Trape de fum de la Protehnicus – alege tot ce e mai bun pentru siguranta sporita!

protehnicusAi avut in vedere vreodata ce rol important pot avea niste trape de fum? Vrei sa fii sigur ca iti vei procura  aceste produse de la producatori autorizati in domeniu? Cei de la Protehnicus iti poti oferi consultanta de specialitate pentru ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere pentru tine.

La Protehnicus, vei gasi trape de fum astfel incat protectia persoanelor, bunurilor si a cladirilor in cazul unui incendiu sa poata fie asigurata. Trapele de fum mai poarta denumirea si de evacuatoare de caldura si fum si odata ce ai in vedere montarea lor pe cladiri de birouri, industriale si comerciale, interventia pompierilor si a trupelor specializate in stingerea incendiilor se va face mult mai repede.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi trape de fum?

In primul rand, inainte de  a achizitiona niste trape de fum, trebuie sa te asiguri ca de oriunde le-ai lua, acestea respecta intocmai normele legislative in vigoare in materie de calitate. Toate aceste trape trebuie sa dispuna de comanda pentru deschiderea de la distanta, chiar daca comanda este manuala, automata sau pneumatica (cea pneumatica functioneaza pe baza de senzori de caldura si senzori de fum).

Montarea acestor trape de fum se face pe fatade sau pe peretii cortina astfel incat evacuarea fumului si a caldurii sa se poata face mai repede si usor. Gazele fierbinti care pot proveni de la un incendiu sunt eliminate cu succes intrucat trapele de fum sunt proiectate intr-o maniera care sa permita si patrunderea aerului din exterior.  In acest fel, poti avea in vedere aceste trape si pentru aerisirea si ventilarea unui spatiu interior din fiecare zi.

Aceste trape de fum pot fi de doua tipuri: voleti si ferestre. Voletii au la baza aluminiu si lamele din policarbonat, la care se adauga geamuri termoizolante. Pentru o etansare perfecta, se recurge la garnituri rezistente la temperaturi de inghet, dar si la intensificari ale vantului. Chiar daca durata de deschidere este redusa, capacitatea de ventilare este extrem de mare. Voletii pot fi montati pe diferite unghiuri si tipuri de acoperis.

Pe de cealalta parte, ferestrele pot dispune de geamuri laminate sau geamuri termoizolante. Ele pot fi actionate electric sau pneumatic, insa unghiul de deschidere al ferestrelor nu este mai mare de 80 de grade. Din aceste doua tipuri de trape de fum, nu iti ramane decat sa te indrepti spre produsele de care ai nevoie.

De unde iti poti cumpara trape de fum?

Toti cei care detin o cladire de birouri sau o hala industriala ar trebui sa aiba in vedere niste trape de fum: in acest fel, toate actiunile de stingere a unui incendiu se vor putea desfasura cu usurinta, iar daca vrei sa asiguri o ventilare zilnica corespunzatoare, iata solutia salvatoare. Protehnicus poate fi compania care iti poate pune la dispozitie astfel de trape de fum.

Pe langa trape de fum, la Protehnicus mai poti gasi luminatoare, cupolete de iluminat sau ventilatie, automatizari pietonale sau auto, sisteme de securitate etc. Detaliile necesare cu privire la aceste produse pot fi accesate pe site-ul celor de la Protehnicus. Alege Protehnicus pentru investii de lunga durata!

Trape de fum de la Protehnicus – fii responsabil atunci cand vine vorba de incendii!