Trisom-Expert in etichete autoadezive

Trisom-Expert in etichete autoadeziveCauti un furnizor de etichete autoadezive care sa-ti ofere nu numai solutii adaptate necesitatilor tale, ci si tarife competitive, ideale oricaror bugete? Solutia o gasesti la Trisom, companie cu sediul in Bucuresti, ce ofera clientilor o gama larga de produse si servicii in domeniul ambalajelor de orice tip.

Iti punem la dispozitie peste 200 de modele de etichete autoadezive, de diferite dimensiuni si forme, destinate unui numar mare de domenii si pentru diferite aplicatii, incepend cu etichete autocolante pentru domeniul panificatiei si patiseriei, etichete autoadezive pentru produse refrigerate, congelate, afumate, etichete autocolante pentru produse cosmetice, produse chimice, produse electrocasnice, etc.. Etichetele pot fi realizate din hartie Fasson, PP, PE si 3M, in functie de tipul produsului si de preferintele clientilor.

Fie ca doresti etichete autoadezive pentru imprimarea codurilor de bare, datelor de fabricatie, termenelor de valabilitate ori a informatii logistice, echipa Trisom iti sta la dispozitie si iti ofera accesul la tarife excelente. Pentru ca tu sa faci alegerea corecta, firma noastra iti sta la dispozitie cu servicii de consiliere si sfaturi practice.

Etichete autoadezive-Pentru un ambalaj de top!

Toate produsele pe care le intalnim pe rafturile magazinelor, dispun de o eticheta autoadeziva menita sa transmita informatii de baza referitoare la termenele de valabilitate, date tehnice sau alte caracteristici ale produselor respective.Cu alte cuvinte,  eticheta autoadeziva este un element de identitate, menit sa personalizeze si sa ofere informatii.

Prin intermediul etichetei autoadezive ambalajul devine mai atractiv pentru cumparator, oferindu-i siguranta ca ceea ce cumpara este in concordanta cu asteptarile si dorintele sale in materie de calitate, valabilitate si compozitie.

Etichetele autoadezive sunt folosite in toate domeniile, avand o arie mare de utilizate de catre firmele de logistica, depozitele de materiale pentru identificarea produselor, sectorul alimentar, si lista poate continua.

Etichetele sunt de doua tipuri, in functie de tehnologia de imprimare: direct termice si pentru transfer termic. In ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate, acestea sunt diverse, de la carton si plastic, pana la material textil si hartie.

Indiferent de materiale si destinatie, o eticheta autoadeziva trebuie in primul rand, sa ofere rezistenta maxima impotriva dezlipirii, chiar si in cele mai vitrege conditii (mai ales in cazul produselor congelate).

De asemenea, etichetele autoadezive se poti utiliza cu succes ca si postere, afise, oferte, dar si ca metode eficiente de a atrage atentia posibililor cumparatori spre produse cu un ambalaj ca la carte.

Pentru etichete audoadezive de calitate, alege Trisom si bucura-te de avantaje!

Specialist in tot ceea ce inseamna domeniul ambalajelor, Trisom vin in sprijinul clientilor cu o gama completa de etichete autoadezive, albe sau colorate, confectionate prin intermediul utilajelor de ultima generatie. In oferta noastra gasesti peste 200 de modele de etichete autoadezive, cu forme si dimensiuni din cele mai complexe, atent fabricate, totul pentru ca tu sa poti alege eticheta potrivita pentru produsul tau.

Etichetele autoadezive marca Trisom, sunt ideale atat pentru mezeluri, pui si preparate din pasare, lactate, peste si preparate din peste, medicamente, produse agricole, produse electrice si electorcasnice, produse de panificatie, uleiuri, sticle de bautura, etc.

Pentru informatii suplimentare referitoare la produsele si serviciile oferite de compania Trisom, dar si pentru a comanda etichete autoadezive intr-un raport avantajos calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.