depozitare mobila
04/01/2016

Aveti nevoie de un spatiu curat de depozitare mobila? Apelati la Professional Movers!

depozitare mobila

Exista anumite situatii in viata noastra cand avem nevoie de un sprijin, de o persoana de incredere pe care sa ne putem baza pentru a depozita un bun de valoare, precum mobila, o perioada de timp limitata. Insa se intampla sa nu avem intotdeauna rude sau prieteni care ne pot ajuta in aceasta privinta din cauza lipsei de spatiu sau a altor considerente personale. Professional Movers este o firma ce pune la dispozitia clientilor sai un depozit cu dimensiuni impresionante, curat, cu un mediu inchis si protejat, pentru depozitare mobila.

Scapati de griji cu Professional Movers! Compania va ofera servicii de depozitare mobila in conditii ireprosabile, la preturi avantajoase!

Pentru serviciul de depozitare mobila, Professional Movers va ofera o gama variata de posibilitati, si o lista lunga de avantaje. Puteti sa optati pentru containere de 40 de metri cubi, pentru boxe sau pentru alte variante mai la indemana. Boxele ofera un mediu cat se poate de sigur, fiind inchise ermetic, si avand dimensiuni cuprinse intre 10 si 45 de metri cubi. In functie de necesitatile dvs., cu siguranta veti gasi ceea ce cautati in depozitul Professional Movers!
Pentru servicii depozitare mobila in cantitati mari, Professional Movers va pune la dispozitie un spatiu mult mai generos, de 3000 de metri cubi, izolat complet din punct de vedere termic, si compartimentat in mod corespunzator. Acesta este dotat si cu un sistem de climatizare si cu un sistem de iluminare nocturna, precum si cu alarma si sisteme de supraveghere video. Personalul de securitate asigura paza si protectia intregii zone 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel incat veti sti oricand ca mobila dvs. este in siguranta.
In urma unei analize efectuata de comun acord, se stabileste si un pret avantajos, in functie de mai multi factori ce sunt analizati atat la sediu, cat si la fata locului, stipulati ulterior in contract. Numai impreuna cu reprezentantii Professional Movers veti gasi cele mai avantajoase solutii. Serviciile de depozitare mobila se adreseaza atat clientilor din capitala, cat si persoanelor care vor sa se mute in Bucuresti si au nevoie de conditii deosebite. Professional Movers va ofera garantia sigurantei pentru mobila si bunurile dvs. depozitate, seriozitate si un pret avantajos! Astfel nu va mai trebui sa apelati la rude si la prieteni, sa va treziti cu surprize neplacute sau sa observati deteriorari clare ale pieselor de mobilier din cauza conditiilor incorecte in care au fost tinute. Professional Movers stie de ce aveti nevoie si este alaturi de dvs. in pasul important al mutarii spre o viata mai buna!

Depozitare mobila – calitate la preturi mici – Professional Movers

Daca veti apela la firma Professional Movers, veti vedea ca optiunea de depozitare mobila include un pachet intreg de servicii avantajoase. Astfel, o echipa de specialisti se ocupa de impachetarea obiectelor personale, de transportul bunurilor si pieselor de mobilier ce urmeaza a fi depozitate, si se garanteaza integritatea intregii mobile. Serviciul de depozitare mobila Professional Movers se adreseaza deopotriva persoanelor fizice, cat si celor juridice, si va scapa de griji inutile!

transport marfa cluj
15/10/2015

Informatii despre transport marfa Cluj

transport marfa cluj

In anul 2001 firma de transport marfa Cluj si-a inceput activitatea pe plan international facand parteneriate cu Belgia, Anglia si Germania.

Firma de transport marfa Cluj se ocupa in prezent in mare parte cu transportul rutier de marfa datorita clientilor sai fideli care au facut ca firma sa aiba un real succes.

Aceasta firma stie exact ce pretentii aveti dumneavoastra si de aceea se asigura ca indeplineste toate asteptarile impuse. Aceasta atentie oferita calitatii serviciului oferit a ajutat firma sa capete un avantaj in fata concurentei sale.

Firma de transport marfa Cluj are ca tara principala de livrari Anglia dar aceasta se poate extinde cu livrarile si in alte tari din Uniunea Europeana. Aceasta firma doreste sa isi multumeasca toti clientii si de aceea se extinde cu livrarile cat este necesar pentru ca profesionalismul firmei sa fie recunoscut de toata lumea si in orice tara care aceasta firma a vizitato in interes de serviciu.

Firma de transport marfa Cluj are mai multe tipuri de transport in functie de cerintele clientului.

Aceasta firma poate transporta orice fel de marfa atat timp cat marfa nu prezinta termeni de transportare speciali.

Timpul in care trebuie efectuata livrarea nu va fi afectat de comenzile altor clienti deoarece firma de transport marfa Cluj doreste ca absolut toti clientii sa isi primeasca marfa la timp, astfel firma da dovada de seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Desigur firma de transport marfa Cluj va ofera posibilitatea sa va transportati marfa impreuna cu marfa altor persoane pentru a scade pretul transportului dar exista si dezavantajul ca livrarea dumneavoastra va depinde si de livrarea persoanei cu care aveti marfa impreuna la un transport.

Aceasta firma de transport marfa Cluj va ofera si serviciul de a transporta textile, masinile fiind dotate pentru a putea fi posibil transportul de haine pe umerase si textile.

Firma este dotata cu camioane mari unde poate intra o cantitate mare de diferite textile dar si cu dubite in care intra o cantitate mai mica de textile.

Pentru persoanele care au nevoie ca livrarea sa se efectueze in timp scurt firma de transport marfa Cluj a creat sectiunea de transport express care este efectuata cu ajutorul unor dubite speciale pentru atingerea unei viteze mari pentru ca livrarea sa se efectueze la ora ceruta de client.

La cererea dumneavoastra puteti solicita si 2 soferi pentru camionetele de 3t dar pretul esti mai mare deoarece costurile sunt mai mari.

Daca firma de transport marfa Cluj nu poate sa va efectueze un transport aceasta va gasi un colaborator pentru a va efectua livrarea in cele mai sigure conditii.

Firma de transport marfa Cluj detine si un spatiu de depozitare pentru clientii care doresc sa depoziteze un timp marfa intr-un spatiu inainte de a fi livrata. Reimpachetarea este oferita de firma asa ca dumneavoastra in calitate de client nu aveti altceva de facut de cat sa semnati un contract si sa predati marfa.

Daca aveti nevoie de serviciile oferite de firma de transport marfa Cluj accesati site-ul: www.misterogs.ro

mutari sedii firme
15/09/2015

Mutari sedii firme in regim de urgenta

mutari sedii firme

Unde se poate gasi mai multa pofta de viata si tinerete decat intr-o gradinita ? Sunt situatii in care aceste institutii, fie ele private sau nu, sunt nevoite sa se mute din cauza unor sentinte judecatoresti a unor dosare de retrocedare, etc. Professional Movers vine in rezolvarea problemei mutarii sediului prin intermediul serviciilor sale de mutari sedii firme la cel mai inalt nivel de profesionalism si promptitudine. Pentru toti clientii nostri din zona Bucuresti oferim de asemenea si servicii in regim de urgenta si non-stop.

Mutarea unei intregi gradinite este o reala provocare atat pentru echipele noastre de mutari sedii firme, cat si pentru cei din departamentul de logistica. Complexitatea acestui gen de misiuni sta in faptul ca aceste operatiuni trebuiesc efectuate intr-un timp cat mai scurt, desi cantitatea totala a bnunurilor este una uneori chiar impresionanta. Insa, chiar si cele mai grele misiuni pot deveni mult mai usoare cu ajutorul unei planificari eficiente si prin intermediul unei logistici bine gandite se poate scurta timpul necesar chiar si mai mult de jumatate.

Mutari sedii firme rapide, indiferent de complexitate

In cazul retrocedarilor, operatiunea de mutari sedii firme este una unpic mai aparte, deoarece in mod frecvent, noul proprietar al cladirii impune evacuarea proprietatii sale intr-un timp relativ foarte scurt. Acest lucru fiind  si factorul de stre si de tensiune atat pentru fostii locatari ai imobilului, cat si pentru proprietarul acestuia.

Professional Movers este singura firma in Bucuresti ce poate oferi servicii de mutari sedii firme in regim de urgenta. Astfel, in situatiile in care conjuncturile sunt in acest fel, echipele noastre vor lucra si in timpul noptii pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Probabil in aceste genuri de urgente sunt singurele situatii in care nu mai vorbim despre o organizare a logisticii prealabila deoarece efectiv timpul nu permite acest lucru.

Expertii nostri se prezinta la sediul gradinitei pregatiti pentru orice. Insa, din experientele trecute, stim in general care sunt urgentele si cum sa gestionam acest tip de situatie. Imediat dupa semnarea actelor dintre noi si clientii nostri, echipele demareaza procesele de pregatire a mobilierului, dar si a bunurilor pentru a fi transportate in noul sediu. Fiecare articol de mobilier este demontat, urmand ca piesele formante ale acestuia sa fie etichetate de catre cei din echipa de mutari sedii firme.

Servicii de mutari sedii firme la cel mai inalt nivel de profesionalism

Data fiind cantitatea mare de mobilier, la acest gen de mutari sedii firme ne prezentam cu mai multe camioane dar si efective de lucru, astfel incat intreaga misiune sa nu depaseasca termenul limita ca si timp. Odata pregatite si incarcate, toate bunurile ajung la noul sediu. Loc in care urmeaza ca acestea sa fie ansamblate, si pozitionate exact in locurile unde clientul specifica.

Ca si concluzie, daca va aflati in situatia de a elibera in cel mai scurt timp locatia, sau daca vreti sa va mutati cat mai repede sediul in noua locatie pe care o aveti, Professional Movers va ofera cel mai rapid, eficient si profesional serviciu de mutari sedii firme. Siteul nostru, www.professionalmovers.ro este locul unde ne puteti contacta. Va asteptam!

mutari sedii
15/09/2015

Serviciul de mutari sedii pentru spatii comerciale

mutari sedii

Provocarile pietei economice duce in mod direct la situatii in care diferite afaceri sunt nevoite, sau ajung la nivelul in care apare necesitatea mutarii sediului intr-un spatiu care sa ofere conditii prielnice dezvoltarii afacerii. Poate de cele mai multe ori am primit solicitari pentru serviciul nostru de mutari sedii de la proprietarii de spatii comerciale si de puncte de prezentare pentru diferite tipuri de produse. Magazinele si spatiile comerciale sunt cele mai vulnerabile la variatiile prezente in economia de piata si cea a ratei de consum. Pentru a veni in ajutorul tuturor managerilor dar si a posesorilor de spatii comerciale, Professional Movers ofera cele mai performante servicii de mutari sedii la preturi competente, astfel incat orice client isi poate permite o relocare fara probleme si fara griji.

Mutari sedii comerciale

Profesionalismul este cuvant parte si din numele firmei noastre deoarece acesta este si trasatura noastra de baza in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasuram. Cand vine vorba despre mutari sedii, timpul dar si atentia oferita calitatii muncii depuse sunt esentiale, mai ales ca in discutie se afla bunuri ce nu apartin in mod neaparat clientului.

Exista foarte multe centre comerciale ce se afla sub titulatura de franciza, acest lucru implicand faptul ca atat mobilierul cat si celalalte elemente de identificare a magazinului se afla sub un asa-zis contract de inchiriere, lucru ce ne indeamna la o mai mare precautie atunci cand discutam despre mutari sedii. Oricare ar fi cazul, echipele noastre de experti, alaturi de consultantul in logistica vor gasi cele mai rapide, economice si eficiente solutii pentru a oferi clientului un serviciu complet, atat ca si suport si consiliere, cat si ca procedura in sine.

Calitatea serviciului de mutari sedii este una garantata

In cazul unor mutari sedii inafara capitalei, toate transporturile sunt asigurate, astfel bunurile clientului sunt protejate printr-o polita sau prin intermediul termenilor contractuali ce au fost stabiliti de comun acord in potriva evenimentelor nedorite. Insa, indiferent de serviciul prestat, fie el cel de mutari sedii sau mutari mobila, sau transporturi de bunuri, echipele Professional Movers au ca prioritate grija fata de bunurile clientului. Asadar, conduita la drum a soferilor nostri ce au o vasta experienta, minim 10 ani, este una preventiva, fara a incalca reglementarile legislative. De asemenea, comportamentul in trafic al soferilor nostri este unul exemplar, iar pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni, toata flota noastra este urmarita prin GPS, astfel eliminam inca de la bun inceput orice comportament ne-profesional si non-etic al soferilor nostri.

Asadar, in cazul in care va aflati fie la conducerea sau in posesia unui business ce are ca sediu un centru comercial, Professional Movers este solutia perfecta in momentul in care decideti sa treceti la urmatorul nivel prin intermediul mutarii intr-un nou sediu. Serviciul nostru de mutari sedii este valabil oriunde in tara, nu numai in capitala, asadar va asteptam sa accesati siteul nostru, www.professionalmovers.ro pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, dar si pentru a solicita o oferta personalizata. Va asteptam!

transport mobila
15/09/2015

Transport mobila efectuat cu sau fara grija?

transport mobila

Indiferent ca vorbim de grija pe care o purtam fata de cel de langa noi, fata de noi insine sau fata de ceea ce facem, aceasta este un element important ce face diferenta atunci cand efectuam diferite actiuni, cu sau fara grija. In cazul serviciului de transport mobila Professional Movers acorda o grija deosebita pentru tot ceea ce conteaza pentru tine. Poate suna oarecum ciudat faptul ca avem grija de tot ceea ce facem in calitate de prestatori de servicii, dar tocmai acest lucru ne diferentiaza si ne ofera in final recunostiinta clientilor multumiti. In cadrul acestui articol vom face diferenta concreta dintre un transport mobila efectuat de catre o firma oarecare, fara a avea grija, si un transport mobila efectuat de catre una din echipele noastre.

Satisfactia clientului sta intr-un serviciu de transport mobila profesional

Ambele exemple de transport mobila vor fi legate de necesitatea a doua familii de a-si muta mobila si bunurile catre noua lor casa aflata tot in Bucuresti, dar, intr-un alt sector. Dupa cum se cunoaste, traficul din capitala este unul ce pune in mod serios nervii oricarui sofer, fie el experimentat sau novice, la incercare.

Ambele echipe de transport mobila ajung la locatia indicata de catre clienti in acelasi timp, insa echipa Professional Movers a avut grija ca din timp sa se intereseze de cateva detalii importante, cum ar fi tipul imobilului, cantitatea de articole de mobilier, precum si daca acesta este sau nu demontabil; in timp ce cealalta echipa, ei bine, prefera sa vada care e situatia la fata locului.

Deja echipa noastra se ocupa cu pregatirea mobilierului pentru procesul de transport mobila, in timp ce cealalta echipa se zbate pentru a se adapta la fata locului, incercand tot felul de moduri de a scoate mobilierul prin usile stramte ale imobilului vechi. Daca deja vorbim de timp pierdut din partea celei de-a doua echipe, mai putem adauga si nivelul de stres atat al clientului ce isi vede mobilierul manipulat fara grija si in graba.

Transport mobila eficient, rapid si accesibil

Echipa Professional Movers a incarcat deja o mare parte din mobilier in cele doua camioane de transport mobila, deoarece a avut grija sa se intereseze si sa afle de faptul ca familia respectiva stransese destul mobilier cat sa umple doua camioane. Cealalta echipa, intra intr-o criza de lipsa de spatiu, camionul subdimensionat cererii este deja la propriu burdusit in fel si chip cu elemente de mobilier puse cum s-a nimerit. Din grija fata de client si bunurile sale, echipa noastra a ales sa protejeze mobilierul impotriva zgarieturilor cu folie speciala, in timp ce deja cealalta familie constata cu neplacere ca masuta lor preferata de cafea a primit o lovitura inca din timpul manipularii si incarcarii acesteia in camion.

Ambele echipe sunt deja pe drum, insa daca cei doi soferi de la Professional Movers mai au foarte unpic si au ajuns, soferul celei de-a doua firme este deja nervos, a prins ora de varf si este prins in trafic.

Concluziile le puteti trage lesne. Tocmai din acest motiv va asteptam pe siteul nostru, www.professionalmovers.ro pentru a avea siguranta lucrului facut bine, cu rabdare si grija.

04/02/2013

Arhitectii serviciilor de transport

Cu siguranta ca foarte multi dintre noi s-au gandit, in cautarile de servicii de calitate superioare la gasirea posibilitatii de a beneficia de cat mai multe servicii din partea unei singure firme. Este o dorinta oarecum normala si care se bazeaza pe dorinta realizarii unei ergonomii a timpului cat mai eficienta si pe o comunicare completa si complexa.

Legislatia din domeniul finaciar contabil este foarte vasta si necesita un studiu amanuntit pentru a te afla intotdeauna in cadrul legal.

Intocmirea documentelor financiar contabile si de gestiune presupun meticulozitate si experienta pe care specialistii in domeniu cu siguranta o au.

De foarte multe ori s-a pus problema necesitatii consultantei si rezultatele chestionarelor au aratat intotdeauna ca oamenii prefera sa stie si se bazeaza pe faptul ca necunoasterea legii nu te scuteste de consecintele nerespectarii ei.

Actualmente in lume preponderenta serviciilor s-a dezvoltat intens si asta se datoreaza in primul rand necesitatii de a apela la specialisti indiferent de domeniul in care o activitate se desfasoara.

Contabilitate-primara-financiara-si-de-gestiune-JeFnfDe aceea spuneam si de dorinta clientilor de a gasi firme care sa presteze servicii diversificate si care sa acopere toata gama dintr-un anumit domeniu.

Una dintre firmele care si-a asumat aceasta responsabilitate, pentru ca de aceasta vorbim aici este si Eurostat Vest din Hunedoara.

Gama de servicii oferita cuprinde de la realizarea contabilitatii primare, financiare si de gestiune, pana la comisionare vamala si transport international.

Eurostat Vest se poate asemana cu un bun arhitect in mainile caruia clientii isi pot lasa cu incredere dorintele si in domeniul expeditiei internationale si in cel al logisticii marfurilor.

Avand o echipa consolidata si cu experienta cei de la Eurostat Vest si-au diversificat serviciile si in domeniul consultantei juridice si a consultantei in ceea ce priveste lansarea unei afaceri.

Am putea afirma ca in acest domeniu, unde concurenta este acerba reprezinta o adevarata usurare sa gasesti solutii complete in domeniul serviciilor de expeditie si transport aerian, transport naval, maritim si fluvial, transport rutier intern si international precum si servicii de depozitare si logistica.

Cu cat serviciile oferite reprezinta munca unei echipe construite din oameni alesi atent cu integritate morala si profesionisti cu atat beneficiile clientilor si siguranta lor cresc atat in valoare cat si in linistea proprie.