Vacante de vis la Mamaia prin Cazarepelitoral.ro

Cazare MamaiaNicio vacanta de vara care trece nu poate fi considerata completa daca nu alegi sa profiti din plin de toridele zile estivale printr-o vizita pe litoralul romanesc al Marii Negre. Cele 15 statiuni ale splendidelor plaje romanesti pot gazdui anual un numar de circa 250,000 de turisti. Dintre aceste statiuni se evidentiaza cu succes an de an Statiunea Mamaia. Plaja din Mamaia, de aproape opt kilometri lungime si 100-250 m latime, este cea mai mare de pe litoralul romanesc. Are nisip fin, numeroase amenajari si cea mai mare parte este concesionata hotelurilor sau intreprinzatorilor privati . Intrarea in apa este de regula lina si fara pietre sau scoici. Mamaia dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe Litoral pentru sporturile nautice. Sporturile nautice pot fi practicate atat pe mare, cat si pe lacul Siutghiol (jet skiing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, windsurfing, yachting, kite surfing).

Pentru a intra in posesia celor mai bune oferte la Mamaia, adica informatii complexe in ceea ce priveste posibilitatile de cazare la vile, hoteluri si pensiuni in aceasta statiune, va vine in ajutor agentia Arcadia Events, prin portalul cazarepelitoral.ro. Pentru vacante prelungite sau scurte, acest portal va sta la dispozitie cu cele mai bune locatii de cazare de 2, 3 si 4 stele.

Cazarea la Mamaia ofera posibilitati de distractie variate pentru toate gusturile. Multitudinea petrecerilor de noapte, a cluburilor si a discotecilor sunt cateva din lucrurile care transforma statiunea Mamaia intr-una dintre cele mai vizitate de pe malul Marii Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricarui iubitor de distractii. Ritmurile alerte, ringurile de dans spatioase, piscinele, concertele live si muzica buna sunt ingredientele pentru o viata de noapte pe care nu o veti uita si pentru care cu siguranta va veti reintoarce. Totodata, cazarea in Statiunea Mamaia poate reprezenta si locul ideal si pentru aceia dintre voi care prefera o atmosfera mai linistita. In ceea ce priveste terasele si restaurantele de la malul marii, oferta este atat de diversificata incat puteti alege sa va relaxati intr-un loc nou in fiecare seara a sejurului vostru acolo.

Camere mamaiaPentru a profita de toate aceste facilitati, cazarepelitoral.ro va vine in intampinare cu peste 50 de posibilitati de cazare, in centrul statiunii, foarte aproape de plaja, in locuri linistite sau pline de viata. Exista nu mai putin de 78 de hoteluri in Mamaia pe care agentia Arcadia Events vi le pune la dispozitie. De 2, 3, 4 si 5 stele, situate in locatii de exceptie, aceste hoteluri sunt ideale pentru concediul dumneavoastra. Majoritatea dintre ele dispun de restaurante proprii, astfel ca puteti elimina obositoarele drumuri prin oras pentru gasirea unui loc in care sa mancati. De asemenea, acestea au dotari diverse, printre care se evidentiaza: parcarea, apa calda la orice ora, grupuri sanitare proprii, bai cu cabine de dus, tv in camera, internet si multe altele.

In cazul in care doriti o cazare de lux la Mamaia, cu camere pentru bagaje, piscine complexe, locuri de joaca pentru copii, jacuzzi si alte facilitati de acest gen,  agentia va vine in intampinare cu oferte de cel mai inalt nivel.

Date de contact:

Arcadia Events

Tel: 0723 292 0380723 292 038 sau 0723 574 1380723 574 138

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.