Ursuletul de Plus – gradinita care are grija de copilul tau

1-7-lightboxGradinita reprezinta o etapa esentiala din viata micutului tau. In perioada de crestere, mai exact intre 2 si 6 ani, copilul tau are nevoie de atentie si indrumare, lucruri pe care de multe ori nu ai timp sa le oferi. Serviciul este in general primul obstacol care intervine intre tine si educatia micutului, si pentru ca nu te poti imparti intre cele doua, este indicat sa apelezi la un profesionist. Pentru asta exista gradinita Ursuletul de Plus din Bucuresti.

Apeleaza la o gradinita organizata unde copilul tau sa se poata dezvolta frumos

Ursuletul de Plus este o gradinita bine organizata in care copiii au posibilitatea sa se dezvolte si sa creasca in cele mai bune conditii. Micutii sunt urmariti in permanenta si li se ofera o educatie corecta pentru varsta la care se afla. In cadrul gradinitei se vor desfasura activitati recreative, se vor organiza excursii si se vor preda lectii adecvate varstei. Micutul tau isi va descoperi talentele astfel incat sa ii fie mai usor pe viitor sa se orienteze in viata.

In cadrul gradinitei lucreaza persoane ce beneficiaza de o vasta experienta in domeniu. Cadrele didactice sunt experimentate, au un comportament adecvat si folosesc metode moderne de predare. Tarifele sunt acceptabil si cuprind o multime de beneficii pentru micutul tau. In plus gradinita functioneaza si pe perioada vacantelor si dispune de program after school .

Ursuletul de Plus este gradinita unde copilul tau se va simti cu adevarat bine

Pentru o crestere sanatoasa este nevoie de un meniu bogat servit la timp. Aceasta este o etapa la care Ursuletul de Plus exceleaza. Deoarece copilul are nevoie de fructe si legume proaspete dar si de carne sanatoasa, gradinita detine o ferma proprie si o sera particulara. Copilul consuma alimente santoase bogate in vitamine si nutrienti.

In functie de capacitatile micutului dar si de preferintele parintilor, se pot preda si cursuri speciale de sah, aikido, dans modern, limba engleza, inot, tenis, baschet, fotbal, etc. In cadrul gradinitei prichindelul tau va beneficia de urmatoarele activitati: curs de limba engleza, activitati de cunoastere a mediului inconjurator, activitati matematice, activitati practice ce ii vor permite sa isi dezvolte talentele, educatie fizica, educatie muzicala, educatie plastica, si lista poate continua. Micutul tau va invata lucruri noi si interesante ce ii vor permite sa-si dezvolte creativitatea. Va invata sa se orienteze in viata si va avea posibilitatea sa-si faca prieteni noi.

La gradinita Ursuletul de Plus copilul se dezvolta corect, invata lucruri noi si creative, isi face multi prieteni, are posibilitatea sa stea in aer liber si poate participa la diferite activitati. O gradinita particulara este o optiune la care multi parinti au apelat in primul rand din cauza timpul liber foarte redus. Copilul tau are nevoie de supraveghere permanenta si indrumare adecvata, iar toate acestea se pot realiza de catre un cadru didactic experimentat.

Inscrie-ti si tu micutul la gradinita particulara Ursuletul de Plus daca vrei sa ii asiguri o educatie corecta. Pentru mai multe informatii apeleaza la numarul de telefon 0314.374.744, sau intra pe pagina online Ursuletul de Plus. Pentru prichindelul tau alege o gradinita ordonata si dotata corespunzator.