Viosil InstalConstruct – Sunteti in cautarea serviciilor de amenajari interioare ?

amenajari interioareCand vine vorba de amenajari interioare nu trebuie sa faceti compromisuri. Acestea sunt lucrari cuprinzatoare ce pot schimba cu totul aspectul unui spatiu. Amenajarile interioare inseamna scheme coloristice, texturi, contraste si proportii. In ziua de azi, la moda sunt amenajarile interioare moderne care se diferentiaza prin originalitate si prin efectele decorative ce sunt capabile sa transforme orice spatiu intr-un ambient exclusiv si cu personalitate. Cand vine vorba de astfel de lucrari, angajatii firmei Viosil InstalConstruct din Bucuresti va ofera servicii de amenajari interioare moderne, care  au scopul sa ofere atat functionalitate si confort, cat si un aspect placut si atractiv.

Profesionistii firmei din capitala sunt instruiti in vederea unei executii de calitate. In toate lucrarile de amenajari interioare sunt folosite materiale de calitate si tehnici verificate. Datorita acesui lucru, o colaborare cu firma Viosil InstalConstruct va garanteaza proiecte reusite, executate la un pret corect, ce exprima cu adevarat calitatea obtinuta. Obiectivul declarat al firmei este acela de a conferi originalitate si calitate fiecarei lucrari in parte. Pentru aceasta, firma se ocupa de montaje de plafoane false, placari pardoseli cu parchet, placari pereti cu gips-carton si compartimentari cu gips-carton, dar si numeroase alte lucrari prin care se pot imbunatati aspectul si confortul termic al unui spatiu.

Amenajarile interioare Viosil InstalConstruct inseamna, asadar, intregul proces de transformare al unui spatiu gol sau nepotrivit intr-o locuinta confortabila, ergonomica, conform unei unitati stilistice. Uneori se pleaca inca din faza de constuctie a structurii cu un proiect de amenajare interioara, ceea ce da coeziune intregului proces de constructie. Insa, cel mai adesea, structura-peretii- exista, si atunci intreaga amenajare interioara devine un proces de transformare. Amenajarea poate fi uneori facuta plecand de la un spatiu deja locuit care necesita doar imbunatatiri.

Pe langa amenajarile interioare de locuinte, in portofoliul de lucrari al firmei din capitala, se numara si amenajari interioare pentru sedii de banci, head-office-uri, show-room-uri ale unor companii de renume, internationale sau autohtone. Firma dispune de angajati cu experienta in amenajari interioare de birouri ce se ingrijesc de spatiul dumneavoastra si il transforma in ceea ce doriti sa vedeti, ocupandu-se si de caracteristicile functionale ale acestuia.

Fie ca este vorba de birouri de relatii cu publicul ale unor institutii sau firme, fie ca e vorba de birouri ale unor companii de prestigiu, specialistii Viosil InstalConstruct tin cont, in primul rand, de necesitatile functionale ale companiei. In plus, designul interior in astfel de cazuri respecta identitatea vizuala a companiei, tine cont de domeniul de activitate al acesteia, precum si de statutul sau. Ceea ce caracterizeaza activitatea firmei, este claritatea si calitatea proiectelor de amenajare interioara, datorate, in primul rand, rigurozitatii cu care sunt analizate spatiile si cu care este rezolvata problema functionala si estetica si, in al doilea rand, datorita prezentarilor tridimensionale efectuate in cel mai realist mod cu putinta.

Fie ca vorbim de amenajari ale spatiilor de locuit sau ale celor comerciale, Viosil InstalConstruct are un portofoliu bogat de lucrari. Firma are la activ proiecte complete de constructii, dar si lucrari separate cu rezultate excelente. Pentru a  transmite cererile dumneavoastra, contactati firma la numerele de telefon sau prin e-mail.

Viosil InstalConstruct a aparut pe piata in anul 2002 si isi desfasoara activitatea si in domeniul comercializarii si montarii instalatiilor termice si de gaz, a termoizolatiilor si hidroizolatiilor. In plus, firma executa diverse lucrari de constructii civile si industriale si ofera consultanta tehnica pentru toate echipamentele si instalatiile de incalzire si de gaze.

Date de contact:

Str. Cozieni nr.33 Sector 5, Bucuresti

Tel./Fax: 02133577 95 ;02133670 10

Mobil : 0723 50 60 52

Email: viosilimpex@yahoo.com

Web: www.viosilinstalconstruct.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.