Transportsigur.ro – Locul de unde poti inchiria autoutilitare!

Inchirieri autoutilitare transport international numai cu TransportSigur.ro1Pentru servicii avantajoase de inchirieri autoutilitare, transportsigur.ro este cea mai potrivita alegere. Echipa firmei este flexibila si ofera servicii adaptate de inchirieri autoutilitare la necesitatile clientilor. In situatia in care ai nevoie de autoutiliare o perioada scurta de timp, cea mai buna varianta este inchirierea unui astfel de autovechicul. Fie ca vrei sa te muti sau sa transporti marfuri dintr-un loc in altul, transportsigur.ro iti ofera autoutilitare noi, extrem de sigure, care sunt dotate corespunzator pentru trnsportul de marfa si produse. Parcul auto al firmei este dotat cu autoutilitare fiabile, extrem de curate, noi si rapide, care se pot inchiria rapid si simplu.

Pe langa autoutilitarele dotate corespunzator si performante, firma iti poate asigura si soferi profesionisti cu experienta in domeniu. Fie ca ai nevoie de un transport in tara sau in strainatate, autoutiliatele indeplinesc conditiile tehnice necesare pentru a circula pe drumuri nationale si internationale. Compania transportsigur.ro raspune oricaror exigente si provocari si ofera servicii dintre cele mai sigure. Inchirierea autovehiculelor se realizeaza atat pentru persoane fizice, cat si juridice, in functie de cerintele acestora.

Inchirieri autoutilitare convenabile!

Autoutilitarele sunt de marca, se afla intr-o stare perfecta de functionare pe orice traseu, sunt verificate si testate in mod constant si au toate reviziile facute la zi. Astfel, aceste autovechicule nu vor intampina dificultati tehnice pe parcursul transportului. Gratie dimensiunilor reduse, de 3,5 tone autoutilitarele se pot deplasa usor in zonele urbane si nu suporta restrictionari de viteza in trafic. In plus, autoutilitarele sunt dotate cu un lift in spate, fapt care permite mutarea si relocarea marfurilor si produselor grele sau fragile cu minimum de efort. Indiferent de marfurile sau produsele transportate, acestea vor ajunge la destinatie in felul cum au fost incarcate, fara accidente sau modificari mecanice. Fiecare colaborare este tratata in mod profesionalist si cu promptitudine. Utilizate in diverse domenii de activitate, poti comanda serviciile de inchirieri autoutilitare telefonic sau prin intermediul email-ului.

Poti opta pentru diferite perioade de inchiriere, de la o zi la cateva saptamani in functie de necesitatile clientului si de lungimea traseului. Fiecare transport va fi bine organizat si desfasurat in cele mai bune conditii de catre echipa de profesionisti transportsigur.ro. Preturile variaza in functie de perioada de inchiriere si de kilometri parcursi. Poti economisi timp si bani intrucat poti organiza transportul dupa propriile necesitati si dupa propriul program. Autoutilitarele de care firma dispune sunt dotate diferite accesorii pentru un transport sigur, acestea sunt liza electrica, elemente de fixare a marfurilor transportate, sisteme GPS si altele.

Inchirieri autoutilitare – doar cu transportsigur.ro!

Compania transportsigur.ro vine in sprijinul celor care au nevoie de o utilitara performanta si fiabila un timp scurt pentru a transport mobila, marfuri sau alte produse de mari dimensiuni. Astfel serviciile oferite sunt personalizate in functie de necesitatile clientilor, ofera tarife competitive si soferi profesionisti. Echipa firmei este atenta la detalii si ofera servicii complete indiferent ca este vorba de operatiuni mici sau de transporturi mari. Beneficiaza de servicii de inchirieri autoutilitare cu transportsigur.ro si vei reveni mereu la serviciile profesioniste ale firmei.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@transportsigur.ro