Umbrelele de ploaie Oblio Astrans – utilitate, stil si eleganta pentru toate genurile!

UMBRELE DE PLOAIEVa mai amintiti de vremurile ploioase in care vedeam diferite persoane care, incercand sa intre intr-un anumit mijloc de transport in comun, intr-o masina sau in diferite incaperi, nu reuseau acest lucru din cauza umbrelelor imense pe care le purtau? Erau vremuri care aveau farmecul lor, intrucat tehnologiile nu erau inca asa de dezvoltate ca in prezent. Intre timp, in domeniul producerii umbrelelor, la fel ca in toate celelalte industrii, inovatia si-a pus din ce in ce mai mult amprenta. Astfel, astazi nu numai ca umbrelele sunt mult mai cochete, dar ele nici macar nu mai aduc cu vechile si robustele umbrele clasice de pe vremuri. Asta nu inseamna ca cele clasice nu au si astazi clienti fideli. Indiferent ca sunt de ultima generatie, de diferite modele si culori, pe toate aceste umbrele le gasiti la compania romano-austriaca Oblio Astrans.

Mergand pe principiul declarat “Traditie si calitate”, firma din Bistrita are ca principal  obiect de activitate comertul cu umbrele de ploaie. Toata aceasta gama de produse este importata de la firma Doppler. Desi suntem la aproape trei secole de cand se cunoaste acest instrument, intr-o era a tehnologiei ultraavansate, vechea umbrela ramane un accesoriu in garderoba noastra. Inca nu a fost creat vreun dispozitiv care sa ne apere mai bine de ploaie. Putem avea cel mai avansat Smartphone, cel mai ultra performant laptop sau cel mai subtire ipod din lume, niciuna dintre ele nu ne pot proteja de ploaie asa cum o face o simpla umbrela.

Modelele de umbrele de ploaie Oblio Astrans sunt extrem de variate. Daca sunteti iubitori de arta clasica, inca mai puteti ramane la umbrela clasica, cu un varf ascutit si o lungime de 2-3 ori mai mare decat cea scurta. O alta diferenta intre cele doua este manerul. Umbrelele clasice au un maner din lemn, in timp ce umbrelele rabatabile au manerul din plastic.

Pe langa clasificarea clasic vs. modern, umbrele comercializate de firma din Bistrita se mai pot clasifica in:

Umbrele de dama: pot fi de mai multe tipuri. Catalogul Oblio Astrans va pune la dispozitie o serie de modele mini, de buzunar, automate, cu inchidere si deschidere automata si lungi. Diverse culori si stiluri, utile sau care servesc drept accesoriu, umbrelele din colectia de dama se vor adapta perfect cerintelor dumneavoastra.

Umbrele de barbati: colectia de umbrele pentru barbati pune la dispozitia domnilor o gama variata de produse: umbrele mini sau lungi, umbrele cu deschidere automata sau umbrele cu deschidere si inchidere automata. Produsele Oblio Astrans pentru domni se adapteaza tuturor stilurilor: elegant, casual sau sport. Umbrelele pot fi telescopice sau nu, automate sau nu, pot avea cadrul din otel/fibra sau din metal, iar diametrul variaza.

Umbrele pentru copii: umbrelele pentru copii sunt in principal create pentru a atrage atentia micutilor. In primul rand difera prin greutate. Sunt considerabil mai usoare decat cele pentru adulti, sunt intens colorate urmarind o anumita tema, personaj, anotimp, etc. si au diverse aplicatii precum: fluiere, fluturasi, ursuleti si multe altele. Manerul este usor manevrabil si, de asemenea, cat mai distractiv.

Umbrele de familie: umbrelele de familie sunt identificate uneori cu umbrelele clasice sau traditionale. Principala caracteristica a acestora este bineinteles, utilitatea. Prin constructia lor, ofera protectie totala.

Pe langa activitatea de comert cu umbrele de ploaie, firma din nordul tarii se ocupa si de productia de umbrele publicitare, umbrele de terasa, mobilier si accesorii de gradina. In portofoliul de clienti Oblio Astrans putem include nume importante cum ar fi: Praktiker, Metro, Baumax, Carrefour, Selgros Cash&Carry, Real si Cora.

Date de contact:

Str. Aviator Mihai Berbecariu, Nr.8

Cod 420096, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud

Tel.: +40-263-231188,

Fax: +40-263-231023

Email: office@oblioas.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.