Tu ce model de scari interioare alegi? – Inomet Design

Scari-metalice-interior-VtI0kDaca esti in cautarea unor scari metalice pentru interior, compania Inomet Design din Constanta reprezinta partenerul de afaceri ideal care iti ofera o gama diversificata a acestor tipuri de produse. Printre acestea, se regasesc: scari de interior pe structura din otel, scari elicoidale, scari pe vang, scari balansate, dar si scari complete cu balustrada la alegere din inox, fier forjat, balustrada din confectie metalica cu trepte din sticla sau din lemn masiv.

Scarile reprezinta un element de legatura intre doua etaje, liftul fiind o alternativa mai costisitoare, plus ca de cele mai multe ori, acesta este total inutil, neincadrandu-se in ambientul constructiei. Cele pe care le realizeaza specialistii companiei Inomet Design, asigura confortul circulatiei. Datorita materialelor de calitate si rezistente din care sunt confectionate, acestea va garanteaza siguranta de care aveti nevoie atunci cand treceti de la un nivel la altul, solicitand un efort minim din partea voastra.

Scarile metalice pentru interior realizate de catre specialistii companiei Inomet Design, sunt stabile si capabile sa faca fata la diverse sarcini: la tensiunea determinata de seism, masa corporala a oamenilor, greutatea propriilor elemente, s.a.

Scara este o inventie simpla si eleganta ce isi are originea inca de pe vremea constructiei primelor spatii de locuit, care in timp, s-a stilizat si a ajuns sa confere o nota de rafinament oricarui tip de locuinta, indiferent de modul in care aceasta este amenajata, incadrandu-se perfect in fiecare interior.

Specialistii companiei Inomet Design respecta cele mai inalte nivele de calitate pentru a obtine utilitatea maxima din partea lor, dar si eficienta miscarilor, reusind sa realizeze proiecte perfecte din punct de vedere al proportiilor, al materialelor si al unghiurilor. Luam in calcul fiecare aspect care ar putea influenta aspectul si functionalitatea scarilor metalice de interior, cum ar fi: inaltimea treptei si contratreptei, inaltimea pana la tavan, soliditatea, aspectul, structura constructiva a casei, materialul s.a.

Profilul scarilor metalice de interior se alege in functie de gabarit, forma si locul de utilizare (spatii rezidentiale sau spatii publice), dar si in functie de necesitatea si cerintele fiecaruia dintre voi. Constructiile sunt realizate pana in cel mai mic detaliu, finisajele fiind unele de exceptie. Echipa noastra este deschisa oricaror solicitari indiferent de complexitatea lor, oferindu-va solutii personalizate care sa incununeze cu succes spatiile pe care le detineti.

Portofoliul nostru de scari este unul complet: variante clasice in stil rustic, dar si variante moderne. Colaborarea pe care o veti avea cu societatea Inomet Design este una bazata pe comunicare, astfel ca veti reusi sa creati impreuna cu expertii companiei modelul de scari care vi se potriveste. Veti putea pune in aplicare, fara nicio problema, ideile pe care le aveti, intrucat echipa noastra este extrem de flexibila si atenta la dorintele voastre. Veti fi surprinsi de creativitatea, imaginatia si profesionalismul nostru si asta inca de la primul contact. Promptitudinea, seriozitatea si eficienta sunt alte cateva valori dupa care ne ghidam in activitatea noastra.

Urca si tu la nivel inalt, optand pentru scarile metalice de interior oferite de catre compania Inomet Design din Constanta!