Videointerfoane Timisoara de la Defon!

Compania Defon va pune la dispozitie o gama diversificata de sisteme de securitate, precum: videointerfoane Timisoara, sisteme antiefractie, sisteme de interfonie, control acces si supravegehre video. Pe langa aceste produse, compania Defon comercializeaza si sisteme de sonorizare publica.

Tipuri de videointerfoane Timisoara

In functie de preferinte si necesitati, puteti opta pentru mai multe tipuri de videointerfoane Timisoara, precum:

  • videointerfoane Farfiska – set videointerfon color cu monitor color de 7”, cu butoane de comanda tactila, panou exterior metalic satinat, cablare pe doua fire nepolarizate, comanda deschidere poarta principala cu tensiune (nu necesita transformator suplimentar), comanda deschidere suplimentara, de pilda, poarta auto. Extensibil cu panou exterior si monitor suplimentar;
  • videointerfoane Genway 7’’ sau 3.5’’- set videointerfon color cu monitor color de 7”, respectiv de 3.5’’, panou exterior metalic, cablare pe 4 + 2 fire, comanda deschidere poarta (necesita transformator suplimentar). Extensibil cu monitor suplimentar;
  • videointerfoane multiutilizator (de scara) – cu control acces cu cartela proximitate si coduri individuale pe apartament, cu monitor color de 3.5” sau 7”, panou exterior metalic , cablare pe UTP, comanda deschidere poarta. Extensibil cu monitor suplimentar;
  • videointerfon 1, 2 sau 4 familii – cu asistenta vocala la operare si programare (in limba Engleza), camera video 1/3 CCD Sony, carcasa anti-vandal din otel inoxidabil de 3mm grosime, buton service, cititor de proximitate, comunicatie digitala full-duplex.

Avantaje videointerfoane Timisoara

Videointerfoane TimisoaraAceste echipamente sunt extrem de utile, ele reprezentand un prim pas in securizarea anumitor spatii avand in vedere faptul ca accesul persoanelor va fi unul restrictionat, voi fiind cei care decideti daca anumite persoane patrund sau nu in spatiul respectiv dupa ce le-ati identificat dupa voce si imagine. Videointerfoanele aduc un plus de siguranta, intimitate si confort, fiind superioare interfoanelor clasice doar cu functie audio. Echipamentele pe care le punem la dispozitia voastra sunt alternative excelente pentru care trebuie sa opteze orice persoana ce doreste sa se bucure de un sentiment de siguranta sporit, dar si de intimitate si de confortul de a nu intreba de fiecare data cine este la celalalt capat.

Tastatura cu care sunt echipate este una prietenoasa, ce simplifica utilizarea aparatelor. Sunt echipamente fiabile, cu durata indelungata de utilizare, cu dimensiuni compacte si reduse, usor de instalat si de utilizat, ce nu presupun costuri suplimentare pentru reparatii, ce au culori placute si design atractiv, confectionate cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie din materiale de calitate superioara, rezistente la socuri si intemperii, ce se integreaza perfect in orice tip de spatiu, etc.

De ce sa alegeti videointerfoane Timisoara?

Videointerfoanele au trei roluri foarte importante, ce nu trebuie sa fie trecute cu vederea: securitatea, confortul si comunicatia. Acestea va ofera posibilitatea de a le integra in sisteme de alarma, sisteme de comunicatii telefonice, sisteme de control acces, etc.

Despre Defon

Compania timisoareana Defon a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor solutii optime si personalizate in domeniul securitatii, oferind produse de calitate superioara, la preturi avantajoase. Compania este autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei pentru a desfasura activitatile de instalare, intretinere si proiectare a sistemelor antiefractie. Parteneriatele pe care le-am dezvoltat in decursul timpului, atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, ne recomanda ca fiind partenerul ideal care va poate indeplini cu succes cerintele si preferintele.

Pentru mai multe detalii despre videointerfoane Timisoara sau despre celelalte produse pe care le comercializam, nu ezitati sa ne contactati.