Repatrierea decedatilor

14/01/2016

transport funerar international

Corpurile neinsufletite din alte state pe teritoriul Romaniei consta intr-o serie de operatiuni si proceduri pe care fiecare trebuie sa o cunoasca. Atat din punct de vedere al modalitatii de transport funerar international cat si din punct de vedere juridic.
Pentru transportarea corpurilor neinsufletite firmele de transport funerar international pot sa asigure intreg necesarul incepand de la punctul de plecare pana la destinatie. Din punct de vedere juridic si al actelor ce trebuie intocmite pentru ca procedura de transport funerar international sa se produca in cele mai bune conditii trebuie intocmite o serie de acte.
Compania noastra de transport funerar international Solomon Servicii Funerare va poate oferi consultanta in acest sens pentru a putea depasi acest moment greu fara a fi necesar sa va impotmoliti in birocratie. Pe site-ul nostru www.solomonserviciifunerare.ro veti putea gasi atat informatii cat si sugestii prin care sa puteti realiza in cele mai bune conditii transportul funerar international.

Etape si proceduri de intocmire a documentelor necesare

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in momentul in care a survenit o asemenea tragedie este sa inregistrati decesul la autoritatile locale din tara respectiva pentru obtinerea certificatului de deces strain. Urmatorul pas este obtinerea certificatului de deces roman care se obtine in general pe doua cai si este foarte important sa il obtineti pe cel din tara in care s-a produs tragedia intrucat fara aceasta nu se poate elibera cel din Romania.
Pentru a asigura aceste servicii de transport funerar international decedatul trebuie sa aiba pasaport mortuar care se elibereaza tot de catre ambasada Romaniei sau de catre consulat.
De asemenea, in afara de aceste acte mentionate mai sus sunt necesare si o alta serie de documente pe baza carora sa se desfasoare in cele mai bune conditii transportul funerar. Iar acestea sunt urmatoarele: certificat constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau spital, certificat de deces, pasaport mortuar, certificat de imbalsamare eliberat de spital, proces verbal de sigilare a sicriului.
Repatrierea se poate face in general atat prin tranport terestru cat si aerian in functie de dorintele clientului iar pentru a obtine mai multe detalii despre ce inseamna repatrierea decedatilor trebuie sa va adresati consulatului Romaniei care va poate oferi informatii detaliate despre acest aspect precum si sugestii utile.

Solomon Servicii Funerare va asteapta cu oferte atractive si sfaturi utile

De-a lungul timpului firma noastra de transport funerar international a oferit servicii de inalta calitate prin punerea la dispozitie a unor soferi experimentati si a unor masini care nu prezinta nici un fel de problema, cu reviziile tehnice la zi, asigurare si tot ceea ce mai are nevoie o masina pentru a putea functiona corespunzator.
Va putem oferi, de asemenea, recomandari cu privire la modalitatea optima de transport funerar international dar va putem oferi si consultanta cu privire la intocmirea actelor necesare.
Ca si concluzie trebuie sa retineti ca pentru a se putea desfasura repatrierea decedatilor in cele mai bune conditii trebuie sa se ia in considerare faptul ca fara prezenta unui act din cele enumerate in cadrul acestui articol nu se poate repatria corpul. De asemenea consulatul nu poate sa achite costurile de inhumare, transport funerar international, investigatiile cu privire la modul in care a survenit decesul, datorii si angajamente pe care le are cel neinsufletit care au ramas neonorate. Toate acestea devin datoria dumneavoastra in calitate de reprezentant al familiei decedatului.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau servicii de transport funerar international va stam la dispozitie atat pe site-ul nostru www.solomonserviciifunerare.ro sau la una dintre datele noastre de contact pe care le regasiti accesand pagina noastra.

autocare
13/04/2013

Maxitrans Company – servicii de inchiriere

Serviciul de inchirieautocarere presupune darea in primire a unui bun catre o persoana, pe baza unei taxe si a unor conditii foarte clare, stipulate intr-un contract de inchiriere. De la acest principiu, s-au dezvoltat servicii de inchiriere pentru tot felul de lucruri, astfel ca exista servicii de inchirieri imobiliare, inchirieri auto, inchirieri echipamente si multe altele.

In continuare vom discuta despre inchirierile auto. Acest serviciu le este foarte folositor celor care au masina scoasa din uz, din diferite motive (accident, defectiuni, actele masinii expirate etc). Serviciul de inchirieri auto s-a dezvoltat atat de mult incat se inchiriaza si vehicule speciale pentru diferite industrii, cum ar fi utilajele grele pentru industria constructiilor sau autocare si microbuze pentru transportul de persoane.

Autocarul este un vehicul destinat transportului de persoane. Acestea sunt realizate conform unor standarde foarte stricte, astfel ca un autocar de transport persoane din Marea Britanie va fi foarte asemanator cu unul din Romania. Globalizarea este principalul motiv pentru care s-au introdus aceste standarde de constructie ale autocarelor.

In functie de capacitatea si de modul de transport, autocarele se impart in mai multe categorii. Exista autocare pentru transportul intralocal, intern si pentru transportul international. Autocarele pentru transportul intralocal mizeaza mai mult pe numarul de pasageri ce pot fi transportati dintr-un loc in altul, in interiorul unui oras. Constructia autocarelor destinate transportului intern si international se deruleaza mai mult pe directia asigurarii unui grad ridicat de confort, deoarece pasagerii petrec un timp mai indelungat in interiorul lor, decat pasagerii unui autocar intralocal.

Firma Maxitrans Company s-a infiintat din dorinta de a asigura clientilor sai servicii de transport accesibile ca si pret si in acelasi timp sa ofere si un grad ridicat de confort. Flota locala de autocare destinate transportului fiind invechita, firma suceveana a ajutat la reinnoirea acesteia cu autocare noi, dotate la nivel de ultima generatie.

Cursele oferite de firma Maxitrans Company sunt realizate de soferi profesionisti, cu vasta experienta in transportul de persoane. Oferind calitate si seriozitate, Maxitrans Company a devenit o firma de top pe plan local si regional. Daca vorbim despre transportul de persoane, trebuie sa intelegem faptul ca acest serviciu se bazeaza pe punctualitate, curatenie si pe crearea unui cadru placut pe perioada calatoriei, lucruri asigurate in totalitate de firma suceveana de transport.

Pe langa aceste servicii, firma Maxitrans Company se ocupa si cu inchirierea autocarelor. Toate autocarele oferite spre inchiriere au o vechime de maxim 7 ani si dotari de ultima generatie, precum aer conditionat si toaleta. Acestea pot fi inchiriate fie separat, fie cu sofer din partea firmei si pot fi folosite in scopul desfasurarii unor excursii. Conditiile de inchiriere sunt foarte simple si flexibile, astfel incat puteti intra in posestia unui autocar foarte usor.autocare

Flota oferita spre inchiriere este alcatuita din autocare cu o capacitate cuprinsa intre 15 si 44 de locuri, clientul avand astfel de unde alege.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro.