Transport marfuri generale cu specialistii de la Moldotrans

Transport marfuri generale cu specialistii de la MoldotransPentru un transport marfuri generale sigur, pe cale rutiera, fie ca este vorba despre marfuri paletizate sau marfuri containerizate, Moldotrans din Deva iti vine in ajutor cu servicii profi atat pe rute interne, cat si pe rute internationale. Transportul este asigurat de catre o flota de camioane noua, moderna, bine pusa la punct din toate punctele de vedere, astfel incat echipa Moldotrans reuseste sa raspunda cu seriozitate, promptitudine si rapiditate tuturor cerintelor clientilor sai.

Transport marfuri generale, un serviciu comun pentru toti doritorii

 

Transport marfuri generale este un serviciu standard fiind extrem de comun si de cautat de catre toti clientii. Cel mai adesea este vorba despre transport marfuri generale pe rute interne si, in acest caz, nu este nevoie de indeplinirea unor conditii speciale de transport. Deci, pe langa faptul ca marfurile generale nu trebuie sa indeplineasca conditii speciale de transport, acestea nu necesita nici respectarea anumitor reglementari speciale ca in cazul altori tipuri de marfa.

De cate tipuri poate fi un transport marfuri generale? Este vorba despre:

1. transport marfuri generale dedicat cu incarcare partiala sau totala;

2. transport marfuri generale tur-retur sau doar tur;

3. transport marfuri generale in regim de grupaj;

4. transport marfuri generale in regim de urgenta;

5. transport marfuri generale avand sarcina utila de incarcare mai mica sau mai mare – 1,5 t, 3 t sau 20 t;

6. transport marfuri generale intern sau international;

7. transport marfuri generale paletizate. Indiferent ca vorbim despre o marfa suprapozabila sau nu, o firma care se ocupa de transport marfuri generale o va transporta in cele mai bune conditii optand pentru metoda paletizarii acesteia. In aceasta situatie clasificam diferite echipamente precum piesele de schimb sau componente diverse, electronice si electrocasnice, materiale textile;

8. transport marfuri generale containerizate. In cazul in care marfa ta generala iti este livrata in containere, transportul ei rutier se poate realiza fara probleme de catre firme specializate, avand o echipa profi bine organizata cu camioane dotate cu semiremorci de tipul platforma trans-container si dispozitive de prindere a containerelor pentru un transport rutier sigur.

Transport marfuri generale cu Moldotrans

 

Ai nevoie de servicii de transport marfuri generale, servicii prestate cu rapiditate, promptitudine, profesionalism si la preturi bune? Moldotrans din Deva este echipa potrivita si-ti Transport marfuri generale cu specialistii de la Moldotrans1poate indeplini toate cerintele indiferent ca ai nevoie de acest transport in tara sau dincolo de granitele ei.

Cine este Moldotrans? Este o companie cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate, experienta ce se intinde din anul 1992 pana in ziua de astazi, timp in care parcul auto Moldotrans s-a extins considerabil, la fel si varietatea serviciilor, cat si calitatea acestora. Si este si normal, odata cu trecerea timpului echipa a capatat experienta, indemanare si pricepere maxima reusind sa faca fata oricaror situatii mai mult sau mai putin dificile ivite de-a lungul traseului.

Ambalata in saci, in cutii, lazi, butoaie sau cartoane sau neambalata, marfa ta generala va ajunge fara stricaciuni la destinatie, echipa Moldotrans avand grija ca transportul sa se efectueze cu profesionalism, cu mare grija si rapiditate.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport marfuri generale de la Moldotrans. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Moldotrans? Pentru detalii, suna la numarul 0254-229.578 sau 0744-524.484.

Articol oferit de zoom-biz.ro.