica Tiffany, vitralii tehnica Overlay, balustrade din sticla, usi din sticla, cabine de dus si multe altele- toate la un raport avantajos calitate-pret.

Intreaga activitate se desfasoara intr-un spatiu de productie propriu, dotat cu toate echipamentele si materialele necesare pentru executia unor produse de calitate superioara, in acord cu cele mai inalte standarde profesionale si cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Fiecare colaborare pe care o intreprindem cu clientii nostri se bazeaza pe promptitudine, eficienta, corectitudine, profesionalism, seriozitate, respect, comunicare si transparenta, solicitarile fiind tratate cu maximum de responsabilitate.

Daca sunteti in cautarea unor vitralii tehnica Tiffany sau a unor produse care se gasesc in oferta Herra Design, nu uitati ca alaturi de noi veti beneficia de solutii optime si personalizate, care sa corespunda necesitatilor si cerintelor voastre. Va asteptam!