Usi din sticla de la Herra Design

usi din sticla

Orice casa are cate o usa, macar o usa,  dar ce fel de usa? Sa fie din lemn, sa fie din PVC, oricum nu conteaza pentru ca ar trebui sa o schimbati cu o usa din sticla.

Lista , motivelor pentru care ar trebui sa faceti acest lucru este urmatoarea: sunt foarte frumoase si pot reprezenta un adevarat obiect decorativ vedeta in casa dumneavoastra, se curata extrem de usor, sunt foarte rezistente, trecerea timpului nu le afecteaza in nciun fel, au preturi foarte bune daca apelati la persoane cinstite si transmit un aer de elganta si rafinament in orice incapere ar fi asezate.

 Usi din sticla – avantaje

Aspectul este in mod cert unul dintre cele mai importante avantaje ale usilor de sticla. Fie ca discutam despre usi din sticla transparenta, accesorizate numai cu o feronerie din inox, pentru sediul vreunei firme,  fie ca vorbim despre usi sablate in modele necolor, color sau pictate, efectul spectaculos pe care il transmit inca de la primul contact vizul este de nepretuit.

Acesta este scopul lor, de aceea au fost create, sa arate bine insa, usile din sticla nu ar trebui sa impresioneze doar prin frumusete ci si prin rezistenta. Nu sunt afectate nici de apa, nici de foc nici de vreun agent chimic, asa ca puteti folosi cu incredere orice detergent din comert sau le puteti curata foarte simplu cu o laveta umeda.  Sunt rezistente si impotriva trecerii timpului, pentru ca indiferent de cata vreme a trecut, ele isi pastreaza aspectul chiar si in cele mai vitrege conditii.

Sticla securizata din care sunt confectionate, le ofera inca o calitate acestor usi din sticla si anume trainicia. Nu se zgarie usor, nu se sparg si au o viata impresionant de lunga.

Usi din sticla – idei de design

Partea care ofera cele mai multe subiecte de discutie in materie de usi din sticla este design-ul acestora. Am mentionat ceva mai sus, in mare parte, variantele pe care le aveti la dispozitie insa,  acest aspect este un nesfarsit taram al imaginatiei.

Un model abstract, in nuante reci, intr-un mozaic de culori si forme, este cu siguranta o  idee foarte indrazneata pentru o usa din sticla insa, imaginati-va cam cum ar arata! Pentru cei care apreciaza discretia si eleganta, o usa din sticla sablata in model necolor cu  niste motive florale delicate, ar putea fi o idee mai agreabila si ofera si mai multa intimitate, iar usile din sticla  pictata sunt exact pentru sufletul artistilor.

Totusi, cea mai simpla si mai populara idee, ramane cea  a sticlei in forma ei naturala, accesorizata doar cu cateva detalii argintii. Cu un aspect impunator si totusi discret,  arata bine oriunde, iar in ceea ce priveste  riscurile, cu siguranta nu exista niciunul. Usile din sticla sunt la fel de durabile ca oricare alte usi doar ca sunt ceva mai atragatoare din punct de vedere estetic.

Nu trebuie sa cautati mult pentru usi din sticla de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi si in cele mai frumoase modele. Trebuie doar sa dati un click la: www.herradesing.ro  si le gasiti acolo pe toate.