Traduceri autorizate pentru orice domenii asigurate de Linzmayer

Aveti nevoie de o traducere autorizata intr-o sau dintr-o limba rara, sau uzuala dar nu stiti ce servicii sa utilizati? Desigur pentru o traducere conforma cu originalul va trebui sa apelati la serviciile unei companii de profil ce poate garanta o traducere fara aproximatii sau aprecieri personale, o traducere profesionista executata de personal cu experienta. In acest caz trebuie sa vizualizati oferta Linzmayer ce presupune traduceri autorizate pentru diverse domenii de activitate ce include traduceri din / in peste 25 de limbi. Serviciile sunt oferite in timp scurt, fiecare traducere fiind realizata doar de personal atestat ce detine vaste cunostinte lingvistice.

Datorita extinderii afacerilor interne si a numeroaselor parteneriate cu companii din strainatate este necesara o comunicare permanenta intre cele doua parti. Mai mult, majoritatea actelor, documentatiilor sau proiectelor trebuiesc realizate in dublu exemplar, in ambele sau toate limbile vorbite de catre participanti. In acest caz, o sa aveti nevoie de traduceri legalizate si autorizate ce pot indeplini si satisface orice cerinta sau necesitate legata de buna desfasurare a activitatii proprii. Similar, aceleasi servicii ireprosabile sunt necesare pentru traducerea actelor de studiu, a diverselor diplome sau documente necesare obtinerii unui job intr-o tara straina.

Pentru a satisface toate cererile ce pot surveni, Linzmayer s-a specializat in domeniul traducerilor oferind cele mai bune servicii de pe piata de profil din Romania. Compania detine personal calificat ce poate realiza traduceri identice cu originalul in / din peste 25 de limbi, indiferent de volumul de lucru sau de documentele solicitate. La cerere compania poate realiza si operatii de revizuit traduceri sau interpretariat pentru domenii ca cel medical, financiar, contabil, economic, tehnic, juridic, literar, stiintific, religios, etc.

Tarifele practicate sunt avantajoase, disponibile pentru orice buget. In functie de volumul de lucru solicitat, de natura documentelor, de limba in / din care se va realiza traducerea, precum si in functie de alte detalii suplimentare se va stabili pretul final. Acesta o sa fie comunicat fiecarui client in momentul in care se solicita o anumita comanda. In prealabil va trebui sa luati legatura cu un reprezentant Linzmayer care o sa va furnizeze toate informatiile necesare unei bune colaborari. Dupa cum am precizat deja, traducerile se executa doar de personal atestat lingvistic, fiecare operatie fiind efectuata prompt si clar, evitandu-se astfel orice problema ulterioara.

Recomandarile, portofoliul de clienti existent precum si experienta acumulata recomanda serviciile Linzmayer pentru realizarea de traduceri autorizate sau legalizate. Compania executa traduceri din si in limbi ca araba, olandeza, poloneza, portugheza, rusa, slovaca, sarba, slovena, spaniola, suedeza, turca, ucraineana, norvegiana, engleza, ceha, chineza, croata, daneza, franceza, germana, greaca, hindi, ebraica, italiana, japoneza, sau maghiara. Pentru a solicita o traducere nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos pentru a comunica solicitarea in cauza unui reprezentant Linzmayer.

Date suplimentare pot fi obtinute accesand platforma online a companiei. Prin intermediul paginii web puteti aplica pentru un job in cadrul echipei Linzmayer; pentru a aplica cv-ul dumneavoastra nu trebuie decat sa completati formularul stas pus la dispozitie, dupa care o sa fiti contactat telefonic pentru stabilirea unui interviu.

Linzmayer, date de contact:

B-dul Eroilor Nr. 3
Cluj-Napoca, Cluj

Tel/Fax: 0264-599.830
Mobil: 0722-479.294

Email:
office@linzmayer.roalinzmayer@gmail.com

Messenger: axra2000

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.