Trenulete electrice-Worldoftoys.ro premiaza copiii cuminti!

trenulete electricePremiaza-ti copilul pentru rezultatele foarte bune de la scoala! Daca nu ai nici o idee de cadou, dar stii ca ii place sa construiasca si sa asambleze, pe worldoftoys.ro gasesti trenulete electrice! Bine de stiut: acestea pot fi oferite oricarei persoane pasionate de asa ceva, nu doar copiilor!

Cadou inedit: trenulete electrice de pe worldoftoys.ro!

Ce cadou mai potrivit ii poti oferi unui copil cu ocazia serbarii de sfarsit de an scolar? De carti si caiete abia scapa si oricum are asa ceva, mai mult ca sigur, in biblioteca. Pentru a se relaxa, dar si pentru a-si gasi ori intretine un hobby, worldoftoys.ro vine cu oferta de trenulete electrice. Acestea nu sunt simple jucarii.

Dimpotriva, pentru a ajunge la stadiul pe care il stim cu totii, si anume de activare a mecanismului pentru ca trenuletul sa circule pe sine, este necesara asamblarea si asezarea tuturor pieselor. In zilele ploioase sau reci, cand afara nu se poate juca, are la indemana trenulete electrice.

Nu stii pe care sa-l alegi din oferta worldoftoys.ro? Ei bine, optiunea ta depinde buget si preferinte. Seturile se diferentiaza unele de altele prin numarul de accesorii si elemente. In general, sunt formate din: vagoane, locomotive, omuleti, statii si platforme, poduri, folii cu personaje, linii de parcare, tunele, sine drepte si curbate, semafoare etc. Pentru a functiona, dupa ce au fost asamblate, trebuie sa cumperi baterii.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna poti comanda un trenulet Christmas cu lumina pod si tunel Pequetren. La alegerea ta ramane si daca achizitionezi un trenulet de calatori sau unul cu care se transporta marfa.

Detalii tehnice, trenulete electrice

Este pentru prima data cand cumperi trenulete electrice? Ca sa afli mai multe informatii despre ele, intra in magazinul online worldoftoys.ro. In dreptul fiecarei jucarii sunt mentionate cateva caracteristici. Iata ce trebuie sa stii despre trenulete electrice:

– functioneaza cu baterii;

– in general, au o lungime de pana in 6,6 metri;

– sunt recomandate copiilor cu varsta peste 3 ani;

– sunt fabricate in Spania.

3 motive sa cumperi trenulete electrice

Dintre toate jucariile din magazinul online worldoftoys.ro, noi iti recomandam sa alegi trenulete electrice. Iata de ce:

– trezesc curiozitatea micutilor. Fiind modele vesele, in culori placute si calde, din start au un avantaj. In plus, asa ceva nu vezi in magazinele din cartier, deci constituie si o noutate pentru ei;

– le pun imaginatia la contributie. Joaca in sine cu un asemenea set nu presupune doar pornirea sistemului, ci si asamblarea lui. Sinele, platformele, omuletii, semafoarele s.a.m.d. trebuie sa fie plasate astfel incat sa ilustreze o gara in miniatura. Cu siguranta, micutului ii va lua ceva timp pana cand va reusi sa puna toate piesele cap la cap;

– relaxeaza, dar, in acelasi timp, impun o anumita disciplina. Cum asa? Ei bine, pentru a obtine produsul in forma ilustrata pe cutie, trebuie sa urmeze niste reguli. In fond, aceasta este caracteristica principala a unui joc.

Cumpara cel mai frumos cadou pentru copilul tau! Alege din magazinul online  worldoftoys.ro trenulete electrice de diverse modele! Oferta este variata si accesibila ca pret.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Vasile Lucaciu, nr. 82-84, Sector 3

Telefon: 0722.436.401