Transport mobila cu Transportsigur.ro!

autoutilitare_32Mutarea mobilierului este intotdeauna o operatiune complicata, de aceea ai nevoie de profesionisti care sa te ajute cu intregul proces de mutare si de transport al mobilierului. Transportsigur.ro este o firma specializata in serviciul transport mobila, cu experienta in mutari garsoniere, mutari apartamente, mutari birouri si relocari mai complexe ce implica transport mobila si bunuri diverse. Societatea are la dispozitie toate resursele pentru a reusi: o echipa experimentata in mutari complexe, autoutilitare performante, dotate corespunzator cu lize si lift pentru transport mobila si nu in ultimul rand, entuziasm si atentie pentru fiecare detaliu in parte. In plus, Transportsigur.ro iti ofera accesul si la tarife foarte avantajoase. Fie ca este vorba de persoane fizice ori juridice, reprezentate de companii mici sau mari, echipa ofera servicii de transport mobila, adaptate necesitatilor venite din partea clientilor. Fiecare solicitare este tratata cu maximum de seriozitate si, nu in ultimul rand, cu responsabilitate. Buni organizatori, specialistii firmei tin o gestiune exacta a pieselor de mobilier transportate pentru ca totul sa decurga cat mai bine.

Avantajele transportului de mobila de profesionisti!

Societatea iti pune la dispozitie autoutilitare adecvate in transport si mutari mobila, dar si cu un personal calificat si cu experienta in domeniu. Echipa firmei protejeaza mobila si obiectele transportate, indiferent de dimensiunile ori fragilitatea lor, asigura demontarea si remontarea mobilei si garanteaza o relocare rapida si extrem de sigura. Transportul de mobila se realizeaza cu dube sau camioane de 3,5 tone, echipate corespunzator pentru orice anotimp si conditii de trafic. Pentru ca incarcarea si descarcarea sa se realizeze mai usor, transportul este efectuat cu dube sau camioane de 3,5 tone. Soferii profesionisti aleg ruta potrivita pentru ca transportul sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie. Autoutilitarele sunt modele extrem de fiabile, dotate cu accesorii pentru protectia mobilei pe intreaga durata a transportului, curate si intretinute, perfecte pentru a asigura un transport de mobila in cele mai bune conditii. Chiar daca ai de transportat mobila de mari dimensiuni ori obiecte decorative pretioase si fragile, firma iti ofera siguranta de care ai nevoie. Mobila este urcata in autoutilitare cu ajutorul unui lift, fiind bine protejata de elemente de sustinere. Transporturile pot fi efectuate in tara sau in strainatate si la cerere, bunurile transportate pot fi asigurate.

Cine este Transportsigur.ro?

Transportsigur.ro este o firma de transport marfa si transport de mobila, o firma care a luat nastere din dorinta de a demonstra ca exista servicii de calitate si in Romania. Echipa ofera solutii eficiente la necesitatile clientilor, tarife competitive si servicii optime de transport. Acestia au reusit sa raspunda cu succes tuturor provocarilor fie ca este vorba de operatiuni mici sau de transporturi mari ce au presupus o responsabilitate si atentie pentru fiecare detaliu in parte. Echipa firmei se axeaza atat pe organizarea stricta a transporturilor de marfa, dar si a procesului de mutare pentru a surprinde prin eficienta. Parcul auto este dotat cu autoutilitare performante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator, dar si echipamentele de lucru folosite reprezinta atuul si recomandarea firmei Transportsigur.ro.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr.87, Bucuresti

Telefon: 031 801 73 34

Email: info@transportsigur.ro