Travel Expert: Vacanta de vis in Insulele Maldive

Va doriti o vacanta de vis intr-un ambient exotic? Nimic mai simplu, acum va puteti programa vacanta sau sejurul mult visat apeland la serviciile agentiei de turism Travel Expert. Compania va pune la dispozitie numeroase servicii prin care puteti rezerva cele mai exotice si unice sejururi disponibile pentru turistii romani, totul la preturi mai mult decat avantajoase. Puteti beneficia de vacante la preturi speciale datorita programelor last minute, early booking, senior, sau a ofertelor disponibile pentru familii. Dar, daca va doriti un concediu cu adevarat special, atunci cu siguranta trebuie sa luati la cunostinta ofertele disponibile pentru sejururile in insulele Maldive.

Insulele Maldive reprezinta de fapt o tara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Maldivele sunt cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume. Asadar, aceasta tara este destinata exclusiv turismului, oferind privelisti unice si conditii ireprosabile da cazare si confort.

Aceasta locatie exotica reprezinta paradisul iubitorilor sporturilor extreme, a lagunelor turcoaz si a plajelor albe. Temperatura apei este ridicata tot timpul anului, iar vizibilitatea acesteia poate atinge 50 m, apa fiind curata si limpede oferind un adevarat muzeu acvatic. Pentru scufundari puteti gasi echipamente de inchiriat in toate statiunile, putand opta chiar si pentru serviciile unor scoli de scufundari. Insulele Maldive au devenit o destinatie turistica tot mai populara printre turistii din toata lumea. Insa acest paradis este destul de vulnerabil datorita faptului ca teritoriul acestora se afla situat la mai putin de 1 m deasupra nivelului marii. Cateva obiective turistice pe care nu ar trebui sa le ratati sunt: Moschea Vineri, colectia de artefacte aflata in Muzeul National din Parcul Sultanului din Male, epava Victoria Maldivelor si multe altele.

Chiar daca scepticii ar putea fi oarecum speriati de altitudinea extrem de joasa al insulei, cei ce isi doresc clipe de neuitat intr-un ambient unic pot alege sa isi petreaca sejurul intr-una din statiunile insulelor Maldive. In mod normal tarifele unei astfel de vacante sunt ridicate, dar daca alegeti sa efectuati o rezervare timpurie puteti beneficia de discount-uri substantiale precum si de alte oferte ce pot include excursii gratuite, conditii suplimentare de cazare si masa, etc. Toate aceste oferte sunt disponibile doar prin agentia de turism Travel Expert.

Travel Expert este o companie de incredere, agentia de turism rezervand si oferind vacante perfecte pentru toti cei ce au apelat la serviciile sale. Personalul Travel Expert este experimentat si va face tot posibilul pentru a va garanta conditii ireprosabile la preturi cat mai mici. Travel Expert detine parteneriate cu agentii importante din strainatate putand astfel pune la dispozitia celor interesati sejururi unice in Romania.

Pentru a rezerva o vacanta in insulele Maldive nu trebuie decat sa accesati platforma online a companiei Travel Expert, sau sa contactati un reprezentant al agentiei. Utilizand pagina web puteti obtine si alte informatii referitoare la conditiile de transport, cazare, masa, etc.

Travel Expert, date de contact:

Agentia de Turism TRAVEL EXPERT BRASOV
Licenta de Turism Touroperatoare Nr. 5388

Tel/Fax: 004 0268 254 495
Orange: 004 0756 164 950
Mail 1: rezervari@sejur-extern.ro
Mail 2: contact@sejur-extern.ro

Sediul Social: Str. Progresului Nr. 48, Piatra Neamt
Punct de lucru Brasov: Pita Sfatului, Str. Diaconu Coresi Nr. 2, Jud. Brasov

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.
Citeste si alte materiale interesante, aici!