Transport marfa cu BC. Trans, rapiditate si eficienta

Pentru un transport marfa rapid si eficient ai nevoie de un partener de incredere, un partener pe a carui eficienta si promptitudine, servicii de calitate si profesionalism sa te poti baza la orice ora, oricand si oriunde in Europa fie vorba despre un transport de marfa intern sau international, fie un transport special sau agabaritic.

Cu o experienta de foarte multi ani in domeniu si o echipa pe masura, BC. Trans din Craiova iti sta la dispozitie!

Transport marfa intern si international se face cu BC. Trans

 

Transport marfa cu BC. Trans, rapiditate si eficientaPentru transporturi cu greutate ai nevoie de o firma si o echipa cu greutate, cu foarte multi ani de experienta astfel incat transport marfa dorit de tine sa se faca in deplina siguranta, rapid, eficient si, daca se poate – de ce nu? – ieftin!

Infiintata inca din anul 1999 si cu peste 16 ani de experienta in domeniu, echipa BC. Trans iti ofera servicii de transport marfa calitative, preturile sunt competitive pentru piata din tara, insa-ti ofera si transport agabaritic, si transport special, intern sau international, dupa necesitati.

Printre serviciile oferite de catre BC. Trans enumeram:

– Transportul national de marfa sau transportul intern. Nu conteaza dimensiunea marfurilor, BC. Trans are logistica necesara pentru a efectua un transport in siguranta astfel incat marfa ta sa ajunga intacta si la timp la destinatie. In acest mod si tu esti multumit, dar si clientul tau;

– Transportul international de marfa. Acest serviciu deosebit prestat in afara granitelor tarii este oferit cu maxim de seriozitate de catre echipa BC. Trans in orice tara din Europa. In acest mod iti poti extinde afacerea, iar marfa ta ajunge rapid in orice colt de pe batranul continent.

BC. Trans dispune de logistica necesara pentru transport marfa in deplina siguranta

 

Cum a reusit BC. Trans sa faca fata tuturor provocarilor de-a lungul acestor ani de activitate? Prin profesionalism, o echipa bine sudata si o logistica potrivita. In acest mod, companiaTransport marfa cu BC. Trans, rapiditate si eficienta1 s-a impus pe piata de specialitate, iar serviciile de transport marfa rutiera sunt complete pentru comertul en-gros, cat si pentru cel en-detail.

Fie ca esti din Craiova sau din orice alta localitate din tara, BC. Trans isi pune serviciile si logistica la dispozitia ta pentru ca impreuna sa reusiti un transport marfa in deplina siguranta. Flota auto a companiei este impresionanta si are in dotare numai camioane si autoutilitare de mare tonaj, autoutilitare puternice si sigure pentru orice situatii si orice drumuri.

Astfel, in dotarea BC. Trans se afla autocamioane cu prelata avand o greutate cuprinsa intre 20 si 22 de tone care sunt excelente in cazul incarcarilor cat si a descarcarilor laterale. Au tavan decopertabil si o lungime de 13.6 m, o latime de 2.5 m si inatimea de 2.8 m.

De asemenea, BC. Trans se foloseste si de autocamioane carosate cu obloane sau fara obloane si cu o greutate cuprinsa intre 20 si 24 de tone. Se intrebuinteaza in special pentru transportul materialelor de constructii folosite pentru lucrarile publice sau pentru cele de infrastructura. Lungimea acestor autocamioane atinge 13 m, latimea 2.5 m, iar inaltimea este de 1 m.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport marfa cu BC. Trans. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile BC. Trans? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-582.211 sau trimite un e-mail pe adresa elbacor_trading@yahoo.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.