Trimite pachete oriunde in lume cu Star Curier!

star curierPrimul lucru la care trebuie sa fii atent in momentul in care esti nevoit sa trimiti un colet sau un plic cu documente in strainatate este siguranta metodei de transport aleasa; de foarte multe ori, este recomandabil sa apelezi la serviciile unei firme care iti poate garanta siguranta bunurilor expediate. In cazul in care cauti o firma serioasa si eficienta care sa iti ofere servicii de curierat international, iti recomandam compania Star Curier!

Avantajul numarul 1 al unei colaborari cu firma Star Curier sunt serviciile de calitate; cu noi, ai de ales dintre mai multe posibilitati de expediere a coletelor, in functie de destinatie, durata de timp pe care o ai a dispozitie, pret, etc. Astfel, Star Curier iti propune doua variante, pentru curierat international:

  • Varianta Express – varianta ce presupune livrarea coletului sau a plicului in decurs de 24- 48 de ore, in cazul in care locatia se afla pe teritoriul Uniunii Europene.
  • Varianta Standard – aceasta varianta le este destinata persoanelor ce nu au comenzi urgente; in cazul de fata, pachetele vor fi livrate in decurs de 48-96 de ore, in cazul expedierii in UE.

Star Curier iti vine in ajutor pentru o expediere prompta si eficienta a pachetului, oferindu-ti toate detaliile necesare in doar cateva momente. Pentru a afla durata de timp necesara transportului in orice tara, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul firmei si sa selectezi tara dorita. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie si un calculator de pret; astfel, introducand cateva date simple (cum ar fi localitatea de expediere, km exteriori, tara de destinatie, tipul de serviciu, tipul pachetului si greutatea), vei afla in doar cateva momente cat ai de platit.

Tot ce trebuie sa stii despre expedierea unui pachet in afara Romaniei:

Ambalarea – pentru a te asigura ca marfurile fragile sau casante ajung la destinatie in aceeasi stare in care au plecat, iti recomandam sa le ambalezi in materiale rezistente, cum ar fi lemn sau carton presat, umplut cu polistiren sau alte materiale cu rol de protectie. Anumite produse, cum ar fi dischetele sau CD-urile, pot fi ambalate si in plastic. Articolele din metal se vor impacheta doar in cutii de lemn, iar lichidele trebuie ambalate in recipiente adecvate.

Fii mereu la curent cu expedierea ta! – Star Curier iti pune la dispozitie un serviciu online prin care poti urmari expeditia, vizualizand AWB-ul; acesta contine atat datele de expediere, cat si datele de livrare.

Asigurarea bunurilor – in cazul in care bunurile expediate au o oarecare valoare (chiar si sentimentala), poti sa le asiguri, platind 1% din valoarea estimata a acestora. Astfel, in cazul in care pachetele nu ajung la destinatie conform conditiilor, vei fi despagubit.

Plata coletului – plata poate fi facuta ori prin transfer bancar, ori prin numerar. De asemenea, plata poate fi realizata atat de catre expeditor, cat si de catre destinatar.

Alege serviciie de curierat international Star Curier pentru a beneficia de promptitudine, calitate si eficienta! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Telefon: *9909 (tarif normal)

e-mail : comenzi@starcurier.ro