Vaseline pentru aplicatii industriale diverse!

Compania Facility Distrib din Bacau va pune la dispozitie o gama bogata si variata de produse destinate domeniului industrial, produse de calitate, la preturi avantajoase. Dintre acestea, amintim: vaseline si uleiuri, rulmenti, motoare, schimbatoare de caldura, pompe centrifugale, reductoare, variatoare, invertoare, convertizoare de frecventa, robineti, furtunuri, transportoare cu banda, adezivi, filtre, detergenti, echipamente de spalare, echipamente de protectie, scule si multe altele. Va invitam sa descoperiti oferta noastra completa pentru a beneficia de produse de calitate superioara, furnizate la preturi competitive.

Tipuri de vaseline oferite de Facility Distrib

Dintre tipurile de vaseline pe care le comercializam, fac parte si:

  • vaseline rezistente la temperatura, viteza, socuri, incarcari, vibratii sau alte conditii deosebite de lucru;
  • vaseline siliconice;
  • vaseline alimentare cu abilitare alimentara NSF si Pharma;
  • vaseline multifunctionale, din gama Standard;
  • vaseline sintetice, biodegradabile din gama Extinsa;
  • vaseline cu acreditari cai ferate pentru foraje maritime, pentru contacte electrice din gama Speciala.

Avantaje vaseline oferite de Facility Distrib

Aceste vaseline pe care Facility Distrib le ofera spre vanzare sunt produse de inalta performanta, dezvoltate in mod stiintific pe baza unor formule avansate, astfel incat sa poata depasi cerintele celor mai severe aplicatii. Au un profil perfect echilibrat ce le recomanda pentru lubrifierea unei varietati foarte mari de echipamente, vehicule si componente, acolo unde stabilitatea structurala, aderenta si rezistenta la spalare sunt cerinte esentiale. Indicele de vascozitate ridicat si frecarile intense reduse ofera beneficiile unei vieti indelungate pentru lagare, vaselinele oferite avand ca scop principal reducerea costurilor de intretinere si imbunatatirea performantelor.

Vaselinele de la Facility Distriv respecta cele mai noi restrictii de mediu, oferind o fiabilitate si o productivitate sporita a echipamentelor pe care sunt aplicate, chiar si in conditii extreme de operare. Cu ajutorul acestora, veti obtine o lubrifiere cu costuri mici si deseuri reduse ca si cantitate.

Vaseline oferite de Facility Distrib

Dupa cum bine stiti, vaselinele sunt lubrifianti densi, formati din ulei de lubrifiere, agenti de ingrosare, aditivi, etc, componente care sunt atent selectionate pentru a va oferi rezultatele pe care le asteptati. Gama de vaseline pe care o punem la dispozitia voastra a fost creata pentru a asigura o calitate si performante consistente, folosindu-se tehnologii de fabricatie de ultima generatie, dar si pentru a indeplini conditii variate de operare, atat pe echipamente mobile, cat si in mediul industrial. Puteti opta pentru vaseline ce au o vascozitate diferita astfel incat necesitatile si cerintele voastre sa poata fi indeplinite cu usurinta, si in conditii optime.

Despre Facility Distrib

vaselineCu sediul in Bacau, compania Facility Distrib este un furnizor important  de echipamente si consumabile industriale ce se pot utiliza cu succes atat in industria alimentara, cat si in alte domenii. Pentru a putea realiza aceasta activitate la cele mai inalte nivele profesionale si de calitate, si pentru a satisface un numar cat mai mare si mai variat de necesitati, am dezvoltat numeroase parteneriate stabile cu producatori renumiti din domeniile pe care le acoperim. Clientii care au achizitionat de la noi, fie vaseline, fie alte produse, au fost extrem de multumiti, oferindu-ne de fiecare data un feedback pozitiv. Pentru comenzi si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.