Trucuri pentu amenajari interioare perfecte

amenajari interioare

Fie ca ne plce sau nu sa recunoastem, felul in care arata casa noastra ne influenteaza starea de spirit. De cate ori nu vati tezit  dupa o noapte petrecuta departe de casa si nu ati avut o stare de agitatie toata ziua? Asta pentru ca acasa este locul pe care l-ati aranjat asa cum va place, locul in care va regasiti si nicaieri nu poate fi mai bine decat acolo. Din acest motiv arta amenajarilor interioare a evoluat in mod surprinzator si cu fiecare an tot mai multi oameni apeleaza la serviciile unor profesionisti care sa le decoreze casa ca la carte.

Amenajari interioare pentru bucatarie:

Bucataria este locul unde o gospodina petrece cel mai mult timp insa nimeni nu spune ca trebuie sa fie un loc care sa va inspire repulsie si munca. Poate fi un loc foarte dagut in care sa preparati torturile aniversare ale copiilor sau in care sa petreceti timp cu soltul, gatind o cina romantica.

Culorile deschise sunt inca la moda in amenajarile interioare din acest an. Blaturile si mici accente de culoare vot inveseli spatiul. Mizati pe culori calde, rosu, potocaliu chiar si  galben si pe forme cat mai simple, clasice cu linii cat mai drepte. Obiectele decorative multicolore sunt la mare cautare, iar mobila in linii clasice si culori inchise vor completa tabloul.

Amenajari interioare pentru living:

Livingul singura incapere din casa care va cunoaste in detaliu serile petrecute cu pietenii, acolo ati vazut toate filmele in familie, acolo ati baut cafeau duminica sau ati invitatat amicii la meci.

Indiferent de tema pe care o alegeti pentru aceasta incapere trebuie sa stiti ca tendintele actuale mizeaza pe moda anilor 50. Mobila  clasica, din piele cu aplicatii de perle pretioase, bulinele, masinile de epoca, candelabrele imense  si imaginile vechi cu marile orase, pot infrumuseta intr-un mod elegant si rafinat orice incapere. Pentru culori, mergeti pe nuantele pamantii, marourile intense cu accente de negru  si poate putin gri daca este cazul.

Amenajari interioare pentru dormitoare:

Dormitorul este locul cel mai intim din casa asa ca merita o atentie deosebita. Se poarta lumina asa ca ferestrele mari sunt la moda, draperiile in nuante rosiatice vor creea o  ambianta perfecta. Rafturile deschise, paturile mari  cu influente victoriene si lampile din fier forjat , sunt elemente necesare pentru amenajarea unui domitor. Folositi culori calde si deschise si animati  spatiul cu mici accente de culoare. Daca folositi ca si culoare de baza griu, albastru intens  sau verdele smarald se va combina perfect  cu acesta intr-un spectacol unic de culoare. Daca albul sau culorile pastel sunt alegerea dumnevoastra, violetul, rosu sangeriu si portocaliul va pot ajuta sa aduceti culoare si sa inveseliti incaperea. Nu uitati de plantele cu flori si obiectele decorative in tema cu amenajare interioara pe care ati realizat-o pana la acel moment  si totul va arata pur si simplu perfect.

Servicii pentru amenajari interioare:

Daca doriti  sa mergeti la sigur si nu riscati putin sa va puneti in practica propriile idei, in ajutorul dumneavoastra vin experti in domeniu care va garanteaza siguranta unui lucru facut ca la carte. Ii gasiti si in mediul online la www.logodesigninterior.ro pentru orice aveti nevoie in materie de amenajari interioare.