Venom, mai mult decat un DMS

Daca aveti o companie ce lucreaza la randul ei cu proiecte ample, alte firme si companii, iar numarul dumneavoastra de angajati si colaboratori este mare, cu siguranta vorbim de necesitatea stringenta a unui DMS. Acest acronim, DMS, pleaca de la Document Management System, sau Sistem de Gestionare al Documentelor. Mai exact, vorbim de o solutie DMS venita din partea expertilor de la Lantech Soft, denumita Venom. Acesta este numele unei solutii software menita sa va usureze dar si sa imbunatateasca workflow-ul proiectelor dumneavoastra. Iata si cum. Venom are 3 elemente esentiale care il fac sa fie cea mai buna solutie DMS, mai exact, vorbim de siguranta, versatilitate in workflow si nu in ultimul rand optiunile de control al workflow-ului.

Siguranta si versatilitatea, calitati centrale ale Venom

Siguranta este elementul cheie pentru orice software DMS, insa spre deosebire de Venom alte solutii similare pica un test foarte important, cel al sigurantei. Mai exact, exista foarte multe situatii in care proiecte intregi sau elemente formante ale acestora sunt deteriorate sau pierdute in urma infectiei cu virusi, sau a atacurilor cibernetice. Insa, atata timp cat Romania este una din cele mai puternice tari la capitolul siguranta IT, Venom pastreaza aceste caracteristici. Atat proiectele, cat si documentele firmei dumneavoastra sunt in deplina siguranta fie ca vorbim de stocarea acestora in Cloud, sau pe alte solutii indoor storage.

Versatilitatea in workflow este iarasi o alta trasatura importanta pentru Venom. Mai exact, vorbim despre capacitatea acestui DMS de a permite mai multor utilizator sa poata contribui la constructia proiectului. Este bine cunoscut faptul ca nu exista un om bun la toate. Tocmai din acest motiv, proiectul companiei dumneavoastra are nevoie de specialisti experti in fiecare arie a workflow-ului implicat in proiect. Venom permite inginerilor accesul la documentele Autocad, Personalul administrativ are acces la documentele Excel legate de bugetul si de rapoartele de activitate, iar exemplele pot continua. Totul pentru ca cei implicati in dezvoltarea proiectului dumneavoastra sa poata colabora usor, eficient side oriunde.

Controlul workflow-ului implementat direct in Venom

Orice manager de proiect are nevoie de puterea de a controla implementarea proiectului. Venom ofera solutii complete de audit al documentelor implicate in workflow, precum si un management excelent al tuturor atasamentelor din e-Mailuri si din cadrul altor documente cu care se lucreaza. Iar prin intermediu bazei de date pe care o puteti crea cu Venom veti avea oricand la indemana accesul la istoricul proiectului sau al proiectelor. Totul pentru a va oferi puterea de a decide si de a verifica fiecare etapa a proiectului, de la faza incipienta de consultari, pana la predarea produsului finit catre clienti, toate etapele se desfasoara transparent chiar sub ochii managerului de proiect.

Ca si concluzii putem spune ca Venom este mai mult decat un DMS, este o unealta versatila, perfecta pentru companiile ce desfasoara activitati care implica necesitatea managementului de documente.

Va asteptam pe siteul nostru, www.lantech-soft.com pentru a afla mai multe detalii despre Venom si despre cum puteti profita in mod real de un workflow rapid, eficient si sigur.