Trisom cantareste si eticheteaza orice produs

Trisom cantareste si eticheteaza orice produsLucrezi in domeniul alimentar si ai nevoie de un cantar electronic pentru a-ti desfasura activitatea asa cum trebuie? Cu ajutorul unui cantar performant cantarirea este precisa, ceea ce este atat in beneficiul patronului, cat si a clientului. Pe langa un cantar electronic ti-ar fi de folos si niste etichete adecvate, astfel incat toate produsele sa fie cantarite, etichetate si scanate, la casa? Acest lucru fluidizeaza traficul intr-un magazin foarte mare, de genul unui mall, unde oamenii isi cantaresc singuri produsele. Intr-un astfel de magazin mare este indispensabil sa ai si un marcator de pret, care sa-ti usureze munca?

Compania Trisom din Bucuresti este exact ceea ce ai cautat pana acum. Trisom iti poate pune la dispozitie servicii, dar si produse din domeniul ambalajelor. Ai nevoie de etichete de toate tipurile pentru afacerea ta? Trisom iti ofera servicii complete, care cuprind editarea si tiparirea informatiilor pe etichete autoadezive.

Intr-o lume a comertului, a mall-urilor si a miilor de produse, daca acestea din urma nu au etichete, pret si informatii despre ingrediente, este ca si cum nu ar exista, iar oamenii nu le acorda credit. Pentru a nu pati si tu acest lucru cu produsele tale, fa-ti rost de etichete personalizate. De unde? De la Trisom!

Cu Trisom, toate produsele sunt etichetate

Lumea moderna aduce numeroase beneficii. Printre acestea se numara si supermarket-urile unde gasesti marfa de toate felurile, de la haine si incaltaminte, pana la produse destinate igienei personale, curateniei, dar si produse alimentare. Toate intr-un singur magazin!

Cand vine vorba de produsele alimentare, in marile magazine zici ca este Raiul. Gasesti de toate pentru toate gusturile. Si cel mai bine este exact faptul ca-ti poti alege tu fructele si legumele. Pentru aceasta exista si un cantar electronic, pe care magazinul ti-l pune la dispozitie. Iti cantaresti marfa, introduci codul alimentului si primesti o eticheta pe care o lipesti pe punguta. La casa, marfa iti este scanata si inregistrata si gata. Fara batai de cap! Simplu, nu?

Daca si tu esti patronul unui astfel de magazin, mai mare sau mai mic, de cartier, dar care are autoservire, poti sa optezi pentru cantarele electronice si pentru etichetele personalizate.

De unde cumperi astfel de etichete? De la Trisom. Etichetele Trisom sunt autoadezive si sunt facute special pentru cantarele din marcile Bizerba, Toledo, Metler, Epelsa, Digi si Avery Dibal. Etichetele au dimensiuni si forme variate si pot fi confectionate din mai multe tipuri de hartie.

Deci, daca doresti calitate la preturi avantajoase, nu ezita sa contactezi echipa Trisom, care-ti va furniza exact produsul de care ai nevoie!

Trisom, etichete si coduri de bare pentru o afacere fulgeratoare!

Indiferent de domeniul in care ti-ai deschis afacerea, etichetele si codurile de bara iti sunt indispensabile. La fel si un cantar electronic pentru o cantarire cat mai exacta, un cititor de cod de bare sau un marcator de pret.

Aparent, toate acestea nu sunt chiar musai, dar daca le ai, munca angajatilor tai este mai usoara, iar contabilitatea se tine Trisom cantareste si eticheteaza orice produs1si ea mai exact.

Iar cum in ziua de astazi nu mai poti lansa pe piata nici un produs fara eticheta, de ce sa nu apelezi la o firma care sa-ti faca etichete personalizate dupa gustul si preferinta ta?

Daca esti in cautarea unor etichete cantare electronice, ia legatura cu firma Trisom! Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021-322.09.90, 0722-205.270 si 0749-751.009 sau trimite un e-mail pe adresa etichete@trisom.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre tratamentele naturiste impotriva varicelor.