Transport moloz-Solutii practice, la cel mai avantajos pret de pe piata!

Ai de transportat moloz si vrei sa te bucuri de profesionalism dar si de cele mai mici preturi? Vrei sa scapi urgent de deseurile adunate ca urmare a efectuarii unei constructii sau a unei renovari? Nimic mai simplu: echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate resursele necesare pentru o evacuare si un transport rapid. In plus, efectuam si servicii de evacuare mobila veche, totul pentru ca tu sa te poti bucura de un spatiu perfect curat.

Serviciul transport moloz este o alternativa la indemana oricui, fie ca este vorba de proprietari locuinte (case, apartamente de bloc, vile, etc.) ori persoane juridice (sedii de firma, spatii comerciale, depozite, cladiri industriale, etc.).

Transportam moloz din orice sector al Bucurestiului sau din proximitate, asigurand reduceri avantajoase de pret. Mai exact, cu noi ai accesul la servicii transport moloz pret cu 50% reducere!

Transportul se efectueaza cu autoutilitare de 3,5 tone si personal pentru manipulare.

Transport pentru orice tip de moloz. Imediat si ieftin!

Constructia sau renovarea unei case/cladiri presupune santier si efort pentru debarasarea deseurilor adunate. In urma unor astfel de lucrari se strang zeci de kilograme de gunoi ce trebuie colectate si transportate in mod corespunzator si doar prin intermediul unor utilaje adecvate. In caz contrat, risti amenzi usturatoare.

Ce deseuri intra la categoria ¨moloz¨

Prin ¨moloz¨ intelegem tencuiala ce pica de pe peretii ce urmeaza a fi renovati, pereti in intregime daramati pentru a crea spatii mai mari. De asemenea, ¨moloz¨ mai inseamna si deseurile adunate ca urmare a efectuarii unei constructii sau a unei renovari:

–          usi/ ferestre vechi

–          linoleum vechi

–          parchet vechi

–          elemente de instalatii sanitare (cada, chiuveta, tevi, etc.)

–          mobila veche (dulapuri, paturi, canapele si fotolii vechi, etc.)

–          aparatura (frigidere vechi, masini de spalat vechi, aragaz vechi)

–          orice obiect de care nu mai ai nevoie

Practic, echipa Transport Moloz efectueaza servicii de colectare/evacuare/transport pentru orice tip de moloz.

Ce castigi prin intermediul serviciului de transport moloz?

  1. Castigi timp. Doar o echipa specializata iti poate pune la dispozitie solutiile de care ai nevoie pentru ca tu sa te debarasezi de tot gunoiul adunat in urma serviciilor de constructii si renovari. Gratie resurselor de care dispunem, asiguram transportul imediat, fara timpi pierduti si fara efort.
  2. Castigi spatiu! Pentru ca renovarea sa aiba loc in cele mai bune conditii si intr-un ritm sustinut, suntem pregatiti sa te scapam de tot gunoiul adunat in locuinte, beciuri, subsoluri, mansarde, poduri, etc.
  3. Castigi ajutorul unei echipe profi! Colectarea, evacuarea si transportul molozului se face in echipa si bine organizat. Transport Moloz asigura incarcare/descarcare cu personal calificat (ridicam molozul direct din casa ta)
  4. Castigi un transport ca la carte. Transportul propriu-zis se efectueaza cu utilitare de 3, 5 tone, voluminoase si special amenajate pentru orice tip de moloz.
  5. Castigi cel mai mic pret! Transport Moloz beneficiezi de 50% reducere. Mai exact, ai un pret de doar 2 lei/sac, redus de la 4 lei.

Transport moloz este disponibil in orice zona a Bucurestiului (orice strada, sector, etc.).

Ne poti contacta la numarul de telefon afisat pe site sau prin completarea formularului de contact.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de transportul molozului pentru tine!