Transport mobila efectuat cu sau fara grija?

transport mobila

Indiferent ca vorbim de grija pe care o purtam fata de cel de langa noi, fata de noi insine sau fata de ceea ce facem, aceasta este un element important ce face diferenta atunci cand efectuam diferite actiuni, cu sau fara grija. In cazul serviciului de transport mobila Professional Movers acorda o grija deosebita pentru tot ceea ce conteaza pentru tine. Poate suna oarecum ciudat faptul ca avem grija de tot ceea ce facem in calitate de prestatori de servicii, dar tocmai acest lucru ne diferentiaza si ne ofera in final recunostiinta clientilor multumiti. In cadrul acestui articol vom face diferenta concreta dintre un transport mobila efectuat de catre o firma oarecare, fara a avea grija, si un transport mobila efectuat de catre una din echipele noastre.

Satisfactia clientului sta intr-un serviciu de transport mobila profesional

Ambele exemple de transport mobila vor fi legate de necesitatea a doua familii de a-si muta mobila si bunurile catre noua lor casa aflata tot in Bucuresti, dar, intr-un alt sector. Dupa cum se cunoaste, traficul din capitala este unul ce pune in mod serios nervii oricarui sofer, fie el experimentat sau novice, la incercare.

Ambele echipe de transport mobila ajung la locatia indicata de catre clienti in acelasi timp, insa echipa Professional Movers a avut grija ca din timp sa se intereseze de cateva detalii importante, cum ar fi tipul imobilului, cantitatea de articole de mobilier, precum si daca acesta este sau nu demontabil; in timp ce cealalta echipa, ei bine, prefera sa vada care e situatia la fata locului.

Deja echipa noastra se ocupa cu pregatirea mobilierului pentru procesul de transport mobila, in timp ce cealalta echipa se zbate pentru a se adapta la fata locului, incercand tot felul de moduri de a scoate mobilierul prin usile stramte ale imobilului vechi. Daca deja vorbim de timp pierdut din partea celei de-a doua echipe, mai putem adauga si nivelul de stres atat al clientului ce isi vede mobilierul manipulat fara grija si in graba.

Transport mobila eficient, rapid si accesibil

Echipa Professional Movers a incarcat deja o mare parte din mobilier in cele doua camioane de transport mobila, deoarece a avut grija sa se intereseze si sa afle de faptul ca familia respectiva stransese destul mobilier cat sa umple doua camioane. Cealalta echipa, intra intr-o criza de lipsa de spatiu, camionul subdimensionat cererii este deja la propriu burdusit in fel si chip cu elemente de mobilier puse cum s-a nimerit. Din grija fata de client si bunurile sale, echipa noastra a ales sa protejeze mobilierul impotriva zgarieturilor cu folie speciala, in timp ce deja cealalta familie constata cu neplacere ca masuta lor preferata de cafea a primit o lovitura inca din timpul manipularii si incarcarii acesteia in camion.

Ambele echipe sunt deja pe drum, insa daca cei doi soferi de la Professional Movers mai au foarte unpic si au ajuns, soferul celei de-a doua firme este deja nervos, a prins ora de varf si este prins in trafic.

Concluziile le puteti trage lesne. Tocmai din acest motiv va asteptam pe siteul nostru, www.professionalmovers.ro pentru a avea siguranta lucrului facut bine, cu rabdare si grija.