Vestiarul metalic si Somet

Vestiare metaliceIn cadrul oricarui club sportiv care se respecta sau a salilor unde se face sport in mod profesionist exista vestiare pentru depozitarea lucrurilor personale.Vestiarele metalice trebuie sa fie locurile unde obiectele noastre trebuie sa se afle in siguranta, atat timp cat noi facem sport. Fie ca vestiarele sunt confectionate din metal sau din lemn, scopul lor principal este acela de a oferi protectie, de a feri obiectele noastre personale de ochii mai curiosi ai unora.

Si cum am putea noi sa ne lasam portmoneul cu bani sau cu carduri sau bijuteriile care ne-ar incomoda in timp ce efectuam exercitii fizice de mare intensitate la vedere? Pentru acest lucru s-au inventat vestiarele, pentru a ne proteja obiectele de valoare in timp ce noi efectuam o alta activitate.

Somet vestiare metaliceFirma Somet din orasul Buzau are, inca de cand a fost infiintata, ca principal sector de activitate productia de mobilier pe structura metalica. Metalele pentru confectionarea pieselor de mobilier se produc prin intermediul proceselor de aschiere sau prin alte proceduri, realizandu-se in final indoirea tablei prin intermediul si cu ajutorul masinilor CNC.

La inceput firma se ocupa cu producerea de piese de schimb si scule, insa si-a schimbat in prezent aria de activitate orientandu-se pe producerea de piese de mobilier si confectii metalice. Printre produsele confectionate se numara mobilierul scolar, mobilierul pentru gradinite, dulapuri cu chei, vestiare metalice, cofrete si dulapuri electrice, bancuri de lucru. Avand o experienta bogata si variata, o echipa de specialisti extrem de profesionista, serioasa si dedicata muncii sale plus echipamente de ultima ora, toate acestea confera garantia unor produse si servicii de cea mai buna calitate ale firmei Somet.

Firma ne pune la dispozitie o gama mare si diversa de modele de vestiare metalice. Printre modelele produse se numara urmatoarele:

  • Vestiare metalice SometVestiar cu 3 compartimente TIP VS3S ce are urmatoarele dimensiuni 1800x890x450 mm; un numar de trei usi; o fanta de aerisire si si o bara pentru umerase, iar ca sistem de inchidere este dotat cu o yala ce are doua chei.
  • Vestiar cu 6 compartimente si bancuta are un numar de sase usi si urmatoarele dimensiuni 1800(2250 cu bancuta)x890x450 mm; are o bara pentru umerase si fante pentru aerisire si este de culoare gri deschis.
  • Somet vestiar metalicVestiar cu 4 compartimente ce are urmatoarele dimensiuni 2000x800x400 mm, este de culoare gri deschis, si prezinta agatatoare pentru haine si fante pentru aerisire; ca sistem de inchidere: yala cu doua chei.
  • Vestiar cu 2 usi si bancuta: dimensiuni 1800(2250cu bancuta)x600x450 mm; culoare gri deschis; numar de polite:1; fante de aerisire si bare pentru umerase.
  • Vestiar 4 usi “Z”: dimensiuni 1800x700x500 mm; prezinta fante de aerisire, suporturi de umerase si suporturi de etichetare, un numar de 4 usi si o yala cu 2 chei.
  • Vestiar 6 usi “Z”:dimensiuni: 1800x1050x500 mm si prezinta aceleasi caracteristici ca vestiarul metalic prezentat anterior.

Astfel firma buzoiana Somet ofera vestiare metalice pe gustul fiecaruia, menite sa satisfaca si cele mai exigente pretentii. Cu ajutorul lor, mai exact cu cel al sistemului de inchidere vom avea siguranta ca bunurile noastre ce au fost depozitate se afla in conditii bune de siguranta.

Pentru mai multe detalii firma poate fi gasita la urmatoarea adresa: Str. Bazalt nr. 15, Buzau, tel. 0238 719 173.

Poti sa citesti si alte articole doar facand un singur click aici.