Transport Moloz – Mobilier – Vreti sa scapati usor de resturile ramase in urma renovarii?

transport molozUnul dintre cele mai mari stresuri in momentul in care demarati lucrari precum amenajari sau reconditionari ale unor constructii este reprezentat de muntii de nisip, ciment si alte mizerii care raman in urma. Cunoscute sub denumirea de moloz, aceste materiale nefolositoare trebuie la un moment dat sa fie carate din interiorul locuintei sau a curtii dumneavoastra. Ei bine, daca va doriti sa scapati de stresul molozului rezultat in urma realizarii, amenajarii sau reconditionarii diferitelor spatii, compania Transport Moloz – Mobilier va ofera servicii de transport moloz la saci. Firma, care activeaza in capitala, va pune la dispozitie utilaje performante precum: basculante, miniincarcatoare si autoutilitare menite sa vina in ajutorul dumneavoastra.

Molozul este o problema la care trebuie sa va ganditi tot timpul cand construiti sau demolati ceva. Astfel, fie ca demolati un perete din apartament sau de la casa, schimbati gresia si faianta in baie sau pur si simplu curatati zugraveala veche de pe pereti, ajungeti in cele din urma sa va intrebati cum scapati in modul cel mai usor si rapid cu putinta de muntii de moloz. Serviciul de transport moloz la saci al firmei din Bucuresti este o solutie foarte buna pentru orice cantitate de moloz. Acest serviciu consta in incarcarea descarcarea si transportul molozului de catre persoane specializate, avand resursele necesare unor demolari mecanizate.

Evacuarea molozului in Bucuresti se va realiza cu basculanta, miniincarcatorul Bobcat sau  cu o autoutilitara de 3.7 tone. Aceste servicii sunt realizate in absolut toate spatiile unde exista demolari, de la cladiri, case vechi, hale, pana la depozite. Aceste servicii se desfasoara atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, echipa deplasandu-se in functie de solicitarile prealabile ale clientilor. Deplasarea se face pentru cantitati mari si distante mai lungi. Este necesar ca interesul pentru serviciile oferite sa fie cunoscute cu 24-48 de ore inainte, pentru ca numarul solicitarilor este destul de mare, cu aceasta ocazie  stabilindu-se toate detaliile in ceea ce priveste transportul.

In momentul in care executati lucrari de constructii sau demolari, este inevitabil faptul ca pe langa molozul rezultat exista si cantitati importante de alte deseuri care trebuie si ele la randul lor transportate in afara locuintei. Tocmai din aceasta cauza, pe langa evacuari moloz, firma din capitala ofera si servicii de transport pamant, deseuri, resturi si tocarie veche. In aceste cazuri, miniincarcatorul Bobcat se poate folosi pentru incarcarea si manipularea deseurilor.

In paralel cu transportul de moloz si deseuri din Bucuresti si imprejurimi, Transport Moloz – Mobilier mai ofera o gama diversificata de servicii de transport mobilier, tractari auto dar si servicii de executare foraje puturi si fantani.

In ceea ce priveste evacuarea de mobila veche din tot Bucurestiul, firma va ajuta sa scapati de mobila veche care nu va mai este folositoare. Mobila veche este demontata de muncitorii firmei care sunt special calificati, astfel timpul de executie este foarte redus. Prin demontare se poate incarca mai multa mobila in utilitara. Mobila va fi transportata in locuri special destinate. Odata cu mobila veche se pot evacua si alte lucruri cum ar fi: covoare, perdele, textile, obiecte nefolositoare din balcon sau camara, electrocasnice, vechituri de tot felul.

Date de contact:

Telefon: 0727473420 / 0766807123

Articol oferit de zoom-biz.ro.