Tradis iti ofera servicii de interpretariat!

interpretariat    Pentru a detine o afacere de succes, este foarte important sa ai si parteneri recunoscuti care sa creada in viitorul afacerii tale si care sa te ajute sa ajungi un ti-ai propus. Astfel de parteneri pot fi gasiti destul de usor in tarile straine; promovarea afacerii tale si inafara tarii noastre nu poate sa iti aduca decat beneficii. Din pacate, chiar daca gasesti partenerii potriviti,  de cele mai multe ori te intalnesti cu problema barierei lingvistice; intalnirile de afaceri nu au concluzii concrete deoarece niciunul dintre voi nu vorbeste limba celuilalt. In aceste cazuri trebuie sa apelezi la servicii de interpretariat; in acest scop, compania Tradis (Alphatrad) iti sta la dispozitie cu o echipa de specialisti in domeniu!

Despre serviciile de interpretariat

Serviciile de interpretariat sunt absolut necesare in cadrul intalnirilor in care interlocutorii vorbesc limbi diferite; aceste intalniri pot fi de mai multe tipuri: conferinte, intalniri de afaceri, consultatii medicale, deschideri de conturi, seminarii, cursuri, obtineri de credite si multe altele. Interpretul care iti va veni in ajutor va fi acolo atat pentru a se asigura ca activitatile decurg conform programului, cat si pentru a te ajuta sa iti dezvolti relatiile pe plan international.

Exista mai multe tipuri de interpretariat, fiecare fiind potrivit pentru un anumit tip de activitate; pentru a stii ce tip de servicii de interpretariat sa cauti, trebuie sa fii atent, in primul rand, la dificultatea tipului de activitate. Spre exemplu, interpretariatul simultan este cel mai dificil, deoarece interpetul este nevoit sa cunoasca la perfectie limbile vorbite de catre interlocutori; mai mult decat atat, un interpret nu are doar de tradus ideile acestora, ci de reformulat, pentru ca fiecare idee in parte sa aiba exact acelasi sens in ambele limbi.

Gama de servicii de interpretariat ofera de Tradis

Tradis iti vine in ajutor de fiecare data cand ai nevoie de astfel de servicii, oferindu-ti posibilitatea de a alege intre urmatoarele tipuri de interpretariat: simultan, consecutiv sau chouchotage. Echipa de interpreti a firmei Tradis este mai mult decat specializata in acest domeniu, transformand problema barierei ligvistice intr-un detaliu minor, care, la un moment dat, va fi uitat atat de tine, cat si de interlocutorul tau.

Interpretariatul simultan este, dupa cum am precizat si mai sus, cel mai dificil tip de interpretariat ; interpretul trebuie sa isi formuleze ideile pe loc, fara a lua pauze, transmitand atat ideea pe care ti-ai dorit sa o exprimi cat si alte aspecte, cum ar fi incarcatura emotionala. Interpretii Tradis au o experienta vasta in domeniu, fiind persoanele pe care te poti baza cu incredere in orice conferinta, audiere, declaratie etc.

Interpretariatul consecutiv presupune simpla traducere a mesajelor transmise, cu pauze in vorbire; fiecare fraza va fi tradusa pe rand. Noutatea oferita de firma Tradiscand vine vorba de servicii de interpretariat consecutiv este posibilitatea de a-l lua cu tine pe unul dintre interpretii nostri chiar si inafara tarii, in cazul unei calatorii de afaceri!

Interpretariatul chouchotage (cunoscut si sub numele de “whispering”) este utilizat strict in cazul evenimentelor ce implica participarea unui numar mare de persoane straine; pentru a ne asigura ca fiecare invitat este pus la curent cu problemele discutate, fiecare interpret va alege un grup de cate 3 persoane carora le va traduce simultan cu vorbitorii ideile exprimate.

Alege servicii de interpretariat oferite de Tradis! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.alphatrad.ro!