Verificarile periodice va pot feri de necesitatea unei echipe de tractari camioane

tractari camioane

Transporturile de marfa nationale si internationale sunt  baza activitatiilor comerciale variate, incepand cu cele mai mici firme si producatori, pana la companii si multi-nationale. Stim asadar, cat de important este ca un transport sa ajunga la timp spre destinatie, oricare ar fi ea de departe, din Bucuresti, Romania sau Europa. Serviciul nostru de tractari camioane este destinat tuturor autospecialelor de pana in 7tone, si este valabil atat la nivel national cat si in regiunea Euro. Si pentru ca incepe un nou sezon cald, preferatul tuturor transportatorilor de marfuri, dorim sa va oferim cateva mici sfaturi pentru a evita pe cat posibil necesitatea de a apela la serviciul de tractari camioane.

Acordam atat asistenta tehnica cat si tractari camioane oriunde in tara si nu numai

In primul rand, se spune ca paza buna, trece piaza rea. Cele mai multe situatii in care echipele de tractari camioane au fost solicitate pe teritoriul Romaniei au fost cauzate in primul rand de lipsa unor verificari si a unor pregatiri de drum lung a specialei. Este lesne de inteles pentru unii faptul ca o masina trebuie verificata periodic, iar atunci cand se pune problema unui drum mai lung, sa zicem de un tur al tarii, camionul trebuie atent verificat.

Pentru unii, aceasta chestiune este ceva firesc, insa pentru cele mai multe cazuri in care au fost solicitate echipele de tractari camioane, soferii respectivelor camioane au avut parte de neplaceri din lipsa unor verificari elementare sau chiar din neatentie.  Asadar, este firesc ca inainte de o deplasare mai lunga sa fie verificate sistemul de rulaj (punte, ax, roti, cauciucuri, etc.) dar si starea consumabilelor ca bateriile, curelele de legatura si alte elemente ce sunt supuse uzurii. Echipele noastre de tractari camioane, odata solicitate vor veni in cel mai scurt timp, oriunde v-ati afla in tara, aceste echipe continand si experti in service de urgenta. Astfel, daca ramaneti pe drumuri in urma unei defectiuni, veti avea parte de ajutor calificat si autorizat. Evident, pentru situatiile mai grave, va asiguram transportul pana la cea mai apropiata unitate de service cu care noi colaboram.

Multe din solicitarile de tractari camioane pleaca de la neglijenta

Este evident ca nimeni nu isi doreste sa fie in situatia de a apela la un serviciu sau firma de tractari camioane insa, sfatul nostru este sa respectati un program de verificari periodice. Stim ca majoritatea firmelor mari de transport au implementate astfel de progmrame, insa in cazul firmelor mai mici, acest concept lipseste din diferite motive.

Nu spunem asta pentru a critica sau pentru a ne comporta ca arbitrii, insa stim faptul ca orice firma isi doreste performanta, insa, asa cum facem si noi cu utilitarele de tractari camioane, asa, si orice firma, mica sau mare, trebuie sa faca verificarile periodice si sa acorde atentie pregatirii autovehiculelor inainte de a porni la drum. Numai astfel, se poate ajunge la o eficienta a serviciilor oferite.

Pentru ca noi oferim servicii complete de tractari camioane si asistenta tehnica, atat la nivel national, cat si in spatiul European, intr-unul din urmatoarele articole ne vom referi si la ce trebuie facut atunci cand un sofer este blocat in drumul sau inspre sau dintr-un stat european. Pana atunci insa, va asteptam pe pagina noastra de internet pentru a afla mai multe detalii despre noi si serviciile noastre.