Victoria 94 Construct – universul amenajarilor interioare!

Iti doresti o schimbare de stil si personalitate in interioarele tale? Te-ai gandit sa reamenajezi si nu stii de unde sa incepi, ce sa faci sau ce sa alegi?

Vrei sa-ti plachezi fatada, vrei un sistem de pereti copertina sau ai nevoie de diverse tamplarii?

Nimic mai simplu, prin intermediul cunoscutei societatii Victoria 94 Construct din Ploiesti!

Fiind de peste 19 ani pe piata afacerilor romanesti, compania ploiesteana Victoria 94 Construct are pentru tine diverse servicii profesionale de placari de fatade, fatade ventilate, sisteme de pereti cortina din aluminiu, tamplarii diverse, dar si servicii de amenajari interioare si exterioare.Victoria Construct

Toate produsele folosite de echipele de lucru ale firmei Victoria 94 Construct pentru realizarea diverselor servicii clientilor sai, sunt de calitate superioara, proiectele oferite beneficiarilor fiind finalizate la parametrii optimi.

In plus, Victoria 94 Construct se poate mandri cu faptul ca este certificata SREN ISO 9001: 2001 pentru proiectarea, productia si montajul diferitelor ansamble si subansamble, tarifele practicate pentru acestea fiind cele mai bune de pe piata.

Victoria 94 Construct este partenerul ideal daca esti in cautare de:

  • Tamplarii si diverse sisteme de pereti cortina din aluminiu
  • Fatade ventilate din creaton, trespa, aluminiu composit (Alucobond) sau alte materiale
  • Diferite placari de fatade termoizolant EPS
  • Amenajari interioare si exterioare de orice tip, incluzand compartimentari gips – carton, tavane false si parchet, gresie si faianta, vopsitorii lavabile, diverse lucrari de amenajarea la cheie a spatiilor interioare si exterioare

Toate lucrarile si proiectele preluate si onorate de catre specialistii Victoria 94 Construct sunt garantate, calitatea materialelor utilizate fiind una deosebita. In plus, personalul companiei ploiestene stie sa trateze cu profesionalism si responsabilitate orice provocare, acordand atentie deosebita atat detaliilor, cat si finisajelor.

Daca te-ai hotarat sa schimbi ceva in aspectul interior al locuintei sau biroului tau, daca vrei sa-i adaugi un plus de culoare si personalitate, apeleaza cu incredere la serviciile de amenajari interioare ale firmei Victoria 94 Construct din Ploiesti!Victoria Construct 1

Cu experienta in domeniu, lucrarii Victoria 94 Construct iti pot oferi diverse compartimentari gips – carton, tavane false in diferite modele, dar si montari de gresie si faianta diversa.

Si la montarea parchetului, tot echipele de lucru Victoria 94 Construct sunt cei mai priceputi, indiferent de tipul acestuia, indiferent de marimea incaperilor!

Sau poate vrei sa schimbi culoarea peretilor tai interiori? Vrei ceva inedit, vrei ceva special, iti doresti ceva personalizat ? Apeleaza la specialistii companiei Victoria 94 Construct si cu siguranta vei fi pe deplin multumit de rezultatele colaborarii cu acestia.

De ce sa alegi la intamplare, cand vine vorba de spatiul tau interior? De ce sa nu ii lasi pe cei priceputi sa iti ofere exact ceea ce iti doresti?

Alege Victoria 94 Construct din Ploiesti si interioarele tale devin mult mai placute, mai calde, mai speciale!

Victoria 94 Construct – universul amenajarilor interioare!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Doamna Stanca, Nr. 4
Telefon: 0744 336 747

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!