Ursuletul de Plus – servicii de gradinita Bucuresti

10801865_613329148789342_2884059332049075356_nMicutul tau a ajuns la varsta la care, de acum, trebuie sa se alature unui colectiv de copii sa sa mearga la gradinita? Iti doresti sa alegi o gradinita unde sa fii sigura ca al tau copil se va dezvolta frumos si se va simti confortabil? Aici se afla raspunsul cautarilor tale! Este vorba despre “Ursuletul de Plus”, o gradinita in Bucuresti care se va ocupa de copilul tau cu atentie, profesionalism si seriozitate.

La inceput, este posibil sa ai o retinere in a-ti trimite copilul la gradinita. E firesc. Multe mamici trec prin situatia in care se gandesc sa tot amane momentul in care il vor inscrie pe cel mic la o gradinita, in principal din cauza temerii ca cel mic nu se va descurca in societate si nu va reusi sa se adapteze printre straini in lipsa ta. Insa, la o analiza mai atenta, daca e sa compari beneficiile mersului la gradinita cu cele ale lasatului in grija unei bone, cu siguranta gradinita ofera mult mai multe avantaje in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a copilului tau. Asadar, daca esti din Bucuresti si vrei sa iti inscrii copilul la o gradinita, noi iti recomandam “Ursuletul de Plus” – o gradinita in Bucuresti ale carei servicii sunt impecabile si care se ocupa cu mare atentie de micutul tau.

De ce sa iti inscrii copilul la gradinita din Bucuresti “Ursuletul de Plus”?

Primul avantaj al mersului unui copil la gradinita este reprezentat de socializarea cu ceilalti copii, un aspect foarte importat pentru a elimina anumite probleme comportamentale care pot sa apara pe masura ce acesta creste si care sunt cauzate de lipsa de socializare. Oricat de mult timp ai petrece cu cel mic, el tot nu se poate compara cu entuziasmul pe care il simte un copil atunci cand se afla in prezenta altor copii. La aceasta varsta orice copil este foarte nerabdator sa interactioneze cu alti copii si se ataseaza foarte repede de copiii cu care prefera sa se joace. La gradinita, copiii invata poezii si cantecele noi, deprind primele reguli ale unei bune igiene, invata limbi straine si se pregatesc pentru urmatorul ciclu de invatamant, isi cultiva latura creativa prin modelarea plastelinei sau prin desen si pictura si se obisnuieste cu ordinea si indeplinirea diferitelor sarcini. Prin urmare, dupa cum observi, toate beneficiile prezentate mai sus sunt esentiale pentru dezvoltarea copilului tau si, de aceea, te sfatuim sa il inscrii cu incredere la gradinita din Bucuresti “Ursuletul de Plus”.

Ursuletul de Plus este o gradinita in Bucuresti a carei programe educative sunt foarte atractive pentru puiutul tau. Aici cel mic poate lua parte la activitati interesante de educatie plastic si fizica, poate invata limba engleza intr-un mod intensiv, se poate recrea participand la drumetii, activitati artistico-practice sau de cultura generala etc. Dat fiind faptul ca “Ursuletul de Plus” este o gradinita particulara, parintii nu trebuie sa isi faca griji legate de siguranta celor mici. Cadrele didactice de aici sunt calificate in domeniu, foarte pasionate de munca lor si deosebit de atente cu cei mici. De asemeni, “Ursuletul de Plus” ofera si servicii After School care este destinate claselor I – IV.

Te asteptam oricand sa iti inscrii copilul la gradinita din Bucuresti “Ursuletul de Plus”.