pelerinaje grecia
17/08/2016

Pelerinaj Grecia – Avraamtravel

pelerinaje grecia

In procesul de organizare al unui pelerinaj in Grecia dar si pentru multe alte trasee sunt in general incluse anumite servicii cum ar fi spre exemplu :

 • transportul facut cu autocar ce e de regula unul de 3 stele, cu aer conditionat, tv , video, etc;
 • 5 nopţi cazare ce se fac în camere ale hotelurilo ce de regula au 3* , conform clasificarii locale, servicii de cazare care pot include in fiecare dimineata si micul dejun;
 • însoţitorul de grup ce va fi de regula un preot/teolog;
 • feribot aferent traseului Glifa – Agiokampos cat si traseului Pireu – Aeghina -Pireu ;

In acelasi timp, exista si multe alte servicii care nu sunt incluse aici , ele constau de regula in :

 • 15 euro de fiecare persoană – acesta fiind ,,tips” pentru ghid, șofer ori personalul hotelier;
 • Asigurarea medicală pentru fiecare persoana in parte;
 • Intrările in cadrul obiectivelor turistice vizitate , de exemplu 3 euro care sunt necesari pentru vizitarea unor Mănăstiri din Compelexul Meteora.

Pelerinii sunt deasemeni informati in cadrul agentiilor care organizeaza aceste pelerinaje in Grecia, in ceea ce privesc actele ce sunt necesare pentru a demara procedurile de inscriere. El sunt: cartea de identitate / paşaportul cre trebuie sa fie valabil 6 luni de la întoarcerea în ţară.

Traseul parcurs intr-un pelerinaj in Grecia

Un pelerinaj care e unul bine organizat va avea inainte de plecare traseu foarte clar stabilit. El va fi respectat pe intreg parcursul desfasurarii respectivului pelerinaj, poate cu mici variatii care tin exclusiv de trafic sau de de aglomeratia gasita in locurile vizitate si posibil alti factori.
Un aceste pelerinaje facute catre Grecia poate fi ales spre exemplu un astfel de traseu:

Ziua I-a si a II-a

Are loc plecarea din locurile stabilite anterior si pentru ca de regula aceste pelerinaje trec sau isi au punctele de plecare chiar in Bucuresti, atunci ruta poate fi București, apoi Giurgiu, se trece granita si urmeaza Ruse si Sofia, apoi Promahonas dupa acre grupul ajunge în Salonic în jurul orei 8:00 de dimineata unde viziteaza centrul istoric,apoi pelerinii se vor inchina la Biserica denumita Sfântul Dimitrie – Izvorâtorul de Mir, locul unde se gasesc moaştele Sfântului Dimitrie și moastele Sfintei Anisia, urmeaza vizitarea Bisericii Sfânta Teodora, inde se poate face închinarea la moaştele Sfântului Vasile cel Nou care se afla în interiorul Bisericii Sfânta Sofia, apoi moaştele Sfântului Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitană din Salonic, Arcul lui Galeriu ( monument ce se gaseste pe Calea Ignatia, ridicat în anul 304 d.Hr., din porunca împăratului Galeriu si în memoria victoriei romanilor asupra perșilor din 297, apoi se viziteaza Turnul Alb.
Cazarea in prima seara este la Paralia Katerini, hotel de 3*.

Ziua a III-a

Debuteaza pelerinajul in Grecia al acestei zile cu servirea micului dejun, dupa care pelerinii se îndreptă catre localitatea Kalambaka, si fac o vizită la Complexul Monahal Meteora, opțional se face si vizită Atelierului de icoane. Cazarea se face la fel, la un hotel de 3*.

Ziua a IV-a

Dupa micului dejun, pelerinii fac o deplasare catre Mănăstirea Kato Xenia, unde se afla o parte a Brâului Maicii Domnului și Icoana ce e făcătoare de minuni, a Maicii Domnului pictată de Sfântul Evanghelist Luca.
Se continua pelerinajul spre localitatea Nea Makri unde pelerinii se t închina Moaștelor Sfântului Efrem cel Nou, apoi drumul spre Atena, si turul panoramic cu autocarul.

cazare Delta Dunarii
07/07/2016

Cauti cazare Delta Dunarii? Afla unde te vei bucura de cele mai bune servicii din zona!

cazare Delta Dunarii

Daca nu vara, atunci cand? Daca nu la Complex Cormoran, atunci unde sa te duci pentru cazare Delta Dunarii? Poate ca multi turisti prefera litoralul Marii Negre pentru a-si petrece concediul, insa mai exista o alternativa, una ce te lasa fara suflare si care abia asteapta sa fie descoperita. Este vorba despre Delta Dunarii, singura delta din intreaga lume ce a fost declarata rezervatie a Biosferei, in intregime, si este inclusa in Lista Patrimoniului Universal Cultural si Natural UNESCO. O data in viata, orice roman trebuie sa ajunga in Delta si sa-si depuna omagiul pe altarul admiratiei vii in fata acestei splendori a naturii!

Pentru cazare Delta Dunarii apeleaza la cei mai buni, apeleaza la Complexul Cormoran!

Inainte de a vorbi despre cazare Delta Dunarii si despre Complexul Cormoran, haide sa spunem cateva cuvinte despre minunata noastra Delta. Stiai ca in fiecare an teritoriul Deltei Dunarii se mareste cu circa 40 de metri patrati? Sau ca pe suprafata Romaniei se afla doar 82% din suprafata deltei, restul aflandu-se pe teritoriul Ucrainei?

De asemenea, trebuie sa stii ca aici se afla un adevarat “muzeu” al biodiversitatii si poti numara peste 1830 de specii de plante si copaci, mai mult de 2440 de specii de insecte, 11 specii de reptile, 91 specii de moluste, 10 specii de amfibieni, 44 specii de mamifere si 320 de specii de pasari. Multe dintre acestea sunt declarate specii unice ce se intalnesc doar in Delta Dunarii si sunt declarate monumente ale naturii. Tot aici se gasesc aproximativ 195 de specii de plante medicinale

Delta Dunarii este si un important loc de popas pentru majoritatea pasarilor migratoare ce calatoresc intre regiunea arctica si cea tropicala. Cinci dintre cele mai importante pasaje ale acestor pasari trec prin Delta Dunarii. Aceasta rezervatie de tinuturi umede, cea mai mare din Europa, are o suprafata de 2.681 km.

Desigur, Delta Dunarii mai ascunde multe alte curiozitati ce abia asteapta sa le descoperi. Tocmai de aceea o vacanta in zona, este o alegere cum nu se poate mai buna. Iar in ceea ce priveste cazare Delta Dunarii, optiunea noastra este Complexul Cormoran.

Cazare Delta Dunarii se face in Complexul Cormoran si te vei bucura de servicii de top

Pentru cazare Delta Dunarii, cazare pentru intreaga familie, servicii de calitate, camere confortabile si masa, ia legatura cu echipa Complexului Cormoran. Te poti caza in Pensiunea Cormoran, in Hotelul Cormoran de 3 stele, in 5 vile de tip A sau in 4 vile de tip B.

Printre serviciile complexului poti beneficia de club, sauna, piscine descoperite, internet wireless, sala de fitness, ambarcatiuni cu motor pentru pescuit sau excursii, 2 terenuri multifunctionale intrebuintate pentru baschet, fotbal, tenis, volei, ciclism, centru de echitatie, ATV, darts electronic si mese de biliard.

Daca vrei sa servesti masa, restaurantul hotelului are o capacitate ce atinge 100 de locuri. Poti comanda o varietate impresionanta de meniuri, dupa bunul tau plac. Aici se pot organiza chiar petreceri si nunti.

Fa-ti o rezervare online din timp si pregateste-te pentru distractie impreuna cu intreaga ta familie!

Meta Description

Cazare Delta Dunarii, Complexul Cormoran, hotel, vile, pensiuni, rezervatia naturala Delta Dunarii, concediu 2016.

pelerinaj grecia
23/06/2016

Pelerinaj Grecia

pelerinaj grecia

In cazul organizarii unui pelerinaj in Grecia ca si pentru trasee diverse, se includ servicii cum ar fi spre exemplu:

 • transportul facut cu autocarul, in general unul de 3 stele, cu aer conditionat, cu tv si video;
 • 5 nopti cu cazare in camere de  hoteluri ce au 3*, ele  fiind clasificate local, cu servicii de cazare care pot include si micul dejun;
 • insotitorul de grup, preferabil un preot/teolog;
 • feribot pentru parcurgerea traseului Glifa – Agiokampos si al traseului  Pireu – Aeghina – Pireu.

Deasemnea, sunt si alte servicii care nu sunt incluse aici si care constau de regula in:

 • 15 euro pentru fiecare persoana – acesta fiind „tips” pentru ghid, sofer sau pentru personalul hotelier;
 • preferabil, o asigurarea medicala;
 • plata intrarile la obiective turistice ce se vor vizita, cum ar fi de exemplu 3 euro la intrarea in  Manastirile ce se afla la Compelexul Meteora.

Pelerinii sunt intotdeauna informati de catre agentiile ce organizeaza aceste pelerinaje in Grecia, despre actelor necesare, chiar obligatorii pentru a demara procedurile de inscriere. Aceaste acte sau in vedere cartea de identitate ori un pasaportul valabil pentru minim 6 luni dupa intoarcerea in tara.

Traseul unor pelerinaje in Grecia

Un pelerinaj care e bine organizat, va avea inainte de plecare, traseul bine stabilit. Acest traseu este unul respectat pe intreg parcursul desfasurarii unui pelerinaj, cu doar cateva mici variatii care tin de regula de trafic, sau de aglomeratia care este in locurile vizitate precum si de alti cativa factori externi.

Un pelerinaj Grecia de acest fel poate sa fie facut parcurgand un astfel de traseu:

Ziua I si II:

Plecarea se face in localitatile ce sunt stabilite si deoarece astfel de pelerinaje au punctul de plecare stabilit in Bucuresti, atunci ruta parcursa poate fi Bucuresti, Giurgiu, se trece la Ruse, urmeaza Sofia, Promahonas si apoi grupul ajunge in Salonic pe la ora 8:00 dimineata, sa viziteze in primul rand centrul istoric si apoi pelerinii pot sa se inchine la Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, locul unde pot fi vazute moastele Sfantului Dimitrie si pe cele ale Sfintei Anisia, se ajunge apoi la Biserica Sfanta Teodora, si se pot inchina apoi pelerinii la moastele Sfantului Vasile cel Nou care sunt la Biserica Sfanta Sofia, dupa care se ajunge la moastele Sfantului Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitana, in Salonic, la Arcul lui Galeriu, acesta fiind monument care se gaseste pe Calea Ignatia, ridicat in anul 304 d.Hr., din porunca ce a fost data de imparatul Galeriu pentru cinstirea memoriei si a amintirii victoriei romanilor asupra persilor, in 297, apoi se viziteaza Turnul Alb. Cazarea la finalul zilei se face la Paralia Katerini, hotel de 3*.

Ziua III:

Debuteaza pentru turistii ce parcurg traseul pelerinajului in Grecia cu mic dejun, dupa care pelerinii se indreptam spre Kalambaka, fac o vizita la Complexul Monahal Meteora si daca doresc, optional se poate face o vizita si la Atelierul de icoane. Cazarea in aceasta seara se face tot la un hotel de 3*.

Ziua a IV-a:

Dupa ce se serveste  micul dejun, pelerinii se deplaseaza spre Manastirea Kato Xenia, unde vad o mica parte a Braul Maicii Domnului si a Icoanei facatoare de minuni, pictata de Sfantul Evanghelist Luca.

Se continua pelerinajul spre localitatea Nea Makri unde pot sa se inchine pelerinii la Moastele Sfantului Efrem cel Nou, apoi urmeaza drumul parcurs spre Atena, si turul panoramic cu autocarul.

cazare Baile Felix
14/06/2016

Cazare Baile Felix

cazare Baile Felix

Concediul este tot mai aproape si inca nu ati gasit o cazare Baile Felix care sa va multumeasca? Aveti pretentia ca pensiunea in care urmeaza sa va petreceti zilele de concediu sa va ofere spatii de cazare curate si ingrijite? Va doriti o cazare Baile Felix la un pret rezonabil, insa pana acum nu ati gasit nici o oferta care sa va atraga atentia? Vreti ca zilele libere sa vi le petreceti alaturi de prieteni intr-un loc deosebit, bucurandu-va de confort? Pensiunea Vila Regent va ofera cea mai buna cazare Baile Felix.

 

Care este oferta acestei pensiuni, la care puteti apela pentru cazare Baile Felix?

Pensiunea Vila Regent se afla situata la 900 de metri de strandul Apolo din Baile Felix si la 200 de metri de strandul cu apa termala Venus, din Baile 1 Mai. La numai 3 km de intrarea in Oradea, aceasta pensiune este una preferata mai ales de catre oamenii de afaceri, dar aici se cazeaza si turisti din toate zonele tarii. Pensiunea este amenajata in stil elegant clasic si ofera turistilor 40 de locuri de cazare in camere cu pat matrimonial, camere cu 2 paturi si camere cu 3 paturi.

Cum sunt camerele din aceasta pensiune?

Daca vreti sa stiti mai multe despre aceasta cazare Baile Felix, puteti sa accesati site-ul pensiunii- vilaregent.ro. Aici puteti vizualiza fotografii din camere si puteti citi informatii care va pot fi de folos. De retinut, ca toate camerele au baie proprie, sunt spatioase si amenajate cu multa eleganta, au TV si acces gratuit la internet wireless. Daca veniti cu masina, trebuie sa stiti ca pensiunea dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de 15 locuri.

La Aquaparc President, puteti beneficia de intrare cu numai 25 de lei, in loc de 45 de lei/zi/persoana, daca alegeti sa va cazati la Vila Pensiunea Regent.

Pensiunea are amenajata la demisol o sala de mese cu o capacitate de 40 de locuri, unde se pot organiza diverse reuniuni, petreceri sau botezuri.

De ce sa alegeti aceasta cazare Baile Felix?

– este situata la o distanta mica de municipiul Oradea

– conditiile de cazare sunt foarte bune

– preturile sunt avantajoase, iar la sarbatori (Craciun, Pasti) beneficiati de oferte speciale

– camere curate si spatioase, calduroase iarna si racoroase vara

– eleganta, rafinament

– personal amabil, respectuos, gata oricand sa va ofere informatiile de care aveti nevoie

– preturi reduse de intrare la AquaParc President

Care sunt datele de contact ale pensiunii  Vila Regent?

Pentru a fi siguri ca puteti petrece un sejur de neuitat la aceasta cazare Baile Felix, trebuie sa faceti o rezervare. In acest sens, puteti sa sunati la unul din numerele de telefon: 0746.241.882 sau 0746.241.881. Pensiunea poate fi gasita la adresa: Baile 1 Mai, nr 105, judetul Bihor. Timpul este pretios, iar clientii care aleg cazare Baile Felix la pensiunea Vila Regent sunt numerosi. Tocmai de aceea, trebuie sa va grabiti sa stabiliti o rezervare, pentru a fi siguri ca veti putea ajunge in aceasta zona pentru un week-end sau un concediu minunat cu prietenii sau familia.

cazare Delta Dunarii
27/05/2016

O optiune de cazare Delta Dunarii perfecta pentru iubitorii de natura si frumos

cazare Delta Dunarii

Stiati ca Romania este singura tara din Europa ce beneficiaza de absolut toate formele de relief? Ei bine, ceea ce ne diferentiaza de multe tari din UE este Delta Dunarii, un loc protejat de lege, dar si unul ce atrage anual zeci de mii de turisti ce cauta aproape pe toata durata anului optiuni cazare Delta Dunarii care sa le ofere facilitati de cea mai inalta clasa, dar si tarife de cazare accesibile. Aici vin in mod constant atat turisti romani, cat si veniti chiar si de pe alte continente. Pentru toti, oferim conditii decazare de cea mai buna calitate, dar si programe organizate si destinate tuturor tipurilor de turisti.

De la programe pentru ornitologi (studiul pasarilor), cupe pentru pescari dar si oferte speciale pentru turisti ce includ pachete de cazare ideale pentru weekend, un concediu de 5 zile si nu numai. Ei bine, si pentru ca noi consideram ca oricine trebuie sa vina macar odata in Delta Dunarii, inainte de a va descrie mai pe larg optiunile de cazare Delta Dunarii, sa vorbim unpic despre ce are de oferit acest loc magnific.

De ce ar fi bine sa va interesati despre o varianta de cazare Delta Dunarii

Geografic, Delta Dunarii este situata in partea Estica a Romaniei si este practic gura de varsare a Fluviului Dunare in Marea Neagra. Aceasta zona, din punct de vedere geologic este cea mai tanara portiune de sol din tara dar si printre cele mai noi zone de pe zona europeana. Despre Delta Dunarii putem spune ca este pe locul doi in Europa ca si debit si dimensiuni, prima fiind delta fluviului Volga, insa este teritoriul cel mai bine conservat atat ca si vegetatie, aspect si fauna.

Pentru cei ce vor sa se intereseze de optiunile de cazare Delta Dunarii, putem spune ca teritoriul deltei a evoluat foarte mult in ultimele doua milenii. Acest lucru se datoreaza efectului de depunere a aluviunilor decatre cele 3 brate principale ale Dunarii (de la N – S: Chilia, Sulina si Sf. Gheorghe). Aceste aluviuni sunt formate in general din soluri argiloase, nisipuri dar si elemente de vegetatie. Acestea s-au acumulat in cursul timpului formand astfel o regiune foarte tanara. Datorita acestui lucru, atat vegetatia cat si fauna este infloritoare, aici regasindu-se sute de specii de animale, zburatoare si inotatoare, si mii de alte specii de insecte, plante si altele.

Cazare Delta Dunarii cu facilitati de cea mai buna calitate si foarte variate

Asadar, consideram ca in spatele tuturor acestor informatii, frumusetea Deltei Dunarii este un motiv mai mult decat intemeiat care ar trebuie sa convinga pe oricine de faptul ca oricine trebuie sa vina aici macar odata in viata sa. Noi, oferim un spatiu de cazare Delta Dunarii foarte generos dar si facilitati cum ar fi piscine, sauna si fitness, un club, dar de asemenea, de putin timp am amenajat si un ponton pentru cei ce vin cu ambarcatiuni. Asadar, fie ca sunteti pescar, un pasionat de frumos sau doriti sa va relaxati in cel mai frumos cadru natural, Complexul Cormoran este locul unde orice concediu devine o experienta unica in viata. Va asteptam pe siteul nostru www.cormoran.ro

cazare Costinesti
03/05/2016

Casa Pinciuc va ofera cazare Costinesti, o statiune a distractiei

cazare Costinesti

Costinesti cu siguranta este o statiune care are foarte multe de oferit in special tinerilor care aleg sa isi petreaca vacanta aici. Statiunea este amenajata in preajma satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 km de municipiul Constanta.

Litoralul romanesc a fost si va ramane intotdeauna destinatia de vacanta preferata a romanilor si pentru a petrece un sejur cat mai placut aveti nevoie de un spatiu de cazare Costinesti care sa raspunda celor mai importante necesitati pe care le aveti.

Casa Pinciuc va ofera posibilitatea de a gazi un loc de cazare Costinesti deosebit de accesibi la pret pe toata durata sezonului estival cat si in afara acestuia. In curte la umbra pomilor este amenajata o terasa cu spatiu generos pentru a va putea petrece serile relaxante in cele mai bune conditii. Pentru a vizualiza cateva fotografii sa va faceti o idee cat mai clara despre Casa Pinciuc, va invitam pe site-ul nostru www.casapinciuccostinesti.ro dar, intre timp va vom oferi cateva informatii mai detaliate si sa incercam sa descriem cat mai bine ceea ce va putem oferi.

Conditii perfecte pentru o vacanta asa cum ati visat

In plus, pentru momentele in care doriti sa intreprindeti si alte activitati in afara sa mergeti la plaja, statiunea ofera o multime de posibilitati de distractie. Veti putea gasi discoteci, cluburi, restaurante, terase, parcuri de distractii si nu numai atat.

Casa Pinciuc va ofera cazare Costinesti in aceasta statiune de distractie prin a va pune la dispozitie camere confortabile si amenajate cu bun gust. Cazarea in camere este oferita in cele doua corpuri de cladire iar fiecare camera dispune de baie proprie. Punem la dispozitia turistilor o bucatarie foarte bine echipata cu frigider, aragaz, congelator, vesela si tacamuri, astfel incat sa regasiti confortul sub toate aspectele.

Recenziile deosebite ne recomanda pentru urmatoare dumneavoastra vacanta

Pana in prezent toti turistii care au cautat cazare Costinesti si au apelat la noi au fost deosebit de multumiti de primirea facuta, de ospitalitatea personalului nostru. Chiar daca in principiu vin mai mult tineri in aceasta statiune, nu de putine ori s-a intamplat sa cazam si persoane mai in varsta. Pentru turistii nostri am pregatit tot ceea ce este mai bun, astfel incat sa se simta cat mai bine la noi. In plus, avem un set de reguli clar stabilite in ceea ce priveste pastrarea linistii dupa anumite ore, astfel incat sa va puteti odihni in mod corespunzator.

Pentru a va crea dupa amieze perfecte in compania familiei sau a prietenilor dumneavoastra avem amenajat in apropierea terasei si un loc pentru gratar, astfel incat concediul dumneavoastra sa fie unul cu adevarat reusit.

Va punem la dispozitie cele mai bune conditii de cazare Costinesti si nu numai atat

Acesta nu este numai un simplu loc de cazare Costinesti, este un loc in care sa va faceti prieteni noi dar sa si va distrati asa cum nu ati reusit intr-un an intreg.

Va asteptam la Casa Pinciuc un loc de cazare Costinesti aflat intr-o statiune in plina dezvoltare care poate sa va ofere toate conditiile necesare pentru a va simti cat mai bine. Pentru mai multe detalii si rezervari va asteptam pe site-ul nostru www.casapinciuccostinesti.ro unde veti gasi toate informatiile pentru a va putea planifica vacanta chiar de astazi.

 

Aerolines.ro – ajutorul tau de nadejde in planificarea concediilor perfecte!
07/06/2015

Aerolines.ro – ajutorul tau de nadejde in planificarea concediilor perfecte!

Va doriti sa plecati in concediu sau in vacanta insa nu aveti o destinatie anume in minte? Vreti sa plecati in strainatate si sa vizitati locuri pe care nu le-ati mai vazut? Nu stiti de unde sa achizitionati biletele de avion la cele mai bune preturi sau unde sa faceti un early booking la un hotel superb? Acum site-ul Aerolines.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte pentru concedii si sejururi in strainatate. Un sejur planificat din timp inseamna economie de bani, timp si stres redus. De aceea, specialistii de la Aerolines.ro sunt disponibili cu cele mai bune sfaturi si va vor prezenta cele mai bune oferte din care dvs. sa va alegeti destinatia ideala de vacanta!

Aerolines.ro – ghidul de nadejde pentru sejururi de neuitat

 

Aerolines.ro – ajutorul tau de nadejde in planificarea concediilor perfecte!1Vreti ca anul acesta sa vizitati locuri nemaivazute, in care nici nu credeati ca veti ajunge? Nu sunteti decat la cateva click-uri distanta de destinatia favorita. Acum, Aerolines.ro va prezinta cele mai bune oferte la biletele de avion, al caror pret poate sa nu depaseasca doua cifre, in functie de destinatia aleasa.

Odata cu deschiderea sezonului estival, si destinatiile exotice ne „fac cu ochiul”, satui fiind de statiunile de la malul Marii Negre. Acum, nu trebuie sa fiti vedeta pentru a vizita tari precum Emiratele Arabe sau Egipt. Pachetele de cazare si transport cu mic dejun inclus sunt accesibile tuturor celor care vor sa isi petreaca vancanta fiind tratati regeste!

In oferta site-ului Aerolines.ro veti gasi bilete de avion la cele mai mici preturi. Acesta este unul din cele mai importante aspecte ale unei calatorii planificate in detaliu. Biletele de avion sunt ieftine si aveti o oferta foarte variata numai pe site-ul Aerolines.ro. De asemenea, aici, pe prima pagina a site-ului Aerolines.ro va asteapta si un calculator de calatorie, in functie de destinatia aleasa, numarul de persoane, si alte aspecte.

Cu alte cuvinte, dvs. veti sti clar in ce pret va veti incadra pentru biletul de avion. De asemenea, posibilitatile de cazare sunt un aspect deosebit de important al calatoriei. Si in acest sens, aerolines.ro va poate da o mana de ajutor. Datorita site-ului partener, veti gasi si optiuni de cazare la destinatia aleasa de dvs. la cele mai mici preturi. aerolines.ro va ofera si articole extrem de interesante cu poze unice din locurile pe care le veti putea vizita, numai cu ajutorul acestui site deosebit.

Bilete de avion si oferte de cazare avantajoase numai la Aerolines.ro

 

Daca v-ati plictisit de Romania, daca aveti in plan sa vizitati si alte tari si sa vedeti alte civilizatii, dati un search pe internet pentru site-ul Aerolines.ro.Aerolines.ro – ajutorul tau de nadejde in planificarea concediilor perfecte!

Acolo veti gasi toate ofertele disponibile pentru sezonul estival de anul acesta si nu numai, pentru ca dvs. sa va puteti largi putin orizonturile.

Fie ca planificati luna de miere, o calatorie romantica, un concediu impreuna cu familia sau o vacanta cu prietenii, Aerolines.ro va ajuta cu cele mai bune informatii in domeniu.

pensiunea Edera
21/11/2014

Pensiunea Edera – Confortul la el acasa!

pensiunea EderaCetatea Neamtului, Casa lui Ion Creanga, Muzeul de Istorie din Targu Neamt si Muzeul Veronica Micle: toate aceste obiective turistice merita vizitate macar o data in viata. Asadar, daca vrei sa planifici o vacanta reusita alaturi de prieteni ori familie, alege judetul Neamt si bucura-te de locuri unice! De asemenea, poti vizita o serie de  schituri renumite, precum manastirea Varatec, manastirea Agapia, manastrirea Neamt, manastirea Secu si nu in ultimul rand, manastirea Sihastria. Va fi o expreienta de neuitat!

Si pentru ca vacanta sa fie una ca la carte, trebuie sa ai in vedere si cazarea la o pensiune care sa-ti ofere tot rasfatul de care ai nevoie. Vrei confort, peisaj de exceptie si preturi avantajoase la cazare? Nicio problema, apeleaza la Pensiunea Edera, penisune aflata in localitatea Vanatori, judetul Neamt.  Am pregatit oferte dintre cele mai tentante, totul pentru ca tu sa te simti ca acasa!

Pensiunea Edera iti pune la dispozitie 24 de locuri de cazare de unde poti opta pentru camere duble sau pentru unul din cele doua apartamente. Camerele pensiunii sunt amenajate dupa cele mai noi tendinte in materie de design interior, astfel ca iti putem garanta cele mai bune conditii de relaxare, indiferent de intervalul de timp pe care il petreceti la noi.

Iti place sa mananci romaneste? Si noua, motiv pentru care bucatarii nostri te asteapta cu zeci de preparate traditionale si nu numai. Restaurantul pensiunii  are o capacitate de 120 de locuri, sala fiind ideala chiar si pentru organizarea unor evenimente importante, fie ca este vorba de nunti, botezuri, petreceri private ori corporate.

Daca drumul tau trece prin judetul Neamt, opreste-te la Pensiunea Edera si lasa-te cucerit de confort!

Pensiunea Edera – O pensiune de 4 margarete!Pensiunea Edera

Sa recunoastem: cu totii iubim vacantele, mai ales cele petrecute alaturi de cei dragi in locuri cu adevarat speciale. Daca pentru multi, vacanta ideala este departe de tara, undeva in locuri exotice, exista totusi persoane care an de an raman fidele tarii noastre. Si au toate motivele sa o faca avand in vedere numarul impresionant de obiective turistice de aici.

Chiar daca peste tot in tara exista locuri care merita vizitate, nicaieri nu este mai fascinant ca in Moldova. De la manastiri ctitorite de cei mai mari domnitori ai tarii si pana la un numar impresionant de muzee, Moldova ofera turistilor tot ce merita vazut.

Fie ca deja esti indragostit de Moldova si vrei sa revii cu placere, fie doresti sa descoperi zone noi din acest loc fascinant, Pensiunea Edera este o solutie ideala pentru o vacanta de 4 stele (in cazul nostru, de 4 margarete).

10 camere duble, 2 apartamente, restaurant si locuri de parcare!

Pensiunea Edera este mai mult decat o pensiune aflata intr-o zona deosebita, este locul unde te simti ca acasa. Aici vei fi rasfatat cu cele mai bune conditii de cazare, dar si cu cele mai bune preparate traditionale. Zece camere matrimoniale sau duble si doua apartamente iti stau la dispozitie.  Camerele sunt dotate cu baie proprie (cu jacuzzi sau cabina de dus), acces nelimitat la internet si televizor. Mai mult, iti oferim si propriul tau loc de parcare!

Personalul pensiunii noastre iti sta la dispozitie non-stop si in plus, acesta iti poate recomanda trasee turistice pe care nu trebuie sa le ratezi.

Am pregatit pentru tine tarife foarte avantajoase. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

vile Mamaia
22/06/2014

Cazare la vile Mamaia in orice sezon!

Pentru ca vacanta este cel mai asteptat moment al fiecarui an, aceasta trebuie sa fie perfecta! Agentia de turism Arcadia Events va ofera posibilitatea de a va rezerva un sejur de vis, prin intermediul portalului cazarepelitoral.ro. O lista lunga cu vile Mamaia, hoteluri, pensiuni, apartamente si alte unitati de cazare va este pusa la dispozitie pe acest site, astfel incat sa puteti alege in functie de preferinte si buget.

Cum alegi vile Mamaia pentru cazare?

Daca anul acesta v-ati decis sa alegeti ca si unitati de cazare vile Mamaia, insa nu stiti cum sa obtineti o lista cu cele care ofera acest tip de servicii, trebuie sa stiti ca accesand pagina de internet cazarepelitoral.ro, veti putea consulta un numar foarte mare de oferte de cazare pe litoral in vile. Site-ul este structurat foarte bine astfel ca informatiile de care aveti nevoie sa fie usor de gasit. De exemplu, in cazul in care doriti rezervarea unui anumit numar de camere intr-o unitate de cazare in Mamaia, trebuie sa selectati, in primul rand, statiunea din meniul din partea stanga, mai apoi, tipul de unitate de cazare dorit. Dupa ce acesti pasi au fost indepliniti, nu va mai ramane decat sa completati formularul de rezervare si sa ni-l trimiteti.

Preturi accesibile pentru cazare vile Mamaia!

Indiferent de sezonul in care vreti sa ajungeti pe litoralul romanesc, mai exact in statiunea Mamaia, pe site-ul cazarepelitoral.ro veti gasi intotdeauna cele mai mici preturi, reduse cu pana la 20% fata de cele pe care le ofera competitorii nostri de pe piata cazarilor online. Numai cu o analiza superficiala, va veti convinge de aceste lucruri. Cu ofertele noastre, veti reusi sa economisiti sume importante de bani, pe care ii puteti cheltui pentru a va satisface toate poftele pe intreaga durata a vacantei. Noi nu percepem comision la rezervare, iar tarifele noastre nu au taxe ascunse! Agentii de turism Arcadia Events va vor explica foarte clar, de la inceput, ce include tariful afisat astfel incat sa nu aveti surprize neplacute.

Ce facilitati va ofera aceste vile Mamaia?

In functie de preferintele si necesitatile pe care le aveti, veti putea alege vile Mamaia care va pun la dispozitie diverse facilitati pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Dupa ce ati citit cu atentie descrierile unitatilor de cazare din aceasta statiune, veti putea intr-adevar sa faceti alegerea corespunzatoare, care sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. Dotarile variaza de la vila la vila, astfel ca veti putea beneficia de: foisor, parcare, bucatarie utilata, sala de mese, loc amenajat de joaca, terasa, camera pentru bagaje, frigidere, grup sanitar propriu, baie cu cada sau cabina de dus, TV cu cablu, etc.

Alege Arcadia Events pentru cazare vile Mamaia!

vile MamaiaAgentia de turism Arcadia Events urmareste sa obtina multumirea tuturor celor care apeleaza la serviciile sale, prin informarea corecta in ceea ce priveste pozitionarea unitatilor fata de anumite puncte de interes, conditiile oferite de catre acestea, etc, astfel incat sa nu fiti dezamagiti in momentul in care ajungeti la destinatie, in aceste vile Mamaia. Pozitia pe care o avem, avand sediul in Constanta, ne recomanda ca fiind alegerea perfecta intrucat cunoastem toate unitatile, plus-urile si minus-urile fiecareia dintre acestea, pe care, bineinteles, vi le impartasim si voua astfel incat sa puteti alege in cunostinta de cauza.

Cu Arcadia Events, vacanta voastra este exact asa cum v-ati dorit: frumoasa si lipsita de griji!

apartamente in regim hotelier
18/06/2014

Cauti apartamente in regim hotelier la mare? www.cazarepelitoral.ro!

apartamente in regim hotelierChiar daca anul acesta vara se lasa putin asteptata la munte, la mare vei gasi mereu ceea ce isi doresti: soare, apa calda si nisip fin. Pana la urma urmei, nu poti lasa vara sa treaca fara sa mergi macar o singura data la mare; fie ca mergi cu prietenii sau cu familia, trebuie sa te desprinzi de rutina zilnica macar pentru cateva zile pentru a petrece sau pentru a te relaxa pe malurile Marii Negre. In cazul in care te decizi sa mergi cu mai multe persoane si vrei sa te asiguri ca veti sta in acelasi loc, iti recomandam sa cauti apartamente in regim hotelier. Daca iti doresti sa iti petreci concediul la mare intr-o locatie stilata si dotata cu toate cele necesare, recomandarea noastra sunt apartamentele in regim hotelier prezente in cadrul ofertei  Arcadia Events, disponibile pe www.cazarepelitoral.ro!

Afla mai multe despre apartamente in regim hotelier

Apartamentele in regim hotelier oferite de Arcadia Events sunt cunoscute sub numele de Regent Holiday Mamaia, fiind pozitionate in cea mai cunoscuta si apreciata statiune de pe litoralul romanesc. Apartamentele sunt de lux, fiind mobilate modern si dotate cu toate echipamentele necesare pentru a beneficia de confort maxim. Complexul de apartamente Regent Holiday este situat vis-a-vis de hotelul Vega, fiind amplasat la aproximativ 100 de metri de mare.

Regent Holiday iti pune la dispozitie 4 tipuri de apartamente, astfel incat vei avea posibilitatea de a-l alege pe cel mai potrivit in functie de numarul de persoane cu care vei merge la mare, si de resursele financiare de care dispui. Cel mai spatios apartament din oferta este apartamentul Executive; un apartament cu 3 camere, cu o suprafata de 120 mp, ce dispune de living, bucatarie, 2 camere, 2 bai si 2 terase.

Urmatorul din oferta www.cazarepelitoral.ro este apartamntul Family, avand o structura asemanatoare cu apartamentele Executive, insa avand o suprafata putin mai mica si o singura baie. Ultimele doua tipuri de apartamente sunt Top Regent si Economy Regent, care au fiecare cate doua camere: living spatios, dormitor, baie si terasa. Acestea sunt ideale pentru 4 persoane, iar oferta de pret este mai mult decat atractiva!

Ce beneficii ai in momentul in care inchiriezi apartamente in regim hotelier?

Apartamentele de lux in regim hotelier Regent Holiday iti ofera o gama variata de beneficii; pe langa pozitionarea extrem de avantajoasa fata de plaja, acestea se remarca prin gama variata de dotari. La modul general, vei beneficia de parcare, apa calda in mod permanent, internet wireless gratuit, bucatarie complet utilata si terase cu panorame superbe, inspre lac. Camerele sunt la randul lor dotate cu propriul grup sanitar (baile pot fi fie cu cada, fie cu cabina de dus sau chiar si cu jacuzzi), incalzire centrala, TV cu cablu si aer conditionat. Toate living-urile sunt dotate cu televizor LCD.

Apartamentele in regim hotelier Regent Holiday au nota 9.6 din 10 (nota data de catre clientii nostri). Check-in-ul se va face la ora 15:00, iar check-out-ul la ora 12:00. In plus, te asteptam pe site-ul nostru pentru  a vizualiza ofertele speciale, care implica nopti de cazare gratuite!

Alege apartamente in regim hotelier disponibile pe www.cazarepelitoral.ro! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam pe www.cazarepelitoral.ro.