Ursuletul de Plus-Gradinita sector 4. Joc si cunoastere intr-un pachet inedit!

gradinita sector 4Vrei ca piticul tau sa invete intr-o atmosfera prietenoasa si creativa? Alege o gradinita care sa-i stimuleze pofta de invatat si joaca! Ursuletul de Plus, gradinita sector 4, ii asteapta pe toti copiii intr-un cadru special, si ofera parintilor un set de beneficii unice! Programul flexibil, amenajarile moderne, programa educationala atent alcatuita si colectivul profesional..toate iti stau la dispozitie!

Ursuletul de Plus, gradinita sector 4, este gradinita la care copilul tau va veni cu drag in fiecare zi! De ce? Pentru ca aici totul este creat special pentru ca el sa se simta bine! La noi, drumetiile, activitatile artistico-practice si activitatile optionale sunt la ordinea zilei.

Odata integrat in colectivul nostru, micutul tau va practica inotul, tenisul, dansul modern, origami si activitati artistico-plasice. Incurajam creativitatea si exprimarea libera a copiilor.

Metodele de invatare-predare se fac prin invatarea prin cooperare la grupele mici si invatare activa la grupele mari. Astfel, juniorii vor deprinde capacitatea de a invata atat individual cat si in grup.

Gradinita Ursuletul de Plus se afla pe strada  Stoian Militaru, nr.61, sector 4, Bucuresti.

Gradinita sector 4-Ursuletul de Plus. Asteptam sa devii partenerul nostru de joaca!

Vine un moment in viata parintilor cand trebuie sa aleaga in locul copiilor. Alegerea gradinitei este, de departe, cea mai dificila! Motivul? Gradinita trebuie sa ofere o serie de beneficii atat pentru parinti cat si pentru cei mici. De la program la calitatea mancarii si de la divertisment la securitate..totul trebuie sa fie fara cusur. Exista, in aceste conditii, gradinita perfecta? Bineinteles ca exista!

Gradinita perfecta este gradinita la care copilul invata eficient, creativ si intr-un mod placut. La gradinita perfecta copiii sunt invatati sa se exprime fara constrangeri si sa aiba un punct de vedere propriu. Si pentru ca micutul sa beneficieze de un set complet de cunostinte, gradinita trebuie sa puna accent, inclusiv, pe activitatile artistice, sportive si culturale.

Ursuletul de Plus-O gradinita pe placul micutului tau!gradinita sector 4

La Ursuletul de Plus, gradinita sector 4, toate aceste conditii devin posibile si accesibile pentru fiecare copil in parte!

Activitatile educative care se predau la Ursuletul de Plus sunt activitati de educare  a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica si educatie fizica. Pe scurt, la Ursuletul de Plus, gradinita sector 4, micutii sunt pregatiti pentru viata..pentru  un viitor de succes!

Gratie colectivului foarte atent si bine pregatit, rabdator si prietenos, la Ursuletul de Plus, copilul tau se simte de acasa! Aici, el va putea sa se joace in voie si ,totodata, sa invete lucruri noi si interesante!

Dezvoltam puterea de comunicare prin activitati inedite, ca de exemplu: teatrul de papusi, repovestire, lectura dupa imagini si memorizare. In ceea ce priveste activitatile practice, incurajam creativitatea si raporarea corecta la lumea inconjuratoare.

Scopul nostru este acela de a pregati fiecare copil pentru o dezvoltare armonioasa si pe termen lung. Ne intereseaza opiniile si sentimentele lor, la fel cum ne intereseaza nivelul de cunostinte dobandit de-a lungul unui an de pregatire.

La Ursuletul de Plus, gradinita sector 4, sunt pregatite grupe de toate varstele. In plus, gradinita noastra ofera si servicii After School pentru clasele I-IV. Informatii suplimentare gasesti pe www.ursuletuldeplus.ro.