A Venit Barza cu… piscine gonflabile copii!

piscine gonflabile copiiAtunci cand mercurul din termometre urca la valori greu de suportat, o metoda ideala de racorire este… balaceala pe cinste! Cum aduci marea in casa ta? Simplu: achizitionand o piscina gonflabila. In comparatie cu o piscina clasica, piscina gonflabila nu presupune santiere, planuri elaborate de constructii si nici investitii costisitoare. Pe scurt, cu o piscina gonflabila ai distractie maxima si investitii minime!

Piscina gonflabila este o adevarata jucarie si pentru copiii pasionati de balaceala. Pentru acestia, magazinul online A Venit Barza are o oferta geniala: piscine gonflabile copii in gama completa si la preturi bune! Aceste modele de piscine gonflabile copii au dimensiuni reduse si se recomanda folosirea lor atat in interiorul cat si  in exteriorul locuintei. Sunt potrivite pana la varsta de 5 ani si pot fi utilizate drept cadita pentru a face baie micutilor.

Pisicinele gonflabile reprezinta cea mai ieftina alternativa pentru familiile cu copii mici. A Venit Barza iti pune la dispozitie nu doar o gama variata de modele piscine gonflabile copii ci iti asigura si cea mai comoda metoda de achizitionare: comanda online. Astfel, cu doar cateva click-uri ai piscine gonflabile copii, livrate direct la domiciliu.

Piscine gonflabile copii-Distractie in miez de vara!

Sa recunoastem: copii adora apa! Pentru a le face o bucurie nu trebuie sa rezevi bilete de avion cu destinatii exotice si nici sa-ti faci abonamente costisitoare la stranduri sau piscine publice. Poti avea distractia la tine acasa. Cum? Achizitionand piscine gonflabile copii!

Piscinele gonflabile pentru copii, investitia sezonului!

Pentru piscine gonflabile copii este suficient sa dispui de un ¨petec¨ de pamant in gradina.  Piscinele de acest gen nu presupun fundatii si nici constructii suplimentare. Este simplu: umfli piscina si o amplasezi acolo unde doresti. Piscinele gonflabile pot fi montate chiar si in 10 minute oriunde pe teritoriul curtii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi un teren plat si curat.

Dimensiunea este un factor important de care trebuie sa tii cont pentru a face alegerea cea mai potrivita. Piscinele de dimensiuni mai mari (pentru toata familia) au o forma dreptunghiulara care ofera spatiu incapator pentru mai multe persoane.  Piscinele mai mici pentru copii sunt rotunde si joase, pentru a le oferi siguranta maxima in momentul utilizarii.

Important de stiut!

– amplaseaza piscina intr-un loc sigur, unde nu există linii de curent electric, ţevi, cabluri sau linii utilitare

– schimba apa din piscina o data la 5-6 zile. Daca doresti sa schimbi apa mai rar, in jur de 10-12 zile, poti pune in piscina un reglator de PH

– terenul trebuie curatat de orice resturi, inclusiv pietre, ramuri,  buruieni sau alte    plante agresive care ar putea strapunge materialul bazinului

A Venit Barza-Piscine gonflabile copii, la un click distanta!piscine gonflabile copii

Juniorul tau merita o surpriza de proportii. Viziteaza www.avenitbarza.ro si comanda piscine gonflabile copii, la preturi atractive.

Poti opta fie pentru mini piscina gonflabila (destinata pentru a fi utilizata in interiorul caditei), pentru piscina bebe cu cort protectie UV, fie pentru piscina cu 50 de bile multicolore. De asemenea, site-ul iti pune la dispozitie diferite accesorii practice si jucarii simpatice, totul pentru un plus de distractie in aer liber!

Pentru informatii suplimentare si comenzi piscine gonflabile copii, acceseaza magazinul online A Venit Barza!