Transport sigur si confortabil la indemana dumneavoastra asigurat de Rexton Rentcar

Intalnirile de afaceri, sau deplasarile pe teritoriul tarii in interes personal, sau in interesul companiei in care va desfasurati activitatea, presupun de regula destule batai de cap datorita faptului ca trebuie sa va deplasati rapid dintr-un loc in altul. In aceste situatii, de cele mai multe ori este recomandata inchirierea unei masini care sa fie utilizata pe durata deplasarii respective. Inchirierea unui autovehicul este indicata ori de cate ori aveti nevoie de un mijloc de transport la indemana, dar nu puteti utiliza masina personala (sau nu aveti acces la aceasta, motivele nu conteaza de altfel).

In Bucuresti, un oras extrem de aglomerat dar si cu o suprafata destul de intinsa, deplasarea cu o masina personala, in cazul nostru inchiriata, este mai mult decat recomandata, in special daca nu doriti sa pierdeti timp pretios in trafic prin utilizarea mijloacelor de transport in comun (aglomeratia si conditiile de transport sunt de evitat in special daca sunteti in interes de afaceri). Asadar, daca am reusit sa va starnesc interesul, trebuie sa stiti ca in Bucuresti o companie care isi ofera serviciile pentru inchirieri de autovehicule este Rexton Rentcar.

Dar de ce Rexton Rentcar si nu oricare alta companie de acest profil? In primul rand, va recomand serviciile firmei Rexton Rentcar pentru profesionalismul cu care o sa fiti intampinati. Indiferent de cererea dumneavoastra, personalul Rexton Rentcar o sa gaseasca solutia perfecta pentru a va face pe plac in cel mai scurt timp posibil. Puteti inchiria o masina pentru o singura zi, sau pentru o perioada indelungata, atat pentru transport in Bucuresti, cat si in interiorul tarii sau in afara ei. Apoi, masinile aflate in dotare sunt perfect functionale, ofera un grad ridicat de confort, sunt econome si au inspectiile tehnice la zi.

In cazul in care nu detineti un carnet de conducator auto dar aveti nevoie de o masina care sa va stea la dispozitie pentru transport rapid si sigur, Rexton Rentcar va ofera posibilitatea inchirierii unui autovehicul cu sofer. Acesta o sa va stea la dispozitie pentru orice cerere, indiferent de ora solicitata. Firma Rexton detine o gama variata de marci de masina, precum: Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet, dar si alte marci cunoscute. Asadar, in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie puteti inchiria o masina eleganta, cu dotari suplimentare, sau o masina mai economa cu dotari standard. Indiferent de alegerea dumneavoastra, autovehiculul oferit va fi mai mult decat confortabil.

Daca va ganditi la preturile ce sunt practicate in acest domeniu de activitate, uitati tot ce stiati pana acum. Rexton Rentcar garanteaza preturi fara egal si oferte speciale in functie de comenzile primite. Asadar, pentru a beneficia de serviciile speciale de inchirieri autovehicule Rexton Rentcar in Bucuresti, nu ezitati si contactati reprezentantii firmei! Similar, puteti obtine si alte detalii referitoare la activitatea depusa de companie prin accesarea platformei online Rexton Rentcar. Comanda o puteti plasa atat prin intermediul site-ului mentionat, cat si prin intermediul datelor de contact de mai jos.

Rexton Rentcar, date de contact

Pentru a intra in contact cu noi va rugam sa folositi una din modalitatile de mai jos:
Telefonic : 0788.433.599
E-mail : contact[ at ]expert-inchirieriauto.ro
Fax : 0318151018