Transpalet cu cantar. Top 5 modele oferite de Data Speed

Data Speed este furnizorul tau de incredere cand vine vorba despre transpalet cu cantar de calitate. Modelele de lize pe care le poti cumpara de la Data Speed sunt dotate cu numeroase functii care le face intrebuintarea usoara, prezinta autonomie ridicata si isi gasesc aplicabilitate in varii domenii.

Data Speed iti ofera transpalet cu cantar, modele variate pentru necesitati diferite

 

Transpalet cu cantar. Top 5 modele oferite de Data SpeedIn functie de nevoile tale, Data Speed, un celebru importator si distribuitor din Cluj-Napoca, iti pune la dispozitie modele variate astfel ca vei gasi cu siguranta un transpalet cu cantar perfect adaptat nevoilor tale.

Toate modelele de transpaleti de la Data Speed apartin celebrei marci olandeze RAVAS, fiind de calitate, disponibile in varianta omologata sau neomologata.

Transpalet cu cantar este ideal pentru masuratori precise

 

Cand vine vorba despre transpaleti cu cantar, varietatea este unul dintre multiplele avantaje de care beneficiezi daca cumperi aceste produse de la Data Speed. Tot ce ai de facut este sa intrii online, in magazinul virtual Data Speed, si sa te convingi si singur. Vei gasi foarte multe modele de transpaleti cu cantar sau lize, un termen folosit in limbajul de specialitate, insa, ca o recomandare, studiaza urmatorul top:

1. Transpalet cu cantar marca RAVAS model 1100. Este cel mai comandat model de la Data Speed si iti este disponibil in varianta omologata sau in cea neomologata. Este dotat cu 4 Transpalet cu cantar. Top 5 modele oferite de Data Speed1baterii de tip AA, ceea ce inseamna o autonomie timp de 1 an pentru 5 cantariri in fiecare zi. Este un model demn de toata increderea ta, se utilizeaza usor, cantaririle sunt exacte si se adapteaza si conditiilor grele de lucru;

2. Transpalet cu cantar marca RAVAS model 1. Este cel mai simplu model apartinand celebrei marci RAVAS din Olanda, insa simplu nu inseamna ca nu este bun, dimpotriva, modelul este practic indistructibil si te va ajuta sa-ti faci treaba cu brio. Este indicat pentru a cantari marfa la receptia bunurilor sau direct in camion;

3. Transpalet cu cantar marca RAVAS model 2100. Este robust, fiabil, il poti utiliza si pe post de cantar fix si se utilizeaza cu succes in tranzactiile comerciale. Designul ergonomic iti permite sa utilizezi cu usurinta functiile multiple ale transpaletului indiferent de pozitie, de pe dreapta sau de pe stanga;

4. Transpalet cu cantar marca RAVAS model 4100. Este dotat cu o functie speciala de numarare de piese, ceea ce il face transpaletul ideal in cazul operatiunilor de receptie, de mixare si dozare, cat si de determinare exacta a greutatii;

5. Transpalet cu cantar marca Ravas model Proline Touch. Este un model produs in Olanda cu o capacitate maxima de 2000 kg. Aceasta gama aparte iti ofera avantaje printre care se numara autonomie ridicata de pana la 15 ore, cantarire foarte precisa, este dotat cu un sistem de amortizare performant care preia socurile si le elimina, isi gaseste aplicabilitate in domenii diferite, ai posibilitatea de a alege intre 2 modele si anume transpaleti din inox sau transpaleti cu protectie AntiEX. In plus, indicatorul de tip Touch iti permite sa te bucuri de o interfata moderna, programabila si usor de utilizat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege transpalet cu cantar de la Data Speed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Data Speed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0264-566.473 si 0745-674.924 sau trimite un e-mail pe adresa office@dataspeed.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.